reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny ja za Wami nie nadążam :szok:

Bolą mnie cholernie plecy i Gabryś strasznie uciska na samym dole tak, że czasem jak zakłuje to masakra :szok: Też tak macie???????????????? Coś czuję, że dziś znowu nocka będzie do kitu :-( Poza tym brzuch mi się stawia albo to Mały tak napiera, bo czasem jak idę to robi się jak kamień i wtedy jak kaczka chodzę :-D

Dobrej i spokojnej nocki dziewuszki ;-)

reklama
Paulunia – wiem, że damy radę. W sumie nie mamy innego wyjścia. Ale to pierwsza taka rozłąka i w dodatku takim ważnym dla nas czasie, dlatego to takie trudne.

Mikoto – to miała być wersja nocna. Po za tym w poczekalniach – komórkę mam zawsze przy sobie, na książkę czasem brak miejsca w torebce. Normalnie też preferuję wersje papierowe.

U nas można mieć swoje ciuszki, albo skorzystać z ich. Tylko jak się korzysta z ich to jakby w ramach podziękowania proszą, żeby jakiś zestawik zostawić (nie nówkę, ale coś, co będą mogły wykorzystać dla innych).

Betty - ja nadal w pakiecie, to inna Gosia, ale dziekuje za troske :tak:

A tu filmik na wieczor... bardzo podoba mi sie jak to zrobili :tak: https://www.youtube.com/watch?v=WbLpTgTZGsg

Ciekawa jestem co moj slubny wymysli, bo sami tez robimy zdjecia co niedziele...paru nam bedzie brakowac, bo nie zawsze byla mozliwosc zrobienia, ale wiekszosc jest :-) ale nie wpadlam na pomysl aby cos do tego robic jeszcze...

Fioletowa trzymam mocno kciuki za synka. Oby wszystkie wyniki były dobre i żeby synek szybko wrócił do domku:tak:
Wisienka kochana trzymaj się cieplutko. Jestem cały czas pod tel więc pisz, dzwoń. Trzymam mocno kciuki, żebyś szybko z Antosiem wróciła do domku. Co do odwiedzin to u nas też dzieci do lat 7 nie wpuszczają. Mam nadzieję, że dłużej niż 3 dni leżeć nie będę bo nie wytrzymam bez swojej córeczki. Teraz to chociaż koło sklepiku ( piętro niżej) się spotykałyśmy a po porodzie nie będzie takiej możliwości :(
Isis jakbym o sobie czytała. U mnie też plecy dają nieżle we znaki, kłucie w pochwie. Jeszcze jak wstaje z łóżka to jakby mi ktoś kamień do brzucha włożył. Ledwo co idę. Dodatkowo łapie mnie jakiś skurcz w udzie, że staje jak wryta i nie mogę kroka zrobić :( Upławy jakieś zażółcone a może to czop nie wiem. Coś mi się wydaje, że poród nadchodzi trochę za szybko
Palin na pewno dacie radę!!!! Wracaj szybko do Giżycka to będziemy na spacerki chodzić:tak:

Melduję się, że żyję

Wisienka tulę mocno :( Też mi smutno, że nie będziesz przeżywała narodzin Antosia tak jak powinnaś. Będziemy tu wszystkie myślami z Tobą !

Isis, też mnie strasznie bolą krzyże i cała miednica. Aż czasem łzy mam w oczach.

Lecę spać. męczona jestem maxymalnie. Ranko jedziemy do Warszawy. Pewnie w drodze coś naskrobie z tel. Torbę i fotelik zabieram ale mam nadzieję, że nie rozpakuje się po drodze :)

Dobranoc !

Wisieńka - tulę mocno . My będziemy z niecierpliwością i kciukami zaciśniętymi czekać na wieści .
Fioletowa - biedny synek Twój , musi przejść te wszystkie badania . Oby wszystko było ok.
Robaczek - tylko nie urodź w tej Warszawce jeszcze , czekaj na mnie ;-).
Pauluś - ciekawa jestem jak sytuacja rozwinie się u Ciebie ???? Kciuki &&&&&&
Wiecie Jaś nie chce wychodzić za to wyszedł hemoroid !!!!:wściekła/y: Ała boli , piecze i swędzi . Znacie jakieś dobre lekarstwo na to cholerstwo ???? Idę do łóżeczka , mam nadzieję , ze uda mi się pospać trochę. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
gosiak: filmik superancki. Ludzie to mają pomysły i talent. Ciekawe czy przy drugim i kolejnym będzie im się tak chciało... ;-) Potem te kolejne dziatki poszkodowane są....

Dzień dobry
Ja siedze już przy śniadanku, za chwile się zbieram. Wszystkim życze miłego dzionka.
Ostatnio w ciągu dnia biegam co chwile do łazienki już jestem tym wymęczona.

Wisienka również tulę mocno, w tak waznej chwili powinien ktos Cie odwiedzić, My będziemy myślami z Tobą

RobaczekII kciuki abyś wróciła z Wa-wy 2w1 i aby wszystko tam dobrze poszło

fioletowa kciuki za synka,

reklama
dzien dobry
maz odprawiony do pracy dziecko spi a ja po necie buszuje
niedługo musze do labo jechac zrobic poas i sód

fioletowa kciuki za arturka

robaczek obyscie 2w1 wrocili i miłego wypadu do warszawy zycze

wiesienka szkoda ze nikogo przy tobie nie bedzie ale oby wszsystko poszło sprawnie :)

gosia filmik rewelka i jaka super pamiatka

miłego dnia wam zycze :)

Do góry