reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

wisienka- witaj i gratuluje. Skąd jestes dokładniej , bo ja też mieszkam pod wrocławiem :)

my już po grzybkach. Nie ma to jak poranny spacerek.

Miłego dzionka wszystkim i trzymam kciuki za testujace &&&&&&&&&&&&
Ja jestem z samego Wrocławia. Miło że jest ktoś z okolic :)

Tak robiłam tydzień temu--pozytywne 2 kreseczki:-) Kurcze u Ciebie był "strzał" 17.09 i jesteś w 4 tyg, a u mnie 7.09 i mi wychodzi z kalkulatora , że jestem w 3 tyg i 6 dniu :szok:
Myślę że ten kalkulator wyliczył ci od owu więc dodaj około 2tyg do tego czyli coś około 5t6d. Ja ostatnią @ miałam 24.08 a ''złoty strzał'' 5 lub 6.09 :) wiecc bardzo podobnie

Nadrobiłam wszystko uf... Ciężko się wbić ale postaram się :)
Wizyta u gin 10.10 17-18 jednak. A i dowiedziałam sie że troche więcej bede placic. Sama wizyta pozostaje bez zmian 80 zł... ale usg z 50 skoczyło na 70 :/ mam nadzieje że od stycznia bedzie kontrakt z nfz inaczej zbankrutuje

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Wczoraj zrobiłam test, okazał się pozytywny, przyjmiecie mnie do grona czerwcówek?
serdeczne gratulacje i witaj :) Na kiedy planowany termin? Moze coś o osbie ?:)

Jesteśmy już w ''przyszłe mamy'' fajnie, teraz można liste zrobic i wiele innych fajnych rzeczy

Ostatnia edycja:
Ooo widze ze nam wątek założyli czyli będziemy zakładać różne tematy fajnie :):)
Dziś się okropnie czuję co zjem to mi jest nie dobrze i ten katar mnie meczy ale juz kupiłam specjalne krople dla kobiet w ciąży i trochę mi sie lepiej oddycha. Tylko dziwnie mnie boczki kują dziwne uczucie. Mam przynajmniej chwilke dla siebie dziś bo starszaka oddałam dziadkowi bo sie stęsknił i kazał go przyprowadzić. oki zmykam zrobic sobie herbatkę z cytryną i ide po małego dokąd babcia nie widzi że siedzi bo sie zdziwi

reklama
Do góry