reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się wieczornie,

Niestety dzisiaj wróciło plamienie, około południa. Całkiem mocne, ale bez świeżej krwi. Oczywiście zaraz się przeraziłam. Sama dzisiaj jestem z córcią, więc nie pojechałam do szpitala. Na szczęście od południa już jest ok. Mam nadzieję, że nie było to nic poważnego. Leżę plackiem i się nie ruszam. Jak jutro plamienie nie przejdzie to pojadę do szpitala z mężem.

Boli mnie też brzuch, ale jak zawsze, jak na @. Wzięłam dodatkowo Nospe. Mam nadzieję, że to nic poważnego i że z dzidziusiem wszystko w porządku.

Czytałam przed chwilą, że takie plamienie w 9/10 tyg. jest normalne, a ból wynika z szybko powiększającej się macicy. Faktycznie brzuch to mam już niezły.
Mam nadzieję, że Ci od tego artykułu mają rację...

Isis - przykro mi, że nie pomogły tabletki, w takim razie też ich nie kupię.

Współczuje ci plamienia. Mam nadzieje że już nie wroci. Odpoczywaj kochana. Trzymam mocno za was kciuki. U mnie plamienia już od dawna nie ma. Zresztą było go mało.
Czasami przy podcieraniu mam sporo śluzu takiego hmm zóltego i zastanawiam się czy to nie jakas infekcja ale w sumie nic tam na dole nie czuje :/ Chyba ze to sa wlasnie ponownie plamienia, ale zółte? Sama nie wiem :cool:

Ja pije rano naczczo letnią przegotowaną wodę z miodem i cytryną, poza tym kupiłam sobie len mielony i też popijam w ciągu dnia no i jeszcze jem Activię zwykłą naturalną kupuję i do tego otręby wsypuję ;-)

A mnie mdłości męczą nadal, tabletki wogóle nie pomogły, a wzięłam już 4 szt. :-(
Współczuje ci mdłości, czyli tabletki są do bani :/ Mi rano pomaga kawa:) Działa na mnie przeczyszczajaco i głowa mnie nie boli :p

Babeczki ratunku. Jestem chora i mam 38stopni gorączki. Czy mam iść na izbę przyjęć czy spokojnie leżeć? Czy coś grozi dzieciom? POMOCY!!!
Zadzwoń do lekarza, a jak jest dzisiaj? Lepiej już? Tak jak dziewczyny pisały apap mozesz. Wiem że są tez tabletki dla dzieci z paracetamolem na gorączke, czy tez czopki... moze cos takiego?

Kupiłyśmy wczoraj małej buty (byłam z teściową) i w samej kolejce spędziłam 35minut :szok: zrobili sobie w pasazu grunwaldzkim wyprzedaze, ludzi tlum masakra. Ale mała wybawiła sie na placu zabaw, a ja opitolilam pyszny mus truskawkowo brzoskwiniowy z bita śmietana z grycana mniam :) Bita śmietana odbijalo mi sie jeszcze w nocy hehe.
Śniegu pelno, zimno. Czasa przestawiony a ja zamiast spac dluzej juz wstalam i mam mega skurcz wlasnie w lewej nodze aaaaa

reklama
Witam, współczuję Wam tych chorób i przeziębień - trzymajcie się zdrowo , dużo czosnku i cytryny .

Mnie też wczoraj cały dzień w pracy na maxa bolał brzuch chodziłam taka wściekła, że aż szefowi się dostało:zawstydzona/y:

Plamiące mamusie, dużo odpoczywajcie, na pewno będzie wszystko dobrze!!!

Moją córcię nie interesowało dzisiaj to, że można pospać :wściekła/y: jak zwykle o 6 wstajemy , u nas śniegu nie ma ale padał w nocy deszcz ze śniegiem.

Miłej niedzieli Kochane:-)

Mój S zrobił mi takie śniadanko, że chyba pęknę..;) Parówki z boczkiem, pomidor bez skórki z mozzarellą i bazylią, bagietka z czosnkiem, oraz łosoś wędzony z sosikiem...pycha:)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :) Dziś nawet u nas powiało śniegiem. Jak dobrze, że przede mną ostatnie dwa dni dojazdów do pracy, ufff.
U mnie mój mąż ma przymusowy wegetarianizm. Od mięsa odrzuca mnie w 100%. Nie mówię nawet o jedzeniu, tylko o samych zapachu gotowania. Wczoraj chciałam być dobrą żoną i robiłam mu pieczeń z karkówki. Myślałam naiwnie, że może zapach pieczenia, a nie smażenia mnie nie zemdli. Podczas pieczenia haftowałam 7 razy, potem wietrzyłam jak głupia całe mieszkanie, a mąż jadł sam zamknięty w kuchni. Chociaż wydaje mi się, że i tak był zadowolony :)
Zdrowiejcie szybko, a plamienia niech wreszcie się skończą.

Witam ;)
Ale zjadłam śniadanie :D Mama na śniadanie jakieś kiełbaski zrobiła i paluszki rybne, bo śniły mi się i od razu musiałam zjeść :) Teraz jak rodzice się dowiedzieli, że jestem w ciąży, to nie pozwalają mi nic robić, najlepiej jakbym leżała :D
A śnieg już nie pada dziś, ale pogoda straszna.

Mam nadzieje, że nie złapię anginy, bo często mam :/ A Wam współczuję dziewczyny tych przeziębień, wracajcie do zdrówka jak najszybciej! :)

Wracamy dziś do Warszawy, bo jutro do pracy ;)

Hej dziewczynki. Już mi lepiej. Wczoraj wzięłam apap i temperatura spadła. Teraz jest 37,5 i staram się chłodzić naturalnie. Boli mnie głowa i gardło ale to nic w porównaniu z tym jak się czułam wczoraj. Także chyba już mi przechodzi. Jutro idę do lekarza to go wypytam.

Hej
Wczoraj bylam na usg i slyszalam serduszko mojego malenstwa :) ale zmartwilo mnie to ze mam mzcice dwurozna albo z przegroda:( pani doktor powiedziala ze to nic takiego a ja naczytalam sie strasznych rzeczy w internecie , i tak sie boje o moja dzidzie

reklama
Do góry