reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

tez się witam na szybko i dołączam do grona chorych dzieciaczków mój synek dopiero tydzień temu skończył antybiotyk a dziś wstał znów z gorączką i kaszlem :no: :crazy: ręce sie załamują jeszcze nigdy tak nie chorował jak teraz :-(
mamawikusi fioletowa zdrówka dla Waszych skarbów
swoja drogą jak nam te dzieci tak będą na jesieni chorować to te maluszki też będą sie pewnie zarażać rozważam zaszczepienie całej rodziny na grypę łącznie z maluszkiem na jesieni ....

mamakubulki ja myślę o sesji z brzuszkiem mam fajną fotograf co robiła nam sesje na ślub tak w połowie kwietnia się wybieram

u nas oczywiście od rana sypie śnieg :wściekła/y:

miłego dnia

reklama
MamaKubulki na chrzest robiłam takie kartki:

P1090487.jpgP1090490.jpgP1090502.jpgP1090505.jpgP1090520.jpg_1090494.jpgP1090496.jpgP1090500.jpg

Załączniki

• P1090487.jpg
    P1090487.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 33
  • P1090490.jpg
    P1090490.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 31
  • P1090502.jpg
    P1090502.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
  • P1090505.jpg
    P1090505.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 33
  • P1090520.jpg
    P1090520.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 31
  • _1090494.jpg
    _1090494.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 26
  • P1090496.jpg
    P1090496.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 30
  • P1090500.jpg
    P1090500.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Kochane idę Święta , może któraś z Was ma jakieś fajne przepisy na jajka do zjedzenia oczywiście. Robię Święta i muszę coś zrobić. Ogólnie pochwalcie się co pichcicie :tak:

U nas na pewno jest żurek, bo wszyscy lubią, kiełbaska biała, wędliny, sałatki, jaja w różnej postaci, bardzo mam ochotę na pasztet z naszego wątku, ale chyba mi siły na niego nie starczy :happy:

Dmuchawiec kartki są prześliczne, ja nie mam talentu do takich prac nic a nic :) Zdrówka dla dzieciaczków, Jędrek już trochę lepiej. Dziś bez gorączki i pierwszy raz od trzech dni coś zjadł. Tylko duszący kaszel został jeszcze.
My na święta wyjeżdżamy do mojej babci, więc praktycznie nic nie robię. Tylko na miejscu już mąż robi żurek, a ja mazurka

Korba- pasztet nie jest wcale tak pracochłonny, na jaki wygląda:tak:

Mówisz Dmuchawcu :-p Jak widzę tak gotować 4 godziny :szok: itd... to myślałam , że to barrrrdzo czasochłonne :-) A tak bym zjadła jeszcze taki cieplutki:rofl2::rofl2::rofl2:

Kurcze kobietki , zdrówka dla Waszych dzieciaczków, kurcze znowu tak dużo dzieci choruje:-(

ISIS to miałyśmy taki sam wieczór :-( też płakałam jak bóbr....tyle mnie żali dopadło na raz, że się poddałam...(Olivierek, praca, K., moje bóle, mój wygląd, remont i do tego ta pogoda bleh...)

Dołączam również do Mama chorych dzieci...pierwszy raz tej zimy na szczęście. Objawy jak u fioletowej: tylko gorączka ale przy tym wiadomo, że maruda Mała się z niego zrobiła leży w łóżku oczywiście przed TV.
Muszę się za niego wziąć trochę od poniedziałku jakiś maraton po lekarzach bo dziwnie oddycha i do tego robią mu się takie babole w nosku :baffled: a pod nimi "żywe" mięso :szok: No i stulejka na 100% :-(

DUŻO ZDRÓWKA DLA DZIECIACZKÓW!!

W poniedziałek mam dentystę. Kingusia też tego nie cierpię ale jakby miało się coś stać to bym sobie nie wybaczyła.

Większość rzeczy przeniesiona. Niestety wczoraj się okazało, że moja wizja szarych mebli i wizja Wujka stolarza zupełnie koło siebie nie leżą i tak: ja chciałam szare a oni mi brudno białe zrobili i wszystkie fronty do zmiany :dry: łazienka ma się skończyć do niedzieli. Do poniedziałku muszę kupić łóżko dla Olivierka. Eh...

Dmuchawcu cudeńka robicie :tak:trzymam kciuki za egzamin MOCNO!

Korba jak się czujesz?? Ja nic na święta nie robię. więc nie pomogę :zawstydzona/y: No może jakieś placki ewentualnie ale pomyślę.
NATIS gdzie jesteś?? Chyba nie sprzątasz znowu co??
madziu fajnie takie "świeże" mieszkanko będziesz miała:tak:
Palin niech się Aro za okna łapie!!! Ty ani się waż!! U mnie moja Mama umyje ale dopiero koło środy jej na to pozwolę pewnie bo mocno wierzę, że wiosna od wtedy przyjdzie :rofl2:
mama kubulki u mnie pewnie to od humoru uzależnię. Mam super fotografa ale jakoś weny brak.

Ostatni dzień w pracy i ponad tydzień wolnego :szok: Jak ja się odnajdę????? :nerd:

reklama
babeczki robicie sobie sesje z brzuszkiem?
macie jakies fajne pomysły??? widziałyście jakies fajne ujęcia?
podzielcie sie, bo szukam inspiracji............

Ja chciałam sobie "strzelić" taką sesję, ale już sama nie wiem, czy nas ochota na to weźmie.
Co do ujęć to strasznie mi się podoba takie: Brzuszkowe.jpg

MamaW - spokojnie, ja się na bank za te okna nie wezmę. Ale umyć by się przydało mimo pogody, bo na prawde są czarne (wiosny przez nie nie zobaczę, jak przyjdzie)

Załączniki

• Brzuszkowe.jpg
    Brzuszkowe.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 45
Do góry