Nareszcie Was nadrobiłam. Ale naklepałyście od rana!
Smile daj znać jak wizyta u kardiologa i EKG. Trzymamy kciuki!
anula cieszę się, że z tatą lepiej:-) pod dobrą opieką lekarską i troskliwą opieką w domu na pewno szybko wróci do zdrowia.
A ja od rana pamietam, że dzisiaj Popielec, a nawet śledzia w domu nie było. Dopiero wróciłam z zakupów z wiadereczkiem śledzi:-)
Dmuchawiec mój poranny gość też odwołał wizytę, z tego samego powodu co i Twój - córcia się rozchorowała. Ale wyszło na dobre, bo załatwiłam zakupy spożywcze i apteczne. Wrzuć, proszę, przepis na te serduszkowe ciasteczka. Domyślam się, że to kruche maślane - a może się mylę? Wrzuć to może któraś się skusi, bo ja nabrałam chęci na takie:-)
Paulus jakbym o swoim męzu czytała- nie pali, nie pije (okazjonalnie, ale wódka, tylko drink), pomaga, i nie narzeka
Życzę każdej takiego!
Isis współczuję awarii wody - u nas kiedyś nie było cały dzień, tyle, że uprzedzili o tym. Ale to był paraliż dosłownie! Nic nie można było zrobić. Z prezentem nie pomogę:-
confused: mój uwielbia nowinki techniczne i mam z głowy każdą rocznicę, urodziny czy inną okazję;-)
MałaNiespodziewajka przede mną też glukoza. Ale ja nastawiam się pozytywnie, bo już się nie raz przekonałam, że nastawienie przede wszystkim. Wiadomo, że to przyjemne nie będzie, ale damy radę:-)
Paulunia myślę, że to jakieś uczulenie. Jak wrócicie to daj znać
Korba zazdroszczę remontu. Uwielbiam! Zmieniać, malować, nawet burzyć i dekorować
Pochwal się, jak już skończycie!
MatkaEwa prezenty świetne, na pewno się spodobają
Ja bardzo lubię bywać w IKEA, bardzo fajne dodatki mają. Pochwal się zdjęciami zakupów. Ciekawa jestem tych miseczek
Natis cieszę się, że z Natalką lepiej i trzymamy kciuki za wizytę;-)
Bona wieczór u dentysty
Nas też czeka, ale pod koniec tygodnia
Dziewczyny w Tchibo już Wielkanoc
Doskonałe śniadanie wielkanocne: naczynia, dekoracje i meble
Ja chcę już wiosnę