Korba32
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny,
Wypłakałam się, wyżaliłam, przeczytałam Wasze posty i już mi lepiej.
Naprawdę jesteście dla mnie wielkim oparciem i bardzo się cieszę, że Was mam. Nikt mnie tak chyba nie rozumie jak Wy. Dziękuję, że jesteście.
Nabieram sił na dalsze zmagania.
W poniedziałek mam połówkowe, myślę, że dotrwam w domu do tego czasu. Każdym globulkom za wyjątkiem Luteiny mówię już NIE.
Uświadomiłyście mi dziewczyny, że mój mąż się naprawdę spisuje, a ja wciąż na niego narzekam i mu dokuczam . Muszę go bardziej doceniać i być milszą.
PALINDROMEA, KINGUSIA - wszystkiego co najlepsze Kobietki Wam życzę, dużo radości, uśmiechu na codzień i samych cudnych chwil ze Skarbeczkami z brzuszka i mężusiami :-).
KORBA - moja Naja tak samo linieje, sierść jest wszędzie, szczególnie, że mam bardzo ciemne podłogi i białego psa . Dzisiaj mój pies ma dzień dziecka, bo jak tak płakałam to weszła mi do łóżka mnie pocieszyć i tak została, nie miałam sił jej wyrzucić. Wtuliła się w moje nogi i teraz śpi. Ma dzisiaj swoje 5 minut przyjemności .
Dobrze, że ją wzięłaś do łóżeczka , będzie Ci cieplutko i nie będziesz sama w łóżeczku
Fioletowa, jedyną Panią którą znam i sprząta to chce za sprzątnięcie domu 200zł- moim zdaniem to przesada...
Sara, Gdzie jesteś>???????????
Natis, Popatrz na swój suwaczek :-):-):-)