Wszystkiego co najlepsze kochane mamusie!!!! W szczególności dla Fiolecika i Sembo :-)
Fioletowa piekny Twój synuś, boski!!!
U nas bez zmian, czuję się nieco lepiej, choć teraz to męczy mnie dla odmiany kaszel :-S Lenka chyba bez zmian, dziś zrobiła dwie biegunkowe kupki i wprowadziłam jej probiotyk. Albo coś jej zaszkodziło co zjadłam albo to efekt naszych antybiotyków. Zobaczymy.
Natusia mnie dziś odwiedziła z prezencikiem, znów poszerzyła się mója kolekcja biżuterii, której nie noszę :-/. Tatuś chyba nigdy się nie nauczy ;-)
Paulunia no to miałaś pracowity dzień, zazdroszczę porządku. Aż się boję do swojego domu wracać ;-)
Dzika - nie denerwuj się, najważniejsze że są cali i zdrowi.
Ariena - witaj :-) zaglądaj częściej :-)
Palindromea wykorzystuj czas z Arek na maxa :-)
Wisienka - kciuki za Was!!!
Anusia - czas rodzić kochana ;-) zaraz po formalnościach domkowych :-)
Fioletowa piekny Twój synuś, boski!!!
U nas bez zmian, czuję się nieco lepiej, choć teraz to męczy mnie dla odmiany kaszel :-S Lenka chyba bez zmian, dziś zrobiła dwie biegunkowe kupki i wprowadziłam jej probiotyk. Albo coś jej zaszkodziło co zjadłam albo to efekt naszych antybiotyków. Zobaczymy.
Natusia mnie dziś odwiedziła z prezencikiem, znów poszerzyła się mója kolekcja biżuterii, której nie noszę :-/. Tatuś chyba nigdy się nie nauczy ;-)
Paulunia no to miałaś pracowity dzień, zazdroszczę porządku. Aż się boję do swojego domu wracać ;-)
Dzika - nie denerwuj się, najważniejsze że są cali i zdrowi.
Ariena - witaj :-) zaglądaj częściej :-)
Palindromea wykorzystuj czas z Arek na maxa :-)
Wisienka - kciuki za Was!!!
Anusia - czas rodzić kochana ;-) zaraz po formalnościach domkowych :-)