reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wspólnych spotkań :)
Asiulka bardzo olewczo zrobili Wam ten bilans, jeżeli coś cię niepokoi to zrób ''dym''
U nas spadł śnieg :/ fakt nie trzyma się za bardzo ale sypało pół dnia :crazy:

Małż zakupił dzisiaj malutki torcik dla Wiki *jutro wstawie fote* dmuchnęła świeczkę uradowana dostała od nas prezent, później pojechaliśmy do teściów a tam dostała piękne złote kolczyczki :)) Oczywiście boi się zdjąć stare :p Musimy z nią negocjować :p mam nadzieję że da się przekonać :) a imprezka rodzinna w sobotę :)

reklama
Witam się wieczorkiem :tak:

Dmuchawiec, Piękne kartki, a pszczółki do zjedzenia:-):-):-)

Ja ostatnio wieczorami a w zasadzie już od 17 padam na twarz, w ciągu dnia troszkę porobię, polatam i baterie wieczorem się kończą ;-)

To prawda co Robaczek piszę, dzisiaj program Geslerowej knajpki nie daleko nas :-) W dodatku ze znajomym kucharzem w roli głównej i znajomymi podczas imprezki ;-) Dzisiaj mi znajoma opowiadała , że była zaproszona na kolację w tej knajpce nie dość że P Grslerowa zaliczyła glebę przed restauracją , to nieźle lubi i potrafi wypić , wódkę popijała piwkiem :tak:

Miłego wieczoru kochane , oby noc minęła spokojnie i bez bólów :happy:

oo, tego o Geslerowej nie słyszałam - ale wygląda na taką. Nie cierpię babska ale co tydzień oglądam jej program. Mój S zaczął tak zwracać uwagę na jedzenie w restauracjach, wymyśla...ale po tych programach widać, że trzeba uważać.
W każdym bądź razie knajpka jest chyba lubiana albo z ciekawości ludzie tam wchodzą bo za każdym razem jak przejeżdżam to sporo aut jest.

Melduję sie wieczorowo :-)

Pogoda dziś mnie dobiła, pierwszy dzień wiosny,a tu tak śnieg sypał, że masakra jakaś :szok:
Gabryś tak strasznie mi brzuch bombarduje, że dziś w sklepie az z bólu jęknęlam :-) Non stop się kręci i wierci :szok: Już nie mogę się doczekać tego usg 4D, ktore mam 2.04 ;-)

Natis możesz spokojnie zrobić sobie na paznokciach frencha ;-) Ja jak rodziłam Młodą to z tego przerażenia zapomnialam w domu zmyć paznokci, które miałam pomalowane na czerwowo u rąk i nóg i pielęgniarka dala mi zmywacz i weź tu zmyj sobie u nóg sama :-D Ale jakoś dałam radę ...

Dmuchawiec piekne kartki i cudne pszczółki ;-)

Dziewczynki miłego, spokojnego wieczorku życzę, ja zmykam pod prysznic i do łóżeczka, bo padam dziś ;-)

Pytanie czy któraś na tym była w Krakowie Świadoma Mama Intymnie - Kraków | Świadoma Mama, bo nie długo będzie w Trójmieście i zastanawiam się nad tym?

RobaczekII formalnie jestem na L4, ale chodze do pracy ze względów finansowych, mąż pracuje w budowlance i całą zimę siedział w domu na urlopie bezpłatnym, dopiero w tym tygodniu się ruszyło więc kase dopiero dostanie w przyszłym m-cu, a ja będąc na chorobowym jestem 700zł w plecy, bo mam inaczej płacone, dlatego chciałabym do końca kwietnia jeszcze pochodzić do tej pracy.

Ach faktycznie Justa, pisałaś, przypominam sobie. Niestety wiem coś o zimie i budowlance :( Prowadzimy sprzedaż mat. budowlanych...
Mało czasu zostanie Ci na odpoczynek :( Ale sytuacja zrozumiała. Ja jestem na L4 ale pracuję, tyle że w domu. ciiii, mam nadziję, że zus tu nie zagląda :D

Tylko na chwilkę, bo widzę , że o Gesslerowej mowa :) W tej branży, jak nie masz mocnej głowy to nic nie zdziałasz :) Pracowałam 3 lata w tych kręgach i ojjjj czasem cierpiałam hehe. Gesler jest naprawdę fajną babką, tak prywatnie.

hihihihi Madzia, Natis ale się uśmiałam:))))) taaak na pewno Wasi mężowie z ochotą sprzątają i tak sobie właśnie mruczą o tym jak bardzo Was kochają:D hihihihih tekst o "ODROBACZANIU" tez dobry:D

Mnie pasuje poniedziałek, co do godziny też jestem elastyczna:)))) także jak chcecie, pamiętajcie, że SCC jest od 10:00:)

Korba ja od tygodnia w ciągu dnia robię sobie po 2-3 drzemki bo inaczej nie daję rady... dzisiaj wstałam o 06:00 i o 09:00 zaliczyłam pierwszą drzemkę (2h) następnie o 16:30 i 19:30 po godzinie:/ masakra!

Madzia Ty nie przesadzaj z tym sprzątaniem... masz odpoczywać! dzisiaj też zrobiłam patent z octem w łazience, ale to był pierwszy i ostatni raz... no ten zapach jest straszny!!!! ledwo dokończyłam sprzątanie, na szczęście szybko się ulotnił.

Ja właśnie wróciłam do domku. Pojechałam koleżance z pracy podrzucić L4 i się zasiedziałam:p Opowiadała mi o nowych biurach w Sosnowcu i w ogóle co się tam teraz dzieje... Klimat w pracy zrobił się beznadziejny bo jest teraz open-space i dyrektor oddziału siedzi praktycznie z nimi i ciągle coś mu nie pasuje, a im nic nie wolno. Wszyscy siedzą jak na szpilkach:/ oby to się zmieniło, bo nie chcę wracać do takiej atmosfery.

Dobrej nocy dziewczynki!!!

Witam się z wami piątkowo i ze śniegiem za oknem :szok:
Dmuchawcu zapomniałam wczoraj Ci napisać że masz śliczne córeczki i jak na moje oko to włosy mają podobne bo ryski twarzy troszkę inne. A kartki cudowne :-D

Ja już od 6 na nogach. Mąż do pracy wygnany, później ma mi autko przywieźć i jadę z Wiki do lekarza bo ma brzydki kaszel ale co się dziwić że dziecko chore skoro taka pogoda za oknem :/ Kolczyki założyłam jej jak spała :-)
Miłego dnia

reklama
Dzień dobry :happy2:

Mimo śniegu jest dość ładnie. Słonko się przebija. A przez to i zimno :baffled:
Aro nie chciał mi zostawić auta. Wygodny się robi przez to dojeżdżanie do pracy. A my z Mikołajem mamy sobie radzić :crazy:
Szykuje się też jakieś wyjście do kolegi Ara z pracy - wyjście do ludzi, jupi... :-)

MamaW - zdrówka dla Wikusi.

Do góry