reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

wisienka- witaj i gratuluje. Skąd jestes dokładniej , bo ja też mieszkam pod wrocławiem :)

my już po grzybkach. Nie ma to jak poranny spacerek.

Miłego dzionka wszystkim i trzymam kciuki za testujace &&&&&&&&&&&&
Ja jestem z samego Wrocławia. Miło że jest ktoś z okolic :)

Tak robiłam tydzień temu--pozytywne 2 kreseczki:-) Kurcze u Ciebie był "strzał" 17.09 i jesteś w 4 tyg, a u mnie 7.09 i mi wychodzi z kalkulatora , że jestem w 3 tyg i 6 dniu :szok:
Myślę że ten kalkulator wyliczył ci od owu więc dodaj około 2tyg do tego czyli coś około 5t6d. Ja ostatnią @ miałam 24.08 a ''złoty strzał'' 5 lub 6.09 :) wiecc bardzo podobnie

Nadrobiłam wszystko uf... Ciężko się wbić ale postaram się :)
Wizyta u gin 10.10 17-18 jednak. A i dowiedziałam sie że troche więcej bede placic. Sama wizyta pozostaje bez zmian 80 zł... ale usg z 50 skoczyło na 70 :/ mam nadzieje że od stycznia bedzie kontrakt z nfz inaczej zbankrutuje

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Wczoraj zrobiłam test, okazał się pozytywny, przyjmiecie mnie do grona czerwcówek?
serdeczne gratulacje i witaj :) Na kiedy planowany termin? Moze coś o osbie ?:)

Jesteśmy już w ''przyszłe mamy'' fajnie, teraz można liste zrobic i wiele innych fajnych rzeczy

Ostatnia edycja:
Ooo widze ze nam wątek założyli czyli będziemy zakładać różne tematy fajnie :):)
Dziś się okropnie czuję co zjem to mi jest nie dobrze i ten katar mnie meczy ale juz kupiłam specjalne krople dla kobiet w ciąży i trochę mi sie lepiej oddycha. Tylko dziwnie mnie boczki kują dziwne uczucie. Mam przynajmniej chwilke dla siebie dziś bo starszaka oddałam dziadkowi bo sie stęsknił i kazał go przyprowadzić. oki zmykam zrobic sobie herbatkę z cytryną i ide po małego dokąd babcia nie widzi że siedzi bo sie zdziwi

reklama
Do góry