reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry :)

U nas nocka jak zawsze dobrze :-) Normalnie nie wiem czym sobie zasłużłam na takie szczęście :D z jedzeniem też super tylko troche brak mi pomysłów co gotować, królika, marchewki i ziemniaczki mam swoje ale nie wiem czy kupować takiego brokuła czy kalafiora sklepowego :hmm: daję mu czasem też słoiczki, żeby czymś urozmaicić...ale taki malutkim obiadkowym się nie najada :)
mam pytanie czy i jakie dajecie chrupki kukurydziane swoim maluszkom ?

U nas ząbków jeszcze zupełnie nie widać i pewnie to też zasługa dobrego humoru, apetytu i spokojnych nocek :-) za to Wojciech zaczął wstawać w łóżeczku, przy kanapie i wszędzie tam gdzie może się czegoś złapać... ale skoro sam to robi i nie stawiamy go to chyba nie musze się martwić ? boje sie o jego plecki i wogóle czy to nie za szybko... no i od kiedy sam pierwszy raz wstał to zaczał trzymać pion przy siedzeniu i już siada bez podparcia, wcześniej siedział sam to tak na półleżąco...

Justa gratulacje wygranej :) śliczne zdjęcie :) fajnieby vbyło jakby resztę też wygrały nasze czerwcowe dzieciaczki :)

Madzia mojemu zupy z kaszką manną mniej smakują za to z złótkiem wcina aż się uszy trzęsą :)

Teri dzięki za linki !!! :)

Plin kciuki za badanie :)

Ja też schudnąć nie mogę :( do tego przytyłam :( i wogóle teraz jestem grubsza niż rok temu o tej porze jak byłam w ciąży :(

Uciekam bo już południe i nic jeszcze nie zrobiłam tylko leniuszkujemy sobie :zawstydzona/y: ;-)

Buziaki i dobrych humorków dla wszystkich maluszków :)

reklama
oo powstała czarna lista na szczęście mnie na niej nie ma :-D

witam

my juz po spacerku pogoda u nas piekna słoneczko cieplutko ( Mikoto u Was brzydko ? )

nocka średnia od 2 dni Daria strasznie sie wierci niby śpi ale na śpiocha nagle wstaje idzie na czworakach potem pada w pół drogi i spi dalej no maskara :szok:jak się tylko przebudzam to od razu patrze gdzie ona jest :shocked2:gdyby spała u siebie w łóżeczku to może by tak nie wierciła sie a i my byśmy sie wyspali ale jak to zrobić jak ona jest uczulona na łóżeczko :-(zrobiłam błąd biorąc ją do nas i teraz przepadło łóżeczko to zło dla Darii :crazy: i tak to niby śpi ale a oto piciu a to smoczek a to przytulasek zginął :shocked2::shocked2::shocked2:

marta pieknie Wojtuś stoi i na pewno nic mu nie bedzie skoro sam stanął widocznie jest na to gotowy Daria tez staje ale jest jeszcze tak na pół zgieta nie prostuje sie tak ale takie trzymanie sie za moją nogę i wstawanie a potem siadanie z takie pozycji i od nowa to jej główne zajęcie od ponad tygodnia nic innego nie robi :eek::eek:

no i tyle bo wstała z krzykiem i bez humoru :shocked2:

hej
ja dzień jak zwykle zalatany, ale miłosiernie wzięłam męża na kebaba
a przy okazji odebrałam ostatnią część prezentu dla Artura- dalsze burzliwe dzieje pirata rabarbara
nad mężem się zlitowałam, bo dla niego na kaca najlepszy kebab - a grzecznie wrócił o 3 do domu, taksówką
jeszcze muszę handlowcom z jego roboty podziękować, żew go do taksy wsadzili hehehe bo się im pochwalił że idzie pieszo i go wrzucili niemal siłą do taksy
ale się śmiałam że na następną imprezę zalaminuję mu kartkę z napisem dokąd ma taryfiarz go zawieźć i dopiskiem, że ma go nie słuchać ;-)

Filip właśnie śpi, a Artur męczy tatę :-D

Czarna lista
kaffeetrinker_2.gif
obowiązuje mimo przedświątecznej gorączki:
julgran.gif
animal1066.gif
mikolaj2.gif

Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Bisous04.gif

Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Bisous04.gif

Robaczek
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa

Jeżeli o kimś zapomniałam - z góry przepraszam :tak: Dwie duszyczki już wróciły na łono bb,
8.gif

czekamy na resztę

Zosia przysnęła. Wymęczyłam ją na macie, zjadła i usnęła. A ja biorę się za sprzątanie. Od rana robię wszystko na raty.

Na liście mnie nie ma bo i co jakiś czas bywam :tak: . Napiszę żeby Mikoto mnie nie dopisała :-p.
U mnie waga stanęła i teraz czuję , że żeby schudnąć to muszę dietkę zastosować:sorry:. Po świętach ;-):-D
I też nic mi się nie chce !!!!

enoooo przecież miałam być usprawiedliwiona w przypadku Tosi w domu, a przecież była, broiła, gadała, gadała, gadała, gadała, i jeszcze gadała przez cały tydzień. Niech już będzie ten poniedziałek, choć z drugiej strony chyba będę za nią tęsknic jak w przedszkolu będzie :p
U nas po staremu, choc, nie - nie do końca. Lolikowi się poprzestawiało cosik, i mamuniny syneczek jest do potęgi n-tej, jojczy, płacze czasami bez powodu takim przeraźliwym głosem, nie wiem co się dzieje. Jedzenie w dalszym ciągu - ciągle i wciąż. Choc dzisiejsza noc była inna ... nie było spania od 20 do 5 :/ Moje drogie dziecko postanowiło pobudzić laktację w moich cycach i jadł co 1,5 - 2 godziny ehhhh, po czym o 7 obudził mnie bekiem jak stąd do Afryki, chyba całe osiedle obudził :p Tosia wróci do przedszkola to i ja do Was wrócę - obiecuję :*
Kocham Was najmocniej :*

No tak... Czarna lista, a na niej ja...
Kochany św. Mikołaju pragnę donieść, że cały mój bb-owy czas pożarło podstępne szydełko,które omotało mnie swym urokiem, rzuciło czar, powzięło w swe szpony... Ale kara już byla: z tego szydełkowania do nocy pochorowałam się... Wina częściowo odkupiona. Teraz trzeba zadośćuczynić. ALe jak? Może wszystkim bb-owym koleżankom zaserwuję kawkę jak już na ekspres zarobię? :) No i oczywiście musi być obietnica poprawy. No to jest. Na piśmie. Chociaż nieraz ciężko jest...
:)

reklama
Do góry