reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
mama wikusi,ja myślę, że chyba dopiero po weekendzie majowym będe na dłużej bo teraz zamet z wyjazdem męża a potem przyjeżdża do mnie przesympatyczna lipcóweczka 2011 z córą az Torunia. Ale po 1 maja wybiore się na pewno do Magnolii i siostry- kużniki. A Tobie gdzie pasuje,w jakich okolicach? Będę samochodem więc się dostosuje.:-) Koniecznie trzeba podpytać Isis
tasiulek witaj napisz coś więcej, który tydzień? Jaka płeć? Jak sięczujesz?

Cholera pierwszy raz spuchłam:baffled:

Na sprzątanie jestem za leniwa, ale ciuszki Mikołaja mogłabym cały dzień trzymać i przeglądać :-p Tak popatrzyłam, że trzeba trochę krótkiego rękawka jeszcze, bo to co mam to niewiele, większość z długim, a jakie będzie lato - nie wiadomo...

Aro dziś ma urodziny - trzeba się za jakiś smaczniejszy obiad zabrać. Miał rano ochotę na kotleciki z kurczaka z pieczarkami, serem i papryką. Mam nadzieję, że mu nie przeszło...

reklama
Pograbiłam i nabawiłam się pęcherza :wściekła/y: Od razu trawkę widać :)
Pozamawiam sobie chyba dziś trochę kwiatków i obsadzę wszędzie dookoła.
Niestety też mebelków ogrodowych jeszcze nie mam ale myślę, że w czerwcu uda się kupić. Dziś posiedziałam na huśtawce młodego i wystawiałam na 15 min buziaka do słonka :) ale fajnie.
Teraz w ramach "relaksu" od odpoczywania siedzę w papierach firmowych , masakra.

Tasiulek, witam i ja :) I tak jak Wisienka, zachęcam do napisania czegoś więcej o sobie i ciaży.

Wisinka, z oknami to powoli ! Wiosna mam nadzieję nie ucieknie więc może rozłóż sobie je na raty - nawet jeżeli miałbyś mieś przez kilka dni rozgrzebane.

Dmuchawcu, to że nie boli brzucho to nie znaczy, że masz iść i szorować balkon <nono>

Korba, mam nadzieję, że nie szalejesz w tym ogródku, i że uważasz na siebie bo wiesz, wiem gdzie mieszasz i na dupsko da ....

Natis, ale zaszalałaś 8 pralek :) ja zrobiłam dwie i z trudem rozwiesiłam. I wyprać jak wyprać 8 ale gdzie Ty to rozwiesiłaś ???? :)

Paulus,ale odwrotność :) u nas "królują" ciuszki z Anglii :D:D:

O odplamiaczach to Vanish i Ariel chyba są podobne. I nie są złe. Teraz wynalazłam w niemieckim sklepie Sil. Też nie jest zły. Ale faktycznie zastanawiam się, który z nich mi zlikwiduje żółte plamy od leżenia na ciuszkach po Sewerku. 7 lat były w worku...Amwaya nie próbowałam.
Chyba w przyszłym tyg i my się zabierzemy za malowanie i ustawianie sypialni więc i ja będę mogla zacząć prać - już się nie mogę doczekać :)

Ok. koniec przerwy wracam do pracy.

Dziewczynki tylko się nie przemęczajcie !!!

Do góry