mama wikusi2010
Fanka BB :)
Witam się wieczornie,
Niestety dzisiaj wróciło plamienie, około południa. Całkiem mocne, ale bez świeżej krwi. Oczywiście zaraz się przeraziłam. Sama dzisiaj jestem z córcią, więc nie pojechałam do szpitala. Na szczęście od południa już jest ok. Mam nadzieję, że nie było to nic poważnego. Leżę plackiem i się nie ruszam. Jak jutro plamienie nie przejdzie to pojadę do szpitala z mężem.
Boli mnie też brzuch, ale jak zawsze, jak na @. Wzięłam dodatkowo Nospe. Mam nadzieję, że to nic poważnego i że z dzidziusiem wszystko w porządku.
Czytałam przed chwilą, że takie plamienie w 9/10 tyg. jest normalne, a ból wynika z szybko powiększającej się macicy. Faktycznie brzuch to mam już niezły.
Mam nadzieję, że Ci od tego artykułu mają rację...
Isis - przykro mi, że nie pomogły tabletki, w takim razie też ich nie kupię.
Współczuje ci plamienia. Mam nadzieje że już nie wroci. Odpoczywaj kochana. Trzymam mocno za was kciuki. U mnie plamienia już od dawna nie ma. Zresztą było go mało.
Czasami przy podcieraniu mam sporo śluzu takiego hmm zóltego i zastanawiam się czy to nie jakas infekcja ale w sumie nic tam na dole nie czuje :/ Chyba ze to sa wlasnie ponownie plamienia, ale zółte? Sama nie wiem
Współczuje ci mdłości, czyli tabletki są do bani :/ Mi rano pomaga kawa Działa na mnie przeczyszczajaco i głowa mnie nie boliJa pije rano naczczo letnią przegotowaną wodę z miodem i cytryną, poza tym kupiłam sobie len mielony i też popijam w ciągu dnia no i jeszcze jem Activię zwykłą naturalną kupuję i do tego otręby wsypuję ;-)
A mnie mdłości męczą nadal, tabletki wogóle nie pomogły, a wzięłam już 4 szt. :-(
Zadzwoń do lekarza, a jak jest dzisiaj? Lepiej już? Tak jak dziewczyny pisały apap mozesz. Wiem że są tez tabletki dla dzieci z paracetamolem na gorączke, czy tez czopki... moze cos takiego?Babeczki ratunku. Jestem chora i mam 38stopni gorączki. Czy mam iść na izbę przyjęć czy spokojnie leżeć? Czy coś grozi dzieciom? POMOCY!!!
Kupiłyśmy wczoraj małej buty (byłam z teściową) i w samej kolejce spędziłam 35minut zrobili sobie w pasazu grunwaldzkim wyprzedaze, ludzi tlum masakra. Ale mała wybawiła sie na placu zabaw, a ja opitolilam pyszny mus truskawkowo brzoskwiniowy z bita śmietana z grycana mniam Bita śmietana odbijalo mi sie jeszcze w nocy hehe.
Śniegu pelno, zimno. Czasa przestawiony a ja zamiast spac dluzej juz wstalam i mam mega skurcz wlasnie w lewej nodze aaaaa