reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam sie porannie!

Smile-ale Ci dobrze, że możesz podrzemać! W moim przypadku to zupełnei odpada.

MamaWikusi- super, że z kolczykami się udało:tak::tak:Zdróweczka dla córeczki!

Kartki świąteczne w tym roku to bardziej dla podtrzymania tradycji:tak:Nie przykładałam sie za bardzo, ważne , że są i że Zosia tak pomagała- normalnie jestem z niej dumna:cool:
Ale pokaże Wam jeszcze jaką kartkę slubna zrobiłam dla znajomej. Przygotowałam kilka wzorów, zeby miała wybór:
P1090507.jpgP1090522.jpgP1090526.jpgP1090533.jpgP1090537.jpgP1090542.jpgP1090545.jpgP1090549.jpg

Wzięła srebrna w kształcie koperty.

Piję szybko kawusię (niestety zów rozpuszczalną lurę) i zmykam złożyć wniosek do przedszkola i na egzamin zmykam.

Załączniki

• P1090507.jpg
    P1090507.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 35
  • P1090522.jpg
    P1090522.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 34
  • P1090526.jpg
    P1090526.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1090533.jpg
    P1090533.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 37
  • P1090537.jpg
    P1090537.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 36
  • P1090542.jpg
    P1090542.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1090545.jpg
    P1090545.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 34
  • P1090549.jpg
    P1090549.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane :-)

piąteczek.jpg

Ja już po śniadanku, muszę tak szybko zjeść żeby łyknąć fenek, już bez śniadania nie łyknę nigdy:no:

U nas -5 stopni, wiatr zimny, brzydko jest :crazy:

Smile, Mi często w ciągu dnia chce się spać, ale ciągle jest coś do zrobienia:crazy:

MamaWikusi, Super, że udało Ci się założyć kolczyki, moja Julka zdjęła kolczyki jakiś miesiąc temu i nie chce założyć :no: Boję się że zarosną jej uszka i kiedyś będzie żałowała , ale już nie wiem jak jej tłumaczyć. Jak z nią rozmawiam to odpowiada: to zarosną ja nie chcę nosić kolczyków:-( Szkoda bo przebiłam jej uszka specjalnie jak miała pół roczku, żeby już miała a tu lipa:baffled:

Dmucawiec , Jak zwykle kartki przepiękne:-D:-D:-D:-D Trzymam bardzo mocno kciuki za egzamin, chociaż nie mam wątpliwości że go zdasz:tak:

Fajnie tak poczytać wasze wesołe posty, o mężach i odrobaczaniu , siedzę i śmieję się do monitora:-D

Dobrze, że dzisiaj już piątek, może jutro uda mi się troszkę pospać, bo nie dość że budzę się co godzinę na siusiu to po 6 trzeba wstać:baffled:

Miłego dnia kobietki:-)

Załączniki

• piąteczek.jpg
    piąteczek.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
witajcie kochane dziewczyny
nie było mnie kilka dni, chyba nie mam szans nadrobic...........

pada śnieg, pada śnieg... gdzie jest koniec zimy? wyglada na to, ze ona sie dopiero rozkręca......... ciekawe jakie będą święta
okna pewnie zostaną nieumyte, chyba, ze jakis cud sie stanie.........

mam dzis dopiero na 15, wiec sie obijam, tylko obiadek zrobie i kompocik ugotuję;) ogladalam przed chwila odcinek "m jak milosc" z 2003 roku hehe ale sie usmialam, wszyscy tak smiesznie wygladaja.........

dmuchawiec ale masz talent, wspaniałe są te zaproszenia, ja na nasz ślub też robilam sama, mam różne przybory w domu, m.in. gilotynę, masz jakis fajny pomysł na zaproszenia na chrzciny???????????
kobra uwielbiam to zdjecie "tożto dziisiaj piąteczek" jest boskie;DDDDDD
mamawikusi zdrówka dla Wiki;)
smile4u ja też jestem takim śpiochem, zaraz znów idę polezeć ;)))))))

I ja mówię dzień dobry !

Śniadanko już też zjedzone, dopijam herbatkę.

Muszę zaraz się przejść i zanieść do lab kubeczek bo w poniedziałek wizyta , jupiiiiiiii !:rofl2:
Po drodze, a właściwie w całkiem inną drogę będę musiała iść na pocztę :/ Wkurzyłam się bo czekałam wczoraj w domu, nie wychodziłam po zakupy by pilnować listonosza - czekam na ciuszki które kupiłam na all. No i przy mojej obecności w domu do skrzynki wrzucił awizo :/:/Szlag by go...a ja tak nie lubię chodzić na pocztę :-(

Dmuchawcu, śliczne kartki, nie myślałaś żeby zrobić sobie jakiś sklepik internetowy ?

Korba, też się nieziemsko uśmiałam o odrobaczaniu i jeszcze mi wesoło :) Dobrze, że śniadanko zjadasz przed fenkiem.

Wczoraj pani w szkole zapowiedziała które dni wolne od szkoły. Tak więc moje dziecko znów ma dużo laby. W przyszłym tyg od czwartku do wtorku łącznie wolne, środa do szkoły, czwartek wolne ( testy 6-kl ), piątek szkoła, i weekend. Dobrze, że siedzę w domu już.

Witam piątkowo ;-)

Młoda w szkole (rany kto wymyślił lekcje na 7.30 !!!)
Ja właśnie zjadłam sniadanko: świezutka chałeczka z białym serkiem i dżemem i zagryzłam połową snikersa :szok:
U nas w miarę fajnie na dworze, przez chmurki słonko się przebija - juz mam dosc tej zimy, chce wiosny ...
Wczoraj wieczorem miałam depresję, ryczałam jak bóbr, małża nie ma od poniedziałku, wraca dopiero jutro i wszystko na mojej głowie: dziecko, zakupy, sprzątanie, gotowanie, spacer z psem i dużo innych rzeczy - masakra :szok: Czasem już mi sił brakowało, nie miałam chwili żeby odpocząć albo iść na drzemkę jak mi się oczy zamykały. A teraz od kwietnia do pracy muszę wrócić, bo zwolniła nam się pracownica co klientami się zajmowała i dopóki kogoś kompetentnego nie znajdę to ja muszę się wszystkim zająć ...

Miłego dzionka dziewuszki ;-)

Witam się i Ja i grzecznie melduję, że nic mnie nie boli po wczorajszych szaleństwach :-D Najgorsze jednak jest to, że na podłogach też nie widać efektów mojej pracy, ale co tam. Jutro podobno skończymy malowanie, więc wtedy gruntownie posprzątamy - razem :-)
Dzisiaj tylko muszę powynosić moje pierdoły z dużego pokoju, a potem basen z Mateuszem, bo wczoraj nie byliśmy i wypomina mi, że zapomniałam o naszej czwartkowej umowie na pływanie :baffled: Potem jadę do babci (nie lubię, jeżdżę bo muszę :-( ) a wieczorem koncercik:-D Ciekawe ile wytrzymam.. w zeszłą sobotę po 1,5h wyszliśmy - trochę z powodu mojego złego samopoczucia, a trochę z powodu muzyki. Byliśmy na Czesław Śpiewa - bez komentarza, dobrze że bilety w radio wygrałam :-p

Natis, to daj znać, jaka godzina Ci pasuje. Smile jest póki co elastyczna :-p a ja mam Mateusza w szkole :-)

Wkurzyłam się bo czekałam wczoraj w domu, nie wychodziłam po zakupy by pilnować listonosza - czekam na ciuszki które kupiłam na all. No i przy mojej obecności w domu do skrzynki wrzucił awizo :/:/Szlag by go...a ja tak nie lubię chodzić na pocztę :-(

A bo na paczkę czekałaś. Oni teraz się zcwanili i paczek w ogóle nie noszą. Ja tak kiedyś miałam, że czekałam na paczkę (nie dużą, spokojnie mieszczącą się w kopertę dmuchaną). Listonosz nawet do mnie zadzwonił, żeby go do klatki wpuścić. Czekałam jakieś 15 minut i nie przychodzi. Ja do skrzynki - a tam ... awizo (jeszcze z napisem, że nie zastał w domu). Wnerwiłam się i wyszłam przed blok. Dopadłam i zbeształam, a on, że oni paczek nie noszą, bo i tak torby mają ciężkie :angry:

My chyba porządki zrobimy razem jutro. Dużo tego nie ma, sama nie wszystko mogę zrobić, a jak już się zacznie, to bez sensu zostawiać w połowie. Może Aro da się namówić na mycie okien (choć trochę, bo na nie patrzeć nie mogę). Mnie nie wolno ich ruszyć, bo kilka jest nie otwieralnych i trzeba się po wychylać...

babeczki robicie sobie sesje z brzuszkiem?
macie jakies fajne pomysły??? widziałyście jakies fajne ujęcia?
podzielcie sie, bo szukam inspiracji............

Dzieki dziewczyny za zyczenia zdrówka dla Wiki. Na 11 idziemy do lekarza, jak wstała złapał ją taki kasze że kilka razy zwymiotowała bidula, pościel do prania łącznie z poduszką, podłogę przemywałam z 3 razy. Nie lubię jak ona taka chora a jeszcze jutro uroodzinki jej robimy.
Palin ty się nie bierz za te okna przypadkiem bo dostaniesz lanie, niech Aro się wykaże. Swoją drogą ja nawet nie myślę o myciu swoich przy takiej pogodzie....
Mama kubulki ja nie robię sesji, ale znalazłam coś takiego (jakieś pomysły można podłapać) zdjęcia z sesji ciążowej - Szukaj w Google

reklama
hej dziewczyny
ja na szybko
młody mi nieco gorączkuje, więc został w domu, no i już widzę że bedzie urwanie głowy - nic nie chce jesc, jest troszkę apatyczny, ech byleby szybko wyzdrowiał, bo w środę szpital...

Do góry