reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wspólnych spotkań :)
Asiulka bardzo olewczo zrobili Wam ten bilans, jeżeli coś cię niepokoi to zrób ''dym''
U nas spadł śnieg :/ fakt nie trzyma się za bardzo ale sypało pół dnia :crazy:

Małż zakupił dzisiaj malutki torcik dla Wiki *jutro wstawie fote* dmuchnęła świeczkę uradowana dostała od nas prezent, później pojechaliśmy do teściów a tam dostała piękne złote kolczyczki :)) Oczywiście boi się zdjąć stare :p Musimy z nią negocjować :p mam nadzieję że da się przekonać :) a imprezka rodzinna w sobotę :)

reklama
Witam się wieczorkiem :tak:

Dmuchawiec, Piękne kartki, a pszczółki do zjedzenia:-):-):-)

Ja ostatnio wieczorami a w zasadzie już od 17 padam na twarz, w ciągu dnia troszkę porobię, polatam i baterie wieczorem się kończą ;-)

To prawda co Robaczek piszę, dzisiaj program Geslerowej knajpki nie daleko nas :-) W dodatku ze znajomym kucharzem w roli głównej i znajomymi podczas imprezki ;-) Dzisiaj mi znajoma opowiadała , że była zaproszona na kolację w tej knajpce nie dość że P Grslerowa zaliczyła glebę przed restauracją , to nieźle lubi i potrafi wypić , wódkę popijała piwkiem :tak:

Miłego wieczoru kochane , oby noc minęła spokojnie i bez bólów :happy:

oo, tego o Geslerowej nie słyszałam - ale wygląda na taką. Nie cierpię babska ale co tydzień oglądam jej program. Mój S zaczął tak zwracać uwagę na jedzenie w restauracjach, wymyśla...ale po tych programach widać, że trzeba uważać.
W każdym bądź razie knajpka jest chyba lubiana albo z ciekawości ludzie tam wchodzą bo za każdym razem jak przejeżdżam to sporo aut jest.

Melduję sie wieczorowo :-)

Pogoda dziś mnie dobiła, pierwszy dzień wiosny,a tu tak śnieg sypał, że masakra jakaś :szok:
Gabryś tak strasznie mi brzuch bombarduje, że dziś w sklepie az z bólu jęknęlam :-) Non stop się kręci i wierci :szok: Już nie mogę się doczekać tego usg 4D, ktore mam 2.04 ;-)

Natis możesz spokojnie zrobić sobie na paznokciach frencha ;-) Ja jak rodziłam Młodą to z tego przerażenia zapomnialam w domu zmyć paznokci, które miałam pomalowane na czerwowo u rąk i nóg i pielęgniarka dala mi zmywacz i weź tu zmyj sobie u nóg sama :-D Ale jakoś dałam radę ...

Dmuchawiec piekne kartki i cudne pszczółki ;-)

Dziewczynki miłego, spokojnego wieczorku życzę, ja zmykam pod prysznic i do łóżeczka, bo padam dziś ;-)

Pytanie czy któraś na tym była w Krakowie Świadoma Mama Intymnie - Kraków | Świadoma Mama, bo nie długo będzie w Trójmieście i zastanawiam się nad tym?

RobaczekII formalnie jestem na L4, ale chodze do pracy ze względów finansowych, mąż pracuje w budowlance i całą zimę siedział w domu na urlopie bezpłatnym, dopiero w tym tygodniu się ruszyło więc kase dopiero dostanie w przyszłym m-cu, a ja będąc na chorobowym jestem 700zł w plecy, bo mam inaczej płacone, dlatego chciałabym do końca kwietnia jeszcze pochodzić do tej pracy.

Ach faktycznie Justa, pisałaś, przypominam sobie. Niestety wiem coś o zimie i budowlance :( Prowadzimy sprzedaż mat. budowlanych...
Mało czasu zostanie Ci na odpoczynek :( Ale sytuacja zrozumiała. Ja jestem na L4 ale pracuję, tyle że w domu. ciiii, mam nadziję, że zus tu nie zagląda :D

Tylko na chwilkę, bo widzę , że o Gesslerowej mowa :) W tej branży, jak nie masz mocnej głowy to nic nie zdziałasz :) Pracowałam 3 lata w tych kręgach i ojjjj czasem cierpiałam hehe. Gesler jest naprawdę fajną babką, tak prywatnie.

hihihihi Madzia, Natis ale się uśmiałam:))))) taaak na pewno Wasi mężowie z ochotą sprzątają i tak sobie właśnie mruczą o tym jak bardzo Was kochają:D hihihihih tekst o "ODROBACZANIU" tez dobry:D

Mnie pasuje poniedziałek, co do godziny też jestem elastyczna:)))) także jak chcecie, pamiętajcie, że SCC jest od 10:00:)

Korba ja od tygodnia w ciągu dnia robię sobie po 2-3 drzemki bo inaczej nie daję rady... dzisiaj wstałam o 06:00 i o 09:00 zaliczyłam pierwszą drzemkę (2h) następnie o 16:30 i 19:30 po godzinie:/ masakra!

Madzia Ty nie przesadzaj z tym sprzątaniem... masz odpoczywać! dzisiaj też zrobiłam patent z octem w łazience, ale to był pierwszy i ostatni raz... no ten zapach jest straszny!!!! ledwo dokończyłam sprzątanie, na szczęście szybko się ulotnił.

Ja właśnie wróciłam do domku. Pojechałam koleżance z pracy podrzucić L4 i się zasiedziałam:p Opowiadała mi o nowych biurach w Sosnowcu i w ogóle co się tam teraz dzieje... Klimat w pracy zrobił się beznadziejny bo jest teraz open-space i dyrektor oddziału siedzi praktycznie z nimi i ciągle coś mu nie pasuje, a im nic nie wolno. Wszyscy siedzą jak na szpilkach:/ oby to się zmieniło, bo nie chcę wracać do takiej atmosfery.

Dobrej nocy dziewczynki!!!

Witam się z wami piątkowo i ze śniegiem za oknem :szok:
Dmuchawcu zapomniałam wczoraj Ci napisać że masz śliczne córeczki i jak na moje oko to włosy mają podobne bo ryski twarzy troszkę inne. A kartki cudowne :-D

Ja już od 6 na nogach. Mąż do pracy wygnany, później ma mi autko przywieźć i jadę z Wiki do lekarza bo ma brzydki kaszel ale co się dziwić że dziecko chore skoro taka pogoda za oknem :/ Kolczyki założyłam jej jak spała :-)
Miłego dnia

reklama
Dzień dobry :happy2:

Mimo śniegu jest dość ładnie. Słonko się przebija. A przez to i zimno :baffled:
Aro nie chciał mi zostawić auta. Wygodny się robi przez to dojeżdżanie do pracy. A my z Mikołajem mamy sobie radzić :crazy:
Szykuje się też jakieś wyjście do kolegi Ara z pracy - wyjście do ludzi, jupi... :-)

MamaW - zdrówka dla Wikusi.

Do góry