Minnie1
Fanka BB :)
natis - choc nie zagladalam tu dlugo, czesto o Tobie myslalam. Mialam nadzieje, ze krwawienia juz do tej pory ustaly. Tez przed swietami bylam w rozsypce i pojechalam do szpitala z powodu krwawienia. Nie wyobrazam sobie tego przechodzic co Ty. Tulam najmocniej jak potrafie - glowka do gory. Twoja rezolutna coreczka i maz dadza sobie rade, jeszcze troszeczke i przywitasz Lenke na swiat.
Palindromea, Kingusia - wszystkiego naj!!!
Mnie tez bobas przewaznie tak nisko kopie. Aha, i duzo sluzu to tez norma, chyba ze wczesniej mialo sie duzo mniej i nagle tak duzo to bym skontrolowala. Mi czasem jak pojde do toalety na siku to az taki glut wisi (sorki za doslownosc)
Mi tez brzuszek tak od tygodnia twardnieje, zastanawiam sie przy jakej intensywnosci tych twardnien ma sie do czynienia z norma. Wczoraj mi twardnial prawie caly dzien, a nic prawie nie robilam, wystarczylo wstac z krzesla od kompa
Palindromea, Kingusia - wszystkiego naj!!!
Mnie tez bobas przewaznie tak nisko kopie. Aha, i duzo sluzu to tez norma, chyba ze wczesniej mialo sie duzo mniej i nagle tak duzo to bym skontrolowala. Mi czasem jak pojde do toalety na siku to az taki glut wisi (sorki za doslownosc)
Mi tez brzuszek tak od tygodnia twardnieje, zastanawiam sie przy jakej intensywnosci tych twardnien ma sie do czynienia z norma. Wczoraj mi twardnial prawie caly dzien, a nic prawie nie robilam, wystarczylo wstac z krzesla od kompa