reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak, ech marzy mi się polgodzinna drzemka, Ale kiepsko o nią. Miki z drzemka wstał w fatalnym nastroju. Żeby złapać oddech musiałam uciec do łazienki. Byle do 20 I pójdzie spać.

Marysia, Miki dostał karę za niesluchanie, zapragnie łóżeczka (czym rozbudzarozbudzał Krysie) I dekorowanie nocnej lampki. Skoro już nic na niego nie działało, ani upominanie, ani odciaganie, to musiał siedzieć spokojnie na fotelu minutę (co u niego to wyczyn; więc przez ciągle sadzenie przedłużyło sie to do prawie 10). Były płacze i histeria, Ale w końcu się udało wytrzymać i co najważniejsze- poskutkowało.

Teru też bym dziś tylko spała. Oby noc była spokojna to odespie wszystko.

reklama
Marys ja już nie raz się przekonałam że na allegro połowę taniej
Gdzie wszyscy ? Odsypiaja ja już czekam na jutro jakiś nudny dziś ten dzień jutro to chociaż wezmę się za porządki :p

Marys, tak jakby karnego, ale żeby był prawidłowy to powinna odseparować go od wszystkiego (np od TV), a tymczasem umiueszczalam go w takim miejscu, żeby jeszcze mógł się na czymś skupić siedząc. Na typowego jezyka wydaje mi się jeszcze za mały, że nie do końca rozumie co i dlaczego robi nie tak.

Dziewczyny jakieś specjalne sanki kupowałyscie? Czy takie całkiem normalne?

Palin najzwyklejsze z oparciem są duże więc już posłużą na lata

Załączniki

• 1420137290584.jpg
    1420137290584.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 80
hej kochane :)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;-)

U nas rok i nie skończył się dobrze i nie zaczął. Wczoraj rano Tosiu dostał ostatnią dawkę antybiotyku a ze zaczął kaszleć, katar go męczył i pojawiła się dziwna wysypka na buzi pojechaliśmy do swojego lekarza. I niestety są szmery na oskrzelach więc antybiotyk przedłużony i w poniedziałek kontrola. Serce mi pęka, że on tak musi się męczyć. Już po xyzalu było dobrze, nie było kataru itp. i znów jakieś choróbsko go dopadło. Aż dziwne (odpukać) Julia zdrowa. Niech to się już skończy :-(

Co do sylwestra to do 24 nie wytrwałam. Pisałam troszkę z wami na fb, potem wtuliłam się w Tosia co by czuł mamusię i spał spokojnie i sama zasnęłam. K z Julą też już wcześniej polegli więc w nowy rok wkroczyliśmy śpiąc :-) A potem się dziwić, że mam w domu samych śpiochów ;-)

Dzisiaj Tosiu w dzień zamiast 1-2 godz spał 30 min(11-11.30) więc ledwo daliśmy radę go do 19 przetrzymać. Na szczęście inhalacje zrobione, antybiotyk wzięty i niech zdrowieje mój kochany. Pogoda jaka jest jest więc siedzimy w domku i tylko z Julunią na zmiane wychodzimy. Jutro bajkoland ją czeka a w sobotę K zabierze ją na basen. Szkoda, że nie możemy tego czasu spędzać wspólnie tylko się dziećmi dzielić :( Tosiu się wierci :(

Właśnie położylam Zosie. Nie spala w dzień, a wstała o 7 rano. Byliśmy u jednych i.drugich Rodziców. Zosia sie wybawila.

Teri zgadzam się! Allegro, olx to są ofert o.wiele tańsze. No.i wyprzedaże w sklepach internetowych.

Palin Mikołaj śpi? Odpoczywasz? Palin my mamy z pchaczem i śpiworkiem. W ubiegłym roku, w czasie śnieżnej zimy, sprawdziły się rewelacyjnie. Widziałam tez fajne z dwoma Siedziskami, oparciami. Super rozwiązanie dla rodzeństwa ;-)

Paulunia :-( niech Tosiu szybko wraca do zdrowia!

Lecę się kąpać i po resztę wczorajszego wina. Teri, pijesz? :p

Mikoto, Mikołaj właśnie zasypia z tatą. Narobił mi stracha, dopadł się do pumeksu (jak go dorwał to juz w ogóle dla mnie zagadka) i troszkę odgryzł. Właściwie takie drobinki skruszyl, ale teraz to boje się o jego zęby, czy nie uszkodził szkliwia. Muszę jutro dokładnie je obejrzeć, bo dzis juz nie dal sobie zajrzeć. Nosz to jest ciężki przypadek Urwiska.

Krysia to raczej w tym roku nie saneczkowa.

Palin o.matko! Koniecznie sprawdź czy nie wyszczerbil zębów :-( ale jakby coś się stało, to by płakał??? I na Krysie przyjdzie pora, by się sanecZkowala ;-)

Ja juz pizamowa, szlafrowkowa.zostało zmyć naczynia.

reklama
Witam wieczorowa pora,

Tymek uspyia z tata. Chcialabym aby tez umial przy ni zasnac. Wiec wchodzimy razem,a ja sie ulatniam po jakims czasie. Wczoraj bylo niezadowolenie, ale dzis jakos wyszlam, choc nadal slysze jego gadanie ( TYmka), a musza sibie poradzi bo pod koniec stycznia mama ma wychodne na imprezke :-p

Palin - mam nadzieje, ze z zabkami wszystko dobrze bedzie !

Marys - zsankami nie pomoge bo tu sniegu nie ma :dry:

Lece podszykowac jakas kolacje :tak:

Do góry