Kingusia91
Fanka BB :)
Dzień dobry ;-)
Dziewczyny gratuluje 20 na suwaczkach, mam nadzieję że teraz to już nam zleci... :-)
Dziewczyny gratuluje 20 na suwaczkach, mam nadzieję że teraz to już nam zleci... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli to rota albo coś innego żołądkowego to nawet nie w ciąży trudno poratować się lekami. Przeszłam w ciąży rota i tylko leżenie i picie gigantycznych ilości wody pomogło. Zdrówka życzę i mam nadzieję, ze dolegliwości szybko miną.Witajcie
Wreszcie wracam powolutku do żywych, wczoraj musiałam się zwolnić z pracy ledwo do domu dojechałam, a potem bliskie spotkania z porcelanką do samego wieczora. Pierwszy raz wymiotowałam żółcią :-( Rano jadłam jogurt-był jeszcze ważny ale smak miał dziwny, może to winowajca. Chociaż w sobotę byliśmy u znajomych i kolega też od wczoraj ma żołądkowe problemy, więc może gospodyni nas potruła
Chciałam już wczoraj jechać na IP, ale Tymek zaczął kopać i się uspokoiłam. Dziś boli mnie wszystko od leżenia ale już nie odwiedzam łazienki. Dzwoniłam do mojej poradni i rejestratorka po konsultacji z moim gin powiedziała, że jeśli to jelitówka to pozarażam inne ciężarne, a na tym etapie wymioty nie są groźne dla ciąży. Mam dużo pić. I jeśli mi nie przejdzie, to odwiedzić internistę. Tylko nie wiem, po co, skoro w ciąży nic nie mogę brać. Zaraz chyba zażyję nospę, bo mnie brzuszek pobolewa.
Witam, rozgość się i pisz i piszA ja chciałam się przywitać, więc WITAM, a raczej WITAMY :-)
Dopiero teraz trafiam na forum, mimo, że brzuchol już rośnie, ale podobno lepiej późno niż wcale
Podobno klucha ma się pojawić w połowie czerwca 13-16 i podobno ma być chłopak
Gratuluję Sara i bardzo się cieszę jednocześnie zaciskam kciuki za sprawny, szybki i bezproblemowy remont !!Mamy klucze!!!!!!!!!!!!!! Od jutra rusza remont. Poproszę o kciuki, żeby szybko się skończył