reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Wszystkim, które już ujrzały II kreseczki serdecznie gratuluję :)
Tym, które czekają żeby ujrzeć II kreseczki przesyłam fluidki &&&&& i trzymam mocno kciuki, żebyście dołączyły do naszego grona :)

Mam 26 lat, o dzidziusia staramy się już długo, prawie 2 lata. W zeszłym roku w listopadzie miałam robione HSG, teraz miałam już skierowanie na laparoskopię i miałam mieć IUI ale się udało i to w cyklu, w którym niby nie było owulacji (wg. USG) i w którym pogodziłam się już z tym, że naturalnie nam się nie uda.

P.S czy ktoś wie, czy można zamknąć tamten wątek? Bo nie widzę takiej opcji.

reklama
A zapomniałam napisać, że termin wg. OM to 5.06.2013 :)
Wybaczcie to moje roztargnienie ale ja nadal nie mogę w to uwierzyć :)

o tak oby to były nuuuudne ciążę
a mnie widać pewnie było albo na staraczkach albo na wspomagaczach :-D

margotka, nie przejmuj się admini zamkną sami wątek, a jak piszesz jeden post pod drugim, używaj edycji, chyba że minęła już np godzina, albo więcej - lepiej to wtedy wygląda

ja was teraz nadrabiam, heheh coś trzeba robić na L4 ;-)

Dzięuję Fioletowa :) Będę tak robiła :) Narazie to ja jeszcze w szoku jestem i nie wiem o co chodzi :) A widzę, że my z tego samego miasta :)

margotka fajnie ze wam się udalo naturalnie :) Ale miła niespodzianka :)
fioletowa widze że się ''dietujesz'' :p Teraz to tylko kg na plus :p
koriander trzymam kciuki za twoje testowanie :)
motylek śluzu mam więcej niż zazwyczaj i jest on przewaznie biały, z tego co pamietam z Wiki tez tak mialam. Juz nie cale 2 tyg:p Tydz i 6 dni :p Już się doczekać nie mogę :)
Dziewczyny które mają już dziecko, jak to jest u Was z noszeniem go? Podnosicie te swoje skarby? Ja tak. Nie mam wyjscia, jak P jest w pracy a ja małą kąpie to jakoś zwanny musze ja wyciągnac... mam nadzieje ze to nie zaszkodzi kropce

hehe margotka to można będzie się spotykać na ploty :-D

mamawikusi to jest metoda na zajście "na dietę" ;-) w sumie sytuacja wyglądała tak, że jak się młody urodził to się okazało że mam kamienie w pęcherzyku żółciowym, jak on miał rok, to mi wycieli a potem dieta wątrobowa - w rezultacie byłąm 10 kg lżejsza niż teraz [spacery po ciąży, dieta] no a potem wróciłam do pracy, było po diecie, więc i mogłam jeść smażone, tłuste, sery pleśniowe - takie ciężkie rzeczy, 8 godzin za biurkiem i waga mi poleciała do góry, rok temu zaczeliśmy starania i wtedy stwierdziłam że nie opłaca mi się odchudzać, schudnę po ciąży... a tu ciązy jak nie było, to miesiąc temu stwierdziłam że nie wiem ile to potrwa więc zaczęłam dietę i tadam ciąża, ale dobrze że mi te 5 kg zeszło więc i górna granica nie będzie taka straszna
a że to metoda na zajście? hehe koleżanka ze staraczek jak zaczynałam dietę to mi powiedziała że ona tak miała z pierwszą ciążą - dieta i bach, moja kuzynka [styczniówka] - dieta i bach
i teraz ja ;-)

a ja młodego nie dźwigam już, jak za wanny wychodzi to go podtrzymujemy za ręce, a do fotelika w samochodzie sam wchodzi

Ostatnia edycja:
witam :-)

Mama wikusi ja podnosze syna, nie da się tego nie zrobić w niektorych sytuacjach.
Witaj Fioletowa :-D
Motyleksw ja nie mam duzo. Ot tak troszeczke jaki juz.

Mnie cycki bolą jak cholera. i wczoraj prawie pawia puściłam na zapach zimnego kotleta. W dodatku zrobilo mi sie przebarwienie na twarzy :szok: z Adamem tego nie miałam:szok:

reklama
Witam Dziewczynki,
wyprawiłam męża do pracy, Lenka łobuzuje,a ja mam chwilkę.
koriander witam i trzymam kciuki za testowanie!
margotka86 witam i gratuluję serdecznie 2-óch kreseczek, życzę, żeby dzidzia zdrowo rosła :)
fioletowa witam i gratuluję, książkowej ciąży życzę.
mama Wikusi ja jeszcze nie wiem, czy zafasolkowałam, ale cały czas noszę Lenkę i pewnie będę ją nosić, no bo co mam zrobić w pewnych sytuacjach jak jestem sama. Trzeba ograniczyć podnoszenie, ale całkiem się nie da wyeliminować. Moja koleżanka w listopadzie rodzi i całą ciąże dużo nosiła i podnosiła swoją 1- roczną córeczkę i wszystko jest w porządku.
pozostałe Dziewczynki miłego dnia życzę, później się odezwę :-)

Do góry