reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że moi teściowie mieli wypadek, pisałam wczoraj że jadą do belgi..., mój M. prosił ich żeby nie jechali w nocy bo nie muszą, nad ranem teściu przysną, nie wiemy dokładnie ale najprawdopodobniej uderzył w barierkę. Na szczęście oni są cali, ale auto muszą lawą zwozić a to 900 km. do tego jeszcze (mieli praktycznie nowe auto z salonu, za 60 tys. uparli się i nie kupili AC w tym roku, choć mój M. też ich o to prosił), naprawa i zwożenie pewnie będzie kosztować majątek. Kurcze ale jak tylko usłyszałam ze był wypadek na autostradzie nogi się pojemną ugięły bo wiadomo że przy takich prędkościach często nie kończy się na uszkodzonym aucie, ide po jeszcze jedną melise..

reklama
Dzika, tylko sie nie denerwuj!!! Najważniejsze ze tesciowie cali i zdrowi!

Fioletowa!! Wooooooohoooooo!!!! Tak sie cieszę!:D gratuluje!!!!!!!

Sembo, wreszcie!!!!!! Gratulacje kochana!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzika najważniejsze, że teściom się nic nie stało!!
Fioletowa Sembo gratulacje kochane!!!!!!

U mnie dzisiaj pracowity dzień. Z mężusiem zarządziliśmy gruntowne letnie porządki i domek lśni. Okna pomyte, firaneczki powieszone, meble poodsuwane, podłogi pomyte, w szafach wszystko poukładane itp itd. Oczywiście ja byłam bardziej kierownikiem ale najważniejszy efekt:-D
Teraz męzuś zabrał małą na plac zabaw a ja sobie leżę:)

Fioletowa gratuluje jeszcze tu :-) Znowu rycze ze wzruszenia... :sorry2: Strasznie sie ciesze ze te nasze czerwcowe dzieciaczki zdrowe i szczesliwe na swiat przychodza.

Dzika... ło matko.... najwazniejsze ze oni cali.

Ja zaliczylam zakupy i sprzatanie. Obiad wlasnie sie konczy robić, dzis rosół i placki ziemniaczane z gulaszem. Słońce świeci, Adaś biega po ogrodzie i wrzuca sąsiadowi kamienie za płotek. Za niedlugo sasiad utonie pod lawiba kamieni. Jestem wykonczona przez ta zawalona noc. Mam nadzieje ze dzisiejszej przespie troszke wiecej. Milej niedzieli! Zazdroszcze facetow w domu... moj jak zwykle w pracy.

Fioletowa sembo gratulacje:-) Super, ze juz macie porody za soba!!! Zdrwka dla was i dla maluszkow.
Dzika najwazniejsze, ze im nic nie iest, samochod rzecz nabyta. Wlasnie wlasnie tylko spokojnie tam, bez nerwow!
Kari w koncu troche slonca w Anglii:-) moje panny tez na ogrodzie:-) Teraz poszly z tatusiem na plac zabaw, ja ogarne po nich dom i jak wroca ide na kapiel:-) pelnia nie uczynila codow:-)

witam kochane ja na chwilkę chciałam życzyć wszystkim mamusiom przyszłym i tym już z doświadczeniem wszystkiego najlepszego dziś nasze święto kochane :))))))))))))))

a teraz wielkie gratulacje dla fioletowej i sembo piękny prezent macie w tym dniu
biedna sembo tyle sie wycierpiała a i tak zrobili cc jakby nie można było od razu :baffled:

u mnie po wielkim bum z nawałem zbliża sie kres mojego karmienia :-( z synkiem było identycznie najpierw nawał potem nagle koniec ledwo ledwo daje rade odciągac małej 2 razy dziennie to z takim wielkim trudem godzine wisze na laktatorze żeby uciągnąc 60ml :baffled: więc lecimy na bebilonie mała sie unormowała je równo co 3 godziny tak to śpi w nocy nawet dłużej bo jak zje o 1 to potem spi do 5 a jakie robi minki to mogłabym patrzeć na nią cały czas ;-)

wczoraj pożegnaliśmy pępuszek odpadł w 9 dobie

ech jeszcze nie tak dawno bałysmy sie żeby donosić do bezpiecznego termin a teraz pewnie większośc chciałaby mieć to już za sobą teraz sie tylko czeka wypatruje czy to juz czy jeszcze ale już niedługo kochane i wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa :))))))))))))))))

u nas zimno co dzień pada więc ze spacerkiem trzeba jeszcze troszkę poczekać może w Boże ciało się uda wyjść na chwilkę jak będzie ciepło

reklama
Do góry