reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

anisiaj no to kochana umkneło mi gdzieś że już od 10tc leżysz. Ale jesteś pod stałą opieka lekarza więc na pewno gdyby coś się działo (czego nie życzę) zareagujecie w porę.
Kingusia jak nie przejdzie to na IP.
współczuje wam sąsiadów też takich mam. Kiedyś pisałam o tej patologi... kobieta mężczyzna 2dzieci. (dzieci już u dziadków prawa rodzicielskie przeszły na nich, mężczyzna w więzieniu za pobicie) a kobieta została zrobiła z domu melinę, awantury jak były tak są a i ona nadal chodzi pobita :/
Mama bawi się z Wiki klockami a ja mam chwilę dla siebie :)

reklama
kingusia dopiero pisałam że mnie kłuje w lewym boku a tu coraz mocniej i też tak na dole jakby na okres :-( tez wezmę nospe i bedę juz leżeć bo od rana w kuchni siedziałam i cos robiłam :-(

anula dokładnie ja przy takiej kłótni słysze czasem wyraznie słowa co mówią i tez niekoniecznie chce tego słuchać no ale co w nocy zrobię tv nie pogłoszę bo synek spi a to sa sasiedzi od razu za sciana to słychać :crazy: ach w tych blokach to tak niesie ja w nocy słyszę jak z góry sąsiedzi ida sikać w nocy i słychać jak sikają :szok: heh ja w czasie seksu czasem mysle że pewnie sąsiedzi słyszą co robimy :-p kurcze u teściów byliśmy cicho bo usłyszą a teraz znowu w bloku sąsiedzi słyszą :-p:baffled: choć sąsiadami akurat sie mniej przejmuje niz teściami heh :sorry:

Teri dziękuję za troskę... jak leże to jest minimalnie lepiej a jak wstanę (tylko do wc wstaje) to brzuch mi twardnieje.

ja dziś musiałam wyskoczyć na pocztę, potem obiadek a teraz znów w łóżku :-)

Xez super, że macie szansę i... wiem że może nie powinnam pisać tego ale pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, to to że jednak będziesz mamą w czerwcu i będziemy miały dzieci na tym samym etapie... wierzę że Wam się uda i że to sprawka Wiktorka

MamaTrojki to miałas miłą niepsodziankę. Pochwal się co konkretnie dostałaś:-)

Kingusia leż i odpoczywaj Kochana;-)

Teri ja tak jak Ty miałam kiedyś w nocy, musiałam wstać i się powoli rozchodzić, nawet pomogło, nie wiem czy u Ciebie też by pomogło...

Odpoczywam dziewczyny dziękuje :*

reklama
Witam. Wpadłam na chwilkę bo zaraz się zbieramy do znajomych .
Kingusia , Teri - łóżeczko a jak nie przejdzie to tak jak dziewczyny piszą na IP . Nie ma co , niech sprawdzą czy wszystko ok.
Xez - no to po cichutku trzymam kciuki za adopcję.
Natis -tulę . I zdrówka dla Natalki , musi byc zdrowa bo ferie narciarskie przed Nią !!!
Lilitu - witam , gratuluję połóweczki ( chyba mamy ten sam terminek porodu ) . U mnie też na usg dzidzia starsza teraz wychodzi :tak:. No i trzymam kciuki za drugą połowę ciąży &&&&&&&&.
Nie pamietam kochane komu jeszcze miałam odpisać ale ściskam wszystkie brzucholki :tak:

Do góry