reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

mniaaam domowa pizza :-) ja od 3 miesiecy nie mam piekarnika ale po przeprowadzce bede miala juz swoj wlasny :tak: uwielbiam piec, ciasta, pizze itp. Juz sie doczekac nie moge. Co do przedszkola to tutaj standardy sa wysokie bez wzgledu na to czy przedszkole panstwowe czy prywatne. Ja jestem wlasnie na etapie szukania czegos dla Adama :-D
Ide spac bo mnie zmeczenie powoli chwyta. Kciukow nie przestaje trzymac laski :-D:-D:-D &&&&& za te co domniemają ;-)

reklama
Dzieeń dobry kochane :)

Szaro za oknem, a ja mam tyle załatwiania. Ech
Wogóle to, nie miałam apetytu od 2 tyg, a wczoraj mnie jakiś szał napadł, że jak się wieczorem kładłam to myślałam, że umrę. Koniec zapychania się :D

Wogóle to kiedy kto testuje? :)

cześć dziewczyny.
Gratuluje kolejnych IIkreseczek. Nadrobiłam ale mam jakąś dziure w głowie co komu mialam odpisać :D
motylek miałam dosłownie tak jak ty ostatnio zero apetytu a wczoraj mialam ttakie ssanie że aż wstyd. Za chwile wskakuje na wage i zobacze czy już nadrobiłam ten stracony kg bo jak tak to zamykam lodówe na kłudke i koniec zarcia :D
Co do przedszkola, kidyś chcialam ją oddac do takiego jednego u nas ( w sumie to żłobek był)... poszła na 2h żeby sprawdzić co i jak... i jak po nią przyjechalam to serce mi pekalo. Zasmarkana zapłakana zanosząca się cała czerwona moja niunia :( na pytanie czemu płacze padła odpowiedz bo inny chlopczyk płacze. Ale je opier*******.... Za drugim razem poszła do żłobko-przedszkola. Fakt płakała jak ja oddawałam i jak po nią przyjezdzałam ale po środku było ok. Bawiiła się rysowala. Pełne wyzywienie. No ale koszt byl duzy. Teraz idzie panstwowo gdzie pracuje nasza sąsiadka a ona ją uwielbia :)
Pam czekam na twoje testowanko :)
kari faktycznie duzo przeszłaś, teraz będzie wszystko ok, trzymam mocno za to kciuki
Miłego dnia/

motylek ja testuje gdzieś koło przyszłej środy... O ile wcześniej mnie @ nie zaleje ;-)

....jakaś dziewczyna założyła kolejny wątek mamuś na czerwiec 2013 ;-)

Dzien dobry ;)

Dopiero wstalam, nie pamietam kiedy spalam tak dlugo, ale mloda moja chora i chyba z milion razy do niej w nocy wstawalam... Za oknem, szaro, ponuro i deszczowo, wiec kolejny dzien z serii siedzimy w domu i nic nie robimy :)

Monia hehe ok dziekuje, trzymam za slowo ;)

hej
omg ja tu czekam aż sie pojawi wątek na czerwiec, a on ma już 30 stron :-)
witam wszystkie przyszłe mamusie :-D
wczoraj zobaczyłam te upragnione dwie krechy i cieszę się że mogę do was dołączyć z prawdopodobnym terminem na 1 czerwca :-D
jestem mamą trzylatka, o drugie dziecko staraliśmy się rok i się w końcu udało :-D

witam
A ja miałam sobie pospać do 10 ale sie nie udało bo o 8 mnie jakis gość z gazowni obudził ale sie położyłam i leżałam. Za 11h mam isc do pracy na pierwsza nocke ale moj wczoraj mnie namawiał abym poszła do rodzinnego i załatwiła sobie l4 dokąd mi te ból i mdłości nie przejdą ale lepiej nie bo juz w tym miesiącu byłam na opiece. Zaraz bede sobie włosy farbować bo za tydzień ba wesele jedziemy a mi sie tak nie chce cała noc :/ ani sie napić ani zbytnio po wygłupiać trochę po tańczyć i siedzieć przy stole i patrzeć na te półmiski będę.

Ale jestem juz zadowolona i mam pewność bo znów dziś zrobiłam teścik i są II kreski :):) Pewnie w przyszłym tygodniu albo za dwa pójdę do lekarza bo to juz bedzie konieczność

reklama
Witam witam :)

Przepraszam, nie widziałam, że już taki wątek jest założony.
Z chęcia się do Was dołączę :) za chwilkę nadrobię co tu pisałyście od początku :)

Do góry