RobaczekII
Fanka BB :)
Xez, faktycznie, ja znam takie sprawy tyle co się mówi w TV i wygląda to tak, że ktoś ma mało kasy, niby ten facet pracował ale mało zarabiał i nie stać ich było na wykupienie leków... Jak coś takiego się usłyszy to faktycznie krew człowieka zalewa, że zabierają dzieci...Tak, emocjonalnie na to patrzę jako matka.
Pewnie z Twojej strony to inaczej wygląda... Mi pozostaje wierzyć, że Kuratorzy, opieka, robią wszystko by jednak to dziecko było przy matce, bo nawet jak matka nie jest najlepsza to wiadomo, dla dziecka zawsze najważniejsza ....Ale i matka czasem dziecko ma e d...ie
Cieszę się, że zaczynasz dalej żyć. Często myślę o Tobie.
Edit,
MamaWiki, bardzo się cieszę, że się pogodziliście i co najważniejsze DOGADALIŚCIE !! Powiem " a nie mówiliśmy", że po burzy wychodzi słonko Życzę, żeby Wam cały czas świeciło
Pewnie z Twojej strony to inaczej wygląda... Mi pozostaje wierzyć, że Kuratorzy, opieka, robią wszystko by jednak to dziecko było przy matce, bo nawet jak matka nie jest najlepsza to wiadomo, dla dziecka zawsze najważniejsza ....Ale i matka czasem dziecko ma e d...ie
Cieszę się, że zaczynasz dalej żyć. Często myślę o Tobie.
Edit,
MamaWiki, bardzo się cieszę, że się pogodziliście i co najważniejsze DOGADALIŚCIE !! Powiem " a nie mówiliśmy", że po burzy wychodzi słonko Życzę, żeby Wam cały czas świeciło
Ostatnia edycja: