reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

U mnie z przeczuciami i odczuciami identycznie jak u koriander tyle ze odwrotnie ;-) Zawsze marzyłam o tym zeby miec syna, w pierwszej ciaży jak tylko zobaczułam dwie pozytywne kreski na teście dałabym sobie rękę uciąć i nie tylko bo WIEDZIAŁAM że będzie syn. I to nie dlatego ze go pragnełam, poprostu czułam to w środku, to ta słynna intuicja, cóż Wam bede tłumaczyć :-D Teraz jest mi naprawdę wszystko jedno czy będzie synuś czy córcia, a nad faktycznymi przeczuciami się jeszcze nie zastanawiałam...

reklama
Moja Mila do 30 tc była chłopcem i ja chłopca przeczuwałam cały czad:-Dczad i jest Mila .
Mama wikusi witaj, ja do niedawna byłam wrocławianką:-:-)
Riefen witaj serdecznie

Fajnie że jesteśmy już na górze. Jak tylko wrócę do domu zrobię suwaczek bo na smartphonie nie umie.

paulinka, ja z moim synem też tak miałam, od dwóch kresek wiedziałam że to będzie chłopak, ale tamta ciąża była w ogóle inna, po dwóch dniach po "strzale" byłam w delegacji w szwecji i kupiłam tam smoczek w hard rock cafe - tak jakoś myślałam o tym że jestem w ciąży... i byłam:-)

hej dziewczyny,

wpadam na chwilkę. Jakoś kiepsko się czuję, boli mnie brzuch, ale to chyba jakaś kolka jelitowa.

Jutro wyjeżdżamy rano w góry, a kompletnie bez humoru jestem. Pierwszy raze nic nie kupiłam mojemu M. na urodziny. Może jutro podjadę po jakąś koszulę??? Koszula dobra na wszystko :).

Co do przeczuć to jak pisałam wcześniej jakoś mi teraz niebiesko, ale z córką też do 8 m-ca miał być chłopak i byłam święcie przekonana, że noszę chłopaka. Pewnie dlatego teraz na złość jest taką łobuziarą. :).
Więc jak myślę, że będzie chłopak to pewnie urodzi się dziewczyna :).

buźka

Natis współczuję kolki. Może to ciazowe wzdecie. Ja mojemu też kupiłam koszule w reserved:-D. I Dębową;-)Dębową
Jutro wracamy. Jedziemy na dwa dni do poznania a w niedzielę wracamy do siebie. Cieszę się że mam jeszcze tydzień urlopu bo muszę odpocząć po tym wyjeździe, oprac się i osprzatac m. Do gina idę po 15.10 to będzie jakiś 7 tc. Może dostanę zwolnienie. :-D

reklama
Do góry