reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

sara gratuluję!!!!!! My za jakieś 2-3tyg podpisujemy umowe u notariusza i dostaniemy klucze do łapki :) Tez się szykuje generalny remoncik i w 3 miesiące musimy się uwinąć!! Ale znając mojego męża to on stanie na głowie, nie bedzie spał bylebyśmy jak najszybciej w końcu zamieszkali w NASZYM mieszkanku :)

matkaEwa to Ty też się remontujesz??? Wybacz pewnie pisałaś ale nie bywam w tym wątku na bieżąco... I ja też poproszę o wszystkie promocje i okazje remontowo-urządzeniowe :)
I racja, nasze karty chipowe super się sprawdzają!

reklama
no dokładnie, jak bedziesz sama mówiła tak bedzie sie zdrabnialo
u nas Artura my zdrabniamy do Arturka, a w przedszkolu panie mówią Artuś, ale nikt na szczęście nie mówi Artek...

Dzień dobry wszystkim wyspanym i niewyspanym :-) Ja należę do tych drugich - Mikołaj mi równo co 2 godziny robił pobudkę (czy on tam czasem nie siedzi z zegarkiem?:confused:). Ale mimo to humor pierwsza klasa :-) Czuję się, wyśmienicie. A plan na dziś - znalezienie sklepów z artykułami dla dzieci (bo wiem tylko o jednym w tym mieście) ;-)

Cześć Palin!
Inne mamuśki tez witam!
Ja dziś zdecydowanie wyspana:tak:Ale humorek tak sobie jakoś...Idę sobie zrobić kawę . Może się polepszy?:-D

O, mam 20 na suwaczku!!!!!!!!!!!

Pogoda zapowiada się piękna, obudzą się Twoje pszczoły, kawa zasmakuje jak nigdy - i sama się Dmuchawiec przekonasz, że nawet humor jest dużo lepszy niż przy wstawaniu z łóżka :-)

Jedna pszczoła juz na nogach. Zapuściłam jej bajke- niech da matce troche spokoju:rofl2:. A kawy jeszcze nie zrobiłam, ale teraz to juz lece:tak:

reklama
No dziewczyny gratuluje 2 z przodu :) Teraz to czas zleci szybko.
Ja wstałam wyspana. Moje dziecię całą noc przespało w swoim pokoju!! Oprócz Majki nikt mnie nie skopał dzisiejszej nocy :-D ale jutro pobudka o 7 zawieźć mocz na badanie... chyba że zadzwonie do lab w szpitalu (5min spacerkiem :p) i zapytam w jakich godzinach oni urzędują i tam im podrzucę :p

Do góry