reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny ja za Wami nie nadążam :szok:

Bolą mnie cholernie plecy i Gabryś strasznie uciska na samym dole tak, że czasem jak zakłuje to masakra :szok: Też tak macie???????????????? Coś czuję, że dziś znowu nocka będzie do kitu :-( Poza tym brzuch mi się stawia albo to Mały tak napiera, bo czasem jak idę to robi się jak kamień i wtedy jak kaczka chodzę :-D

Dobrej i spokojnej nocki dziewuszki ;-)

reklama
Paulunia – wiem, że damy radę. W sumie nie mamy innego wyjścia. Ale to pierwsza taka rozłąka i w dodatku takim ważnym dla nas czasie, dlatego to takie trudne.

Mikoto – to miała być wersja nocna. Po za tym w poczekalniach – komórkę mam zawsze przy sobie, na książkę czasem brak miejsca w torebce. Normalnie też preferuję wersje papierowe.

U nas można mieć swoje ciuszki, albo skorzystać z ich. Tylko jak się korzysta z ich to jakby w ramach podziękowania proszą, żeby jakiś zestawik zostawić (nie nówkę, ale coś, co będą mogły wykorzystać dla innych).

Betty - ja nadal w pakiecie, to inna Gosia, ale dziekuje za troske :tak:

A tu filmik na wieczor... bardzo podoba mi sie jak to zrobili :tak: https://www.youtube.com/watch?v=WbLpTgTZGsg

Ciekawa jestem co moj slubny wymysli, bo sami tez robimy zdjecia co niedziele...paru nam bedzie brakowac, bo nie zawsze byla mozliwosc zrobienia, ale wiekszosc jest :-) ale nie wpadlam na pomysl aby cos do tego robic jeszcze...

Fioletowa trzymam mocno kciuki za synka. Oby wszystkie wyniki były dobre i żeby synek szybko wrócił do domku:tak:
Wisienka kochana trzymaj się cieplutko. Jestem cały czas pod tel więc pisz, dzwoń. Trzymam mocno kciuki, żebyś szybko z Antosiem wróciła do domku. Co do odwiedzin to u nas też dzieci do lat 7 nie wpuszczają. Mam nadzieję, że dłużej niż 3 dni leżeć nie będę bo nie wytrzymam bez swojej córeczki. Teraz to chociaż koło sklepiku ( piętro niżej) się spotykałyśmy a po porodzie nie będzie takiej możliwości :(
Isis jakbym o sobie czytała. U mnie też plecy dają nieżle we znaki, kłucie w pochwie. Jeszcze jak wstaje z łóżka to jakby mi ktoś kamień do brzucha włożył. Ledwo co idę. Dodatkowo łapie mnie jakiś skurcz w udzie, że staje jak wryta i nie mogę kroka zrobić :( Upławy jakieś zażółcone a może to czop nie wiem. Coś mi się wydaje, że poród nadchodzi trochę za szybko
Palin na pewno dacie radę!!!! Wracaj szybko do Giżycka to będziemy na spacerki chodzić:tak:

Melduję się, że żyję

Wisienka tulę mocno :( Też mi smutno, że nie będziesz przeżywała narodzin Antosia tak jak powinnaś. Będziemy tu wszystkie myślami z Tobą !

Isis, też mnie strasznie bolą krzyże i cała miednica. Aż czasem łzy mam w oczach.

Lecę spać. męczona jestem maxymalnie. Ranko jedziemy do Warszawy. Pewnie w drodze coś naskrobie z tel. Torbę i fotelik zabieram ale mam nadzieję, że nie rozpakuje się po drodze :)

Dobranoc !

Wisieńka - tulę mocno . My będziemy z niecierpliwością i kciukami zaciśniętymi czekać na wieści .
Fioletowa - biedny synek Twój , musi przejść te wszystkie badania . Oby wszystko było ok.
Robaczek - tylko nie urodź w tej Warszawce jeszcze , czekaj na mnie ;-).
Pauluś - ciekawa jestem jak sytuacja rozwinie się u Ciebie ???? Kciuki &&&&&&
Wiecie Jaś nie chce wychodzić za to wyszedł hemoroid !!!!:wściekła/y: Ała boli , piecze i swędzi . Znacie jakieś dobre lekarstwo na to cholerstwo ???? Idę do łóżeczka , mam nadzieję , ze uda mi się pospać trochę. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
gosiak: filmik superancki. Ludzie to mają pomysły i talent. Ciekawe czy przy drugim i kolejnym będzie im się tak chciało... ;-) Potem te kolejne dziatki poszkodowane są....

Dzień dobry
Ja siedze już przy śniadanku, za chwile się zbieram. Wszystkim życze miłego dzionka.
Ostatnio w ciągu dnia biegam co chwile do łazienki już jestem tym wymęczona.

Wisienka również tulę mocno, w tak waznej chwili powinien ktos Cie odwiedzić, My będziemy myślami z Tobą

RobaczekII kciuki abyś wróciła z Wa-wy 2w1 i aby wszystko tam dobrze poszło

fioletowa kciuki za synka,

reklama
dzien dobry
maz odprawiony do pracy dziecko spi a ja po necie buszuje
niedługo musze do labo jechac zrobic poas i sód

fioletowa kciuki za arturka

robaczek obyscie 2w1 wrocili i miłego wypadu do warszawy zycze

wiesienka szkoda ze nikogo przy tobie nie bedzie ale oby wszsystko poszło sprawnie :)

gosia filmik rewelka i jaka super pamiatka

miłego dnia wam zycze :)

Do góry