reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mój Mateusz nawet chętnie wyrzuca stare zabawki, nawet zbyt chętnie "bo to jest lekko pęknięte więc jest zepsute" co z tego, że kosztowało 200zł :crazy: Ale problemów z tym nie mamy, w zeszły weekend spakowaliśmy pudło dla Tymka, a jemu zostawiliśmy tylko lego i trochę autek-to czym rzeczywiście bawi się. Chociaż tak naprawdę to typowe dziecko XXI wieku - konsola, komputer, telewizor.. szkoda gadać-walczę z tym i ciągle słyszę, że on sam się bawić nie potrafi, a ja czasem muszę coś w domu zrobić:crazy:

Dziś byliśmy na lodowisku, a w drodze powrotnej w szmateksie - nic nie znalazłam dla chłopców :-( za to po drodze złapała nas policja i wlepiła 100zł mandatu za brak świateł:wściekła/y: Młody gówniarz bez serca-nie pomógł płacz mój i Mateusza, nie pomogło tłumaczenie, proszenie, fakt że jestem w ciąży i w dodatku nie 50zł a 100zł. Poryczałam się, jakby to co najmniej 1000zł było.. ale nie pomogło wściekła nadal jestem :-(

walentynki.. my w sumie nie obchodzimy-wszędzie są tłumy. dziś za to wychodzimy..... ale osobno :-p mój na koncert Slasha do spodka, a ja ze znajomymi na Drogówkę :-) poszłabym na koncert mimo ciąży, ale po prostu Slash mnie nie kręci, więc odpuszczam - mam pomysł na lepsze spożytkowanie kasy, którą wydałabym na bilet :-D

jutro połówkowe.. boję się.. ostatnio na usg wykryli nieprawidłowości i choć amniopunkcja wszystko wykluczyła, to mam obawy. proszę o magiczne kciuki :-)

reklama
Witam się i ja :-)
U nas same choroby w domu. Ledwo Marcel skończył brać antybiotyk, to ja zaczęłam... jeszcze 3 dni mi zostało.
A wczoraj mój M poszedł do lekarza i też anty dostał :baffled: Do tego mamy oboje zapalenie spojówek...
Dziś mały jedzie do mamy i zostaje u niej do niedzieli. Nie chcemy ponownie go zarazić...

Niech już wiosna będzie, to może i te choroby się skończą!!! :-)

madzia- współczuje policjanta, mógł być bardziej wyrozumiały i dać upomnienie a nie za takie coś mandat jeszcze kobiecie w ciąży, a badań się nie bój, po amnio to naprawdę można być spokojnym, jestem pewna ze wszystko będzie super

U mnie chyba dobrze, nic sie nie rozkręca, mdłości bardzo silne, ale wyszłam na spacer i troche ustąpiły. Spróbuje Was teraz troche nadrobić:-)

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa. Dłuższy czas funkcjonuje na cpp. Mam termin na 27 czerwca. Mam nadzieję, że jeszcze mogę dołączyć... ;-)

Witajcie Mamusie :-)

Ostatnio tak zajęło mnie czytanie książek, że nie znalazłam już czasu na BB. Normalnie maniakiem czytania jestem, jak coś mnie zainteresuje, to ciągle czytam :-) no i patrzę a tu tyleeeee stron do nadrobienia :szok: jakoś dałam radę, ale zapomniałam połowy co komu chciałam napisać... :zawstydzona/y:

Chorym Mamusiom i ich pociechom życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, ściskam :tak:

Dziewczynom, które mają problemy z partnerami życzę dużo wytrwałości, wiary w lepsze jutro bądź odwagi do podjęcia odpowiednich decyzji, tulam Was wszystkie... ja jestem sama z moją małą Gabi w brzuszku i przynajmniej wiem na czym stoję...

Natisku jestem ogromnie uradowana, że już nie ma plamień, codziennie trzymam kciuki żeby już się nie pojawiły... i za dzisiejszą wizytę i wyniki również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzia no rzeczywiście policjant trochę bez serca... a i wykroczenie jak dla mnie "słabe" nie jakieś rażące... ale co do kwoty mandatu to nie ma innej jak 100zł za światła, mniej nie mógł dać... nie żebym usprawiedliwiała, tylko tak "mówi" taryfikator - sztywna kwota i "widełek" nie ma...

Czytam, że większość z Was pisze o twardnieniu brzusia... ja też wieczorem czasami mam twardy... ale nie ciągle, tylko tak chwilowo twardnieje... mój gin zapytany kazał nospę brać i leżeć, magnez swoją drogą regularnie... mówił, że jak nie boli i jest to sporadyczne i nieregularne to nospa i odpoczynek wystarczy... no chyba, że boli i często to kazał od razu na IP... także ja więcej leżę, staram się oszczędzać. Dla mojej Księżniczki wszystko... Jeju jak ja chciałabym już chociaż kwiecień... na razie to jak na zbawienie czekam na 28 tydzień...

Palin oglądałam fotki ze ślubu... cudowne :-) pięknie oboje (we troje :-D) wyglądaliście... i wcale nie uważam, że jesteś jak to nazwałaś "kulką"... Fajna Mamuśka z Ciebie :tak:

Witam wszystkie nowe Mamusie, które w ostatnim czasie do nas dołączyły. Piszcie, piszcie, piszcie... i nudnej ciąży życzę :tak:

Dziewczyny już wróciliśmy. Na szczęście to nic poważnego. To ostra reakcja organizmu na coś przez nią zjedzonego lub wypitego. Teraz siedzimy i robimy listę wszystkiego co przez 24 godz od wystąpienia wysypki zjadła i piła. Jako, że to niejadek to długiej listy nie ma. Dostała leki i mam nadzieje, że szybko jej zejdzie bo aż mi spuchła biedulka

anilek witaj :-):-) napisz cos więcej o sobie:-)

morena dawno Cię nie było, to pochwal się, jaka lektura tak Cię wciągnęła:blink:

Paulunia cieszę się, że to nic poważnego:tak:

A ja zjadłam już 5-go sledzia:szok: na obiad śledź, potem śledź i na kolację chyba tez śledz:crazy: Rano jak posprzątałam, potem wybyłam w teren, zrobiłam pranie, tak teraz siedzę i się "Ranczuję":-D

Mikoto czytam taki cykl Nory Roberts 1 tom: Bracia Krwi, 2 tom: Magia i Krew, 3 tom: Kamień pogan, bardzo wciągająca lektura, jeśli ktoś lubi romans pomieszany z thrillerem i el. fantastycznymi. W ogóle to ta kobieta większość takich książek pisze. Fajna jest też Trylogia Kręgu jej autorstwa... już chyba ze trzy razy to czytałam :-D:-D:-D
Ładnie te śledzie Ci wchodzą, nie ma co, podziwiam. Moja Mama nałogowo "Ranczo" ogląda... ja to już z nią nie wyrabiam...

Paulunia cieszę się, że z córcią to nic poważnego... choć i tak Bidulki mi szkoda, trzymam kciuki żeby szybko to dziadostwo jej zeszło...

Morena swego czasu wpadło mi w ręce kilka książek tej autorki. Fajnie się czyta:tak:A śledzie trochę z przymusu zaczęłam, bo dzisiaj przecież Środa Popielcowa, ale posmakowały mi, dawno nie jadłam:tak: A Ranczo lubię oglądać, nawet powtórki:-D

marcelinoowa
życzę zdrówka dla Waszej rodzinki!

reklama
Witam
Trochę sie dzis rozpisałyscie, to co zapamietałam to pisze

mama wikusi2010 niezły wydatek się kroi, my tez wymienialiśmy kiedys ale przednią,

natis kciuki oczywiście trzymam i to bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&

MałaNiespodziewajka widzę, że jestes koleją kobieta co ma problem z facetem i szczerze to współczuje, ja póki co nie mam doświadczenia w tej kwestii (i oby już tak zostało) i nie wiem co mam Ci napisać, trzymam kciuki aby się ułożyło

Isis mam ten sam problem, już jutro walentynki a ja tez nie mam zielonego pojęcia co mężowi kupic

Palindromea kiedys tez takie serduszko kupiłam mężowi na walentynki, ale widze ze Ty masz całą rodzinkę

Bona87 tak się składa ze ja po pracy tez jutro śmigam do dentysty, ostatni ubytek i mam nadzieje ze dopiero znowu pójde za pół roku do kontroli

Do góry