reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

DMUCHAWIEC - cudne kartki!!!! PIĘKNE!!:tak:A Pszczółki boskie! :-)

Apropo panokci to wiedziałam, że płytka musi być widoczna, ale czy nawet bezbarwnym nie można malnąć?? Pytam, bo planuję pedicure i chciałam frencha zrobić. Mówicie, że odpada przed porodówką???

MIKOTO, FIOLETOWA - my też nie kupujemy prawie zabawek, ale one i tak się rozmnażają w tempie ekspresowym :baffled:. A Natka i tak wiecznie chodzi i mówi "Nudzi mi się, nie mam co robić...", ja wtedy odpowiadam "bierz worki i pakuj zabawki dla dzieci, które ich nie mają i które byłyby szczęśliwe mogąc się nimi bawić..." Czasem działa, a czasem nie :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka mnie się cos takiego nie zdarzyło:no: U nas pielęgniarka waży i mierzy, zadaje pytania na temat rozwoju dziecka i wpisuje w ankietę, ale potem przychodzi lekarz i dokładnie bada po swojemu. Ja bym drążyła temat bo co to za bilans?

u nas bilans był zrobiony na "odwal się" przez lekarkę rodzinną - do mierzenia użyła takiego stojącego kartonu - niedokładnie i tyle
stulejki nie sprawdzała - tu na szczęście wiem, że jest ok
nie wiem co ci doradzić, może inny lekarz? a jest coś co cię niepokoi?

Dziewczyny witam wszystkie ale kurcze nie nadrobię was, nie najlepiej się ostatnio czuje moze maz będzie miał urlop od przyszłego tygodnia to będę tu częściej

asiulka- za bardzo Ci nie pomogę to jeszcze przedemną, ale na Twoim miejscu tez bym była niezadowolona

dmuchawiec- kartki naprawdę sliczne, ale córeczki jeszcze ładniejsze, ciekawe czy Halinka też będzie do nich taka podobna

Mnie się pszczoły wcale nie wydają zbytnio podobne - jedna chudzinka, druga pulchniutka, oczy mają inne- jedna zielone, druga niebieskie. Też jestem ciekawa jaka będzie Helenka:tak::tak:
Profil z usg taki sam jak u Marysi:-)

Asiulka, ja nigdy nie miałam tak odwalonego bilansu, nie zostawiaj tak tego.. złóż zazalenie do kierownika osrodka ..

Dmuchawiec, sliczne corcie i imponujace dziela!!!!!

Natis, ja dzis tez mialam akcje nudzi mi sie z Zuzia.. na szczescie pomoglo wydrukowanie stworkow-do kolorowania, pokolorowala, wyciela i bawi sie.. a te wszystkie zabawki stoja sobie na poleczkach ;)

dmuchawiec kciuki zaciśnięte :-) patrząc na Twój talent we wszystkich dziedzinach - zdasz go śpiewająco :-)

Przepraszam, że nie odpiszę każdej, ale padam na pysk :-( Postanowiłam wyoctować łazienkę, ale nie octem tylko w5 z lidla na bazie octu, bo moja mama zażartowała, że pewnie cały dzień tam spędzę i umrę ze smrodu.. niestety miała rację :baffled: Kafelki mam od podłogi aż po sufit i jak zaczęłam je czyścić.. eh.. !@#$%^&*(cenzura) Zajęło mi to 4godziny :crazy: Nie wiem, czemu ale w ciąży jak myję włosy to bolą mnie ręce od podnoszenia ich do góry, więc wyobraźcie sobie, co czułam w tej łazience:baffled: Ale nie poddałam się - skończyłam :-D Nawet w moich szufladkach zrobiłam porządek i znalazłam np. 3 opakowania tamponów po 32sztuki heh trochę zbędna rzecz w chwili obecnej :-p Ale jak potrzebowałam, to nigdy ich w domu nie miałam :-p Teraz leżę na kanapie, kręgosłup mnie lekko boli, ale mąż walczy dalej w sypialni i aż mi głupio tak siedzieć, ale chyba nie mam na nic siły:crazy:
Aha moja łazienka ma ok 2m na 2m i pierwszy raz jestem wniebowzięta, że jest taka mała :-D

Dmuchawcu - gratuluję pieknie zdanego egzaminu, kciuki za ustny &&&&. Kartki przecudne . Córeczki slodkie jak miód :tak:. Pokazałam mężowi zdjęcia , a on pyta czyje to dzieciaczki ??? A ja na to - no Dmuchawca :-D:-D:-D.
Asiulka - z bilansem kiszkę odstawili na maxa :wściekła/y:. U mnie zawsze trwa to dlugo i jest dokładnie dziecko sprawdzane , nawet skierowanie na kontrolne badania krwi dostaję . Zadzwoń tam i zapytaj czy to tak ma wyglądać ????

reklama
ja tylko się melduję, że żyję...
padam na pysk, mąż w końcu poszedł do pracy, więc ja jak wracam z pracy, muszę zrobić ogien, obiad itp. i wieczorem brzucho mi się spina, nie wiem czy to jakieś skurcze, czy maluch się tam tak wierci i przekręca.

Do góry