reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
ZCzytalam Was do poduszki dziewczynki ale nie dam rady juz nic napisać... Zasypiam.. Ciężkie nocki ostatnio a teraz jeszcze Zuzia temperatury dostała.. Mam nadzieje ze to nic poważnego. Sciskam Was wszystkie- dobrej przespanej (względnie) nocy!

ps na FB nie byłam, tylko tu :D coby nie było...

Palin - -kciukasy nza echo , na pewno to tylko formalnosc no i udanej zabawy :)

Justa, Madzia - -potwierdzam faryszki z dlugim rekawkie sa super. Nie dosc , ze chronia ubrano , to na dodatek sa troche za duze i mimo podwinietych rekawkow u nas ograniczaja jak na razie troche ruchy wiec nie brudzi sie tak :-D

Justa - jeszcze raz gratulacje, ja wlasnie dziergam czape do zdjeci Tymka !!! wiec niech docenia i dadza wygrac :D

Anusia - -oby nocka byla lepsza. U nas po 1,5 tygodnia tfu tfu wracaja do normy ! Zdrowka dla Zuzi :*

Witam z rana
U nas nocki fajne, 1 karmienie albo jak wczoraj jadl o 0.30 to do rana, ogladalam pearl harbor i po filmie dalam mu mleko. Wstajemy, jemy i rośniemy, bartek rośnie a ja tyje :(
Nie umiem sie odchudzać.
Z przygotowań do świąt to ryby mam kupione i zamrożone? Dziś będziemy pierogi lepić. Totalnie nic mi sie nie chce :(

Witajcie
Wlatuję szybko przy kawce bo musze się pochwalić
Podchodzę wczoraj wieczorem do łóżeczka Antosia a on siedzi!!!Na dodatek oboje pieknie soali i wstali o 9.10.Antoś miał 2 pobudki na jedzenie w tym 1 kupę ale od razu zasypiał.Jejku jaka jestem wyspana!!!!!!!
anusiak zdróweczka dla Zosi!
asiulka taki teraz okres , ze duzo nas przytyje bo hormony się zmieniają, ja z Milą włąśnie przytyłam w tym czasi 4 kg , z Tosiem już 2 ale potem leci.Co do przygotowan do świąt to u mnie kuchnia wylizana za sprawą męża.Pomył wszystkie szafki, kafle itp.Lodówkę i zmywarkę w przyszłym tygodniu umyję.Okno tez umył. Dziś robię listę zakupów i w poniedziałek jedziemy na markety.Choroba Mili mnie wstrzymała.Mi sie chce bo uwielbiam święta ale jak Mila w domu to nie mam kiedy bo jak Tosiu śpi to z nią się bawię i nic nie robię.
Miłego dnia , u nas bardzo mroźnie i mgliście, może jak wczoraj wyjdzie słoneczko:-)

Witam się z kawką!

Póki Zosia śpi, szybciutko... Nocka dobra, 2 karmienia. Ale Zosia spała niespokojnie, popłakiwała. Dzisiaj pięknie zjadła mleko. Ja zdążyłam umyc głowę, sprzątnąć sypialnię i kuchnię, podlać cyprysy i zjeść śniadanie. Potem biorę się za resztę.

U nas pochmurnie, coś ciapie z nieba.

Gosiaczku udanych łowów! Czekamy na zdjęcia choinki!

Palin mocno trzymam kciuki za Mikołajka!

Wisieńka nawet nie wiesz z jakim uśmiechem na twarzy przeczytałam Twój wpis! Ja nawet jeszcze listy zakupów nie zrobiłam, a czas najwyższy

asiulka
ryby to już coś! I pierogi, mniammm

anusiakanusia z
drówka dla Zuzi!

Wisieńka dobrze pisze na fb - piszcie na bb, co u Was. Tak dawno nie było wpisów od:
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa

Jeżeli o kimś zapomniałam to pisać dla przypomnienia :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Hihi, dzięki Bogu nie ma mnie na czarnej liście Mikoto! :D

No niestety koszmar :( spałam może od 3 do 5.30... Ale druga jedynka się przebija więc jest powód :) Dam radę, Gosiak, cieszę się, że u Was choć lepiej :)

Wisienka, brawo dla Antosia!

Asia, i ja nie umiem się odchodzać :D a tak jak pisze Wisienka teraz może być różnie.. Przynajmniej mi włosy przestały lecieć. :)

Miłej sobótki dziewczyny!

Ja niestety jestem na czarnej liście.
I słusznie...:sorry:

U nas przedświąteczny szał. Zrobiłysmy fajny kalendarz adwentowy z pudełek po zapałkach:tak: Wieniec adwentowy, a wczoraj skonczyliśmy robic kartki świąteczne. Wyszło ponad 90szt. A potrzebne nam 78. Resztę mam zbędną, może ktoś chce odkupić?:-)

W przyszłym tygodniu zabierzemy sie za pierniczki. A w międzyczasie ja robię gwiazdkowe upomniki na szydełku. Nie wiem jak sie ze wszystkim wyrobię, ale mam nadzieje zdążyć :tak:.

Helenka zdrowa i grzeczna, ząb przestał wyłazic:shocked2: Siedzi juz prawie samodzielnie (i dlatego jest grzeczna):tak:.

Właśnie mi zasn eła. Zaraz cykne foty kartek i wrzucę przepis na pierniczki.:tak:

Wisienka - -ogromne buziaki dla Antosia :laugh2: a jeszcze wczoraj pisalas, ze martwic sie nie bedziesz, ze nie siedzic a tu taka niespodzianka !!! Ale nas zaskakuja dzieciaczki :D

Mikotko - -widze czarna lista sie wydluza :-D ooo jak tylko ubierzemy naszego iglaczka na pewno zrobie zdjecia :tak: chcialabym tez jakies ozdoby kupic (moze drewniane lub slomkowe) zobaczymy co bedzie

Anusia - ja to az boje sie pisac, ze lepiej i choc nie ma rewelacji to nie narzekam. Tak maja nasze maluchy i coz poradzic, nie ja jedyna nie sypiam. I choc czasem mnie to wyprowadza z rownowagi to gdy wstajemy rano a Tymson zaczyna sie smiac to o wszystkim zapominam :-)

U nas nocka hmmm...drugi wieczor z rzedu Tymek obudzil sie po 23 i przez godzine spac nie chcial, potem dostal jesc i zasnal - -oczywsice kiziajac mamusi raczke (Kocham TO !!!). spal do 5 i znowu czas na zabawe :-p . ALe tatus sie zajal malym wiec ja skorzystalm i pospala, a potem jak juz sie obudzil o 8 to maz odespal goidznke (choc ja w tygodniunie mam jak odsypiac, ale niech mu bedzie ).
Mielismy obnizac lozeczko, ale jak mam go tulic, to na dole nie dosiegne...chyba ze poloze sie obok :D

Pranie juz wyprane i powieszone, Tymek drzemie, w radiu " Last Christmas "...a ja siedze :-D Maly wstanie to jedziemy ! :rofl2:

reklama
Do góry