reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

kobra no to ja bym chyba poszła do gina, na pewno nie jest to za wcześnie tego 10.10 :-)
fioletowa cały czas wiem ze wszystko jest ok :-)

A ja mam wizytę dokałdnie za 2tyg. Wg @ będzie to 6tydz, pani z rejestracji mówiła zebym ewentualnie dzwoniła pytać czy się coś nie zwolniło, mój gin przyjmuje tylko 2 razy w tyg...

reklama
Kochana - ja też mdłości mam ledwo, ledwo od wczoraj. Muli mnie ok. 3 godz. i przestaje. W ostatniej ciąży już od tygodnia z kibelka nie wychodziłam.

Jak chcesz się pewniej poczuć to idź jutro na betę i w poniedziałek na porównawczą. Ja też mam wizytę dopiero 16.10, ale dziś się już uspokoiłam po becie.
Takie myśli to normalne, też tak mam. Mocniej działają, gdy się jest w domu i ma się czas, żeby o tym rozmyślać.
Buziaki i słodkich snów, wstań rano radosna i uśmiechnięta i z ... ogromnymi mdłościami :)

nie na bete nie chce iść, jakoś wytrzymam do 15.10. jakbym zrobiła porównawczą to bym wyniki miała obu gdzieś tak w przyszłym tygodniu... więc już jakoś wytrzymam
po prostu nie będę za bardzo o tym myśleć, a może jutro jakieś objawy wrócą...

Witam wieczorem
Net mi ledwie chodzi co mnie strasznie flustruje. Doczytałam was i już nic nie pamiętam?! Hormony? Blahaha!

Natis gratki bety
Fioletowa ja nie mam żadnych objawów a do gina jeszcze się nie umowiłam:$
Misianka na pewno będzie grzeczne bo musi być jakaś rownowaga na świecie :-D

dzieki za pocieszenie mam nadzieje
Olala jak ulewa umnie a wichura ulala a miałam isc na dwór psem jeszcze ale sobie odpuszczę wytrzyma do rana
Wiecie co boje sie ze znow bede wymiotowała tak jak przy synie juz mnie bierze a przy starszaku do do5 miecha kibelek odwiedzałam nie chce powtórki z rozrywki
oki ja ide spac bo juz wszyscy lulają

U mnie dzisiaj lekkie mdłości od rana a muszę się zbierać do pracy na 13 godzin:dry: Czy jest tutaj jakaś mamusia z Trójmiasta??? Mam do Was pytanko, jak wkleja się suwaczki na tym forum:happy2: Życzę miłego dnia:-)

reklama
Witam z rana. Słoneczko dzisiaj zagląda przez okienko.
Wredna @ nie przyszła i niech tak zostanie. Jutro rano testowanko.

Wiśienka- no nareszcie ktoś z okolic. :)
Korba- współczuje mdłości a jednocześnie troche zazdroszcze. Zawsze to większa pewność.

Suwaczek tak się wkleja. Ustawienia ( na grze ekranu), edytuj sygnuture i tam wklejasz adres

Miłego dnia i trzymam kciuki za testujące &&&&&&&&&&&&&&

Do góry