reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Czesc dziewczyny !!!

Ja mam do was prosbe... jak piszecie do kazdzej z osobna moglybyscie oddzielac to jakos? albo spacja albo przyciskiem BOLD... bo troche trudno mi sie czyta jak jest zlane :sorry2:

Gratuluje wszystkim nowym mamusia:-D:-D

ktos pytal kiedy testoje.... za 4 dni... czyli w niedziele :-D musicie jeszcze troszke poczekac.

Fioletowa ja jestem ze staraczek... z tego samego watku co Kari

Ja wlasnie wstalam... do uczelni mam na 14 dopiero wiec troche czasu mam. Wstalam bylo dobrze , zjadlam kanapke z serem i mnie muli. A gazy mnie takie w nocy mecza ze to jest jakas porazka... i lekkie pykanie w brzuchu i ciagniecie.... jak moj trzymal rece na moim brzuchu to powiedzial cze czuje jakmi sie macica rusza... patrze sie na niego jak na dziwaka bo wiem ze sie nie da bo za szybko i to pewnie moje jelita i te gazy... Znacie cos dobrego na gazy ?

U nas pogoda do dupy.... pochmurnie i wogole....
ja musze przestac jesc bo ciagle jem... wiecznie gloda a jak zoladek mam pusty to mi niedobrze i kreci sie w glowie... ale ja nie chce utyc i tak jestem wieeeeelka...:szok: jesli nie jestem w ciazy to ide sie odchudzac bo mam caly rok przed nastepnymi probami.... dla mnie ten cykl to wsumie ostatni dzwonek, no poczatek lipca jescze ujdzie ale potem juz nie.... bo musze worcic na studia a nie zostawie mojego z kilku tygodniowym dzieckiem.... 2 miesiace owszem ale nie np 5tyg....

Ostatnia edycja:
fioletowa troche sie nas posypalo w tym cyklu, co nie? :-D jakis dobry księżyc nad nami swiecil.
Pam spokojnie :-) z twoimi objawami wszytko mozliwe. Czekamy do niedzieli.

Ostatnia edycja:
pam ja tydzień temu kupiłam podpaski, bo uznałam że skoro przez rok się nie udało to dlaczego akurat teraz jak mi najbardziej zależy miałoby się udać? - a z firmy miałam jechać na tydzień na targi - a tak mi się nie chciało
i co - już jestem na L4 ;-) i nigdzie nie jadę

ja na L4 nie pojde do nie pracoje... zreszta dla mnie temat L4 jest delikatny... jesli jestes na silach, nie mecza cie okropne wymioty czy omdlenia i niema przeciwwskazan od lekarza powinno sie pracowac..... owszem jest czujemy sie okropnie i jest mozliwosc poronienia to owszem na L4 i lerzec..... ale widzialam juz tyle kobiet w ciazy ktore szly na L4 bo "zle sie czuja i wogole" a na drugi dzien smigaly po sklepach , kawiarniach i uzywala zycia.... robienie pracodawcy w h*ja poporstu....

fioletowa ja tez tydzien temu kupilam podpaski :-) standardowo akurat sie zapasy skonczyly.
Lece sie pakować, jutro przeprowadzka. Mamy tyle na głowie przez to, ze szkoda gadac.

margotka czesc :-) Nie niestety nie z tych zafasolkowanych ale oczekujących na testowanie. No i gratuluje tak długo wyczekiwanej ciąży!!

Zapomniałam dodać ze dziś rano mierzyła temperaturke sobie i wyszło równe 37 stopni :cool2: To 22dc. Obczaimy jak będzie w następnych dniach...

No i w ogóle czeeeeeść wszystkim nowym i "starym" mamuśkom :-D

reklama
Ja juz nie wyrobie dziewczyny.... normlanie siedze nad tym laptopem i sie wpatroje w niego jakby mial mi zaraz wyskoczyc jakis ludek i powiedziec ze jestem w ciazy :-Dwarjuje....
jeszcze jakies koszmary mi sie snily wczoraj....

Mamolinka, paulinka wlasnie przeczytalam ze Lorien z Majowek stracila dziecko :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kari na kiedy masz termin ? bo mi z ostaniej @ wychodzi na 10 czerwca...

Ostatnia edycja:
Do góry