reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Sara, Isis, Bidulki moje kochane, czasami te hormony są straszne :-( Ja wczoraj się popłakałam przy programie Geslerowej, bo szef tamtej restauracji płakał że mu nie wychodzi itd.... Nie da się tych naszych hormoników opanować :no:

Sara, Dziękuję , że pytasz, w ciągu dnia czuję się duuużo lepiej, a tak od 16-17 opadam z sił. Oczywiście z tego względu ,że lepiej się czuję to rano, poodkurzałam (powolutku) sprzątnęłam wszystkim zwierzaczką , wyszorowałam kuchenkę, posprzątałam kuchnie---i teraz zjadłam już 2 śniadanie:szok: i odpoczywam!!!

Miałam w planach iść ogolić nogi, ale chyba muszę poczekać do wieczora..;-)

Palin, :-)NOnono kochana , marzy Ci się sesja taka na ostro :-)
Ja zawsze chciałam sesję ciążową , nawet mam fotografa który robi mi sesję do portfolio dla studentów ---ale chyba zrezygnuję , gdybym ładnie wyglądała to na pewno bym się skusiła;-)

Może moja Julka strzeli mi z S jakąś fotkę na pamiątkę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej witam się z kawką.
Mój m po wczorajszym spięciu, jak tylko wieczorem coś napomknęłam, że coś słodkiego bym zjadła-a nic w domu nie było- bez słowa marudzenia ubrał się i poleciał po lody i wafelki do Żabki. :-)

Ja mam dziś w planie posegregować stare ciuchy, które przechowujemy na strychu, bo w poniedziałek będzie zbiórka używanych rzeczy i spod domu mi to zabiorą, a tak to męcz się i główkuj gdzie to odstawić... Tak więc czeka mnie niezła robota, bo się trochę tych ciuchów nazbierało... :baffled:

Zaspałam i nie zaprowadziłam Bartka do zerówki... :zawstydzona/y:

dzien dobry. ja z powodu gardla nie spałam kolejną noc więc chodzę jak zoombie :szok:. Adaś znów do przedszkola nie poszedł, ale dzwonili i kazali się nie przejmować tym więc zlewka. Ciężko psychicznie przeżywam to że "odbieram" mu przez moje złe samopoczucie godziny w przedszkolu i więcej siedzi ze mną w domu niż bawi się tam, ale naprawde czasami nie mam siły leźć taki kawał drogi pod górke. Do tego pchając wózek. Ponadto coraz cześciej mam te skurcze...:szok: nawet w nocy jak śpię, przebudzam się i brzuch twardnieje. Wstaję, znowu skała. Wychodzę po schodach-twardy i to czasami tak twardnieje ze mam wrażenie że się posikam i nie moge się aż wyprostować. Przy tym nie boli ale jest nieprzyjemne to i mam owe uczucie parcia na pęcherz. Dziś się chyba zakopię pod kołdrę, małego do siebie zgarnę i będę odpoczywać. Tym bardziej że sypie śnieg, jest zimno, w domu względny porządek a wczoraj wieczorem ugotowałam zupę więc nie muszę stać przy garach.

życzę wam miłego dnia i wybaczcie że nie nadrabiam ale moje skupienie równa się zeru.

Hej, nic mi się nie chce jakiś leń mnie ogarnął :crazy:, u nas chorób końca nie widać, mały poszedł na dwa dni i znowu chory.
W sob kończę tak myślę leczenie kanałowe.

Kupiliśmy już wózek dla niuni, po niedzieli idziemy do piwnicy wyciągnąć ubranka z Małego i sprawdzić co się nada

Korba a jako po fryzjerze?? może foto??

Kochana , ścięłam włoski tak jak zawsze na "Boba" , kolor ten sam ( czarny ) więc nie ma wielkiej metamorfozy :-) Tyle , że nie mam w końcu tych paskudnych odrostów, które spędzało mi sen z powiek :tak:

Muszę w końcu zrobić jakieś fotki brzuszka, może w weekend się uda:tak:

mamawikusi, palindromea fajne pomysły ;) thx;)

chcialabym takie fotki, zeby starszaka zaangazowac np:
images

kobra a ja jutro ide do fryzjera, jestem tym taka podekcytowana, jakbym jechala na wycieczke do Australii ;))))))))
kari zdrówka kochana!

Hej
Ja tez naleze do grona mam chorych dzieciaczkow. Gaja ma graczke, katar, kaszel i bol gardla. Do tego w posranej Anglii zawsze jest ten sam proiblem....wizyta u lekarza. Wczoraj chcialam ja zapisac ale najblizszy termin maja na poniedzialek. 5 dni czekac na lekarza????
Natis super ze u ciebie w koncu w miare normalne zycie:-) Mozesz poszwedac sie po domu, wyjsc gdzies na troche:-) Zazdroszcze ze juz tylko 7 tygodni przed toba ale ty i tak mialas najgorzej z nas z tym lezeniem.
Teri my z mezem tez zastanawiamy sie czy synek po porodzie tez tak bedzie dawal czadu w nocy bo teraz to klade sie a on szaleje na maxa:-)
Kari oj wiem cos o gardle. Od kilku dni ciagle mnie drapie a w nocy tak mnie dusil kaszel. Od gardla ten kaszel bo zaczynalo sie drapanie i musialam odkalsnac. Mam podobnie jak ty z brzuchem, tez mi twardnieje od niedzieli. W srode bylam u ploznej, mowilam jej o tym. Podotykala i stwierdzila, ze to wina tego, ze maly chce sie obrucic glowa w dol i lezy w dziwnej poprzecznej pozycji. Kazala wypoczywac i przyjsc za 3 tyg.sprawdzi czy sie przekrecil.

reklama
witam piąteczkowo :tak:.
Kobietki ze śląska - pasuje mi godz. 10 . Ale na 12 muszę już być w domku bo Zuza kończy lekcje 12:15 . No i nie wiem jeszcze jak ze zdrówkiem Wojtka będzie bo coś kaszle i kicha . Jak się jakaś infekcja rozkręci to będę musiała z nim w domu kiblować . Do poniedziałku dam znać .
Pogoda taka do bani to i dzieciaki zaczynają chorować znów . Oby szybko wyzdrowiały.

Do góry