reklama
Korba32
Fanka BB :)
Nie Dmuchawiec ja nie chcę Cię straszyć kochana, absolutnie!!!!!!!!!! Opowiadam Ci tylko naszą historię, straszne cholerstwa teraz latają po tym świecie, wirusy niewiadomego pochodzenia. Ja mam wielką nadzieję , że tak jak Sara mówi , że to taki tylko wirus objawiający się gorączką....
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Nie Dmuchawiec ja nie chcę Cię straszyć kochana, absolutnie!!!!!!!!!! Opowiadam Ci tylko naszą historię, straszne cholerstwa teraz latają po tym świecie, wirusy niewiadomego pochodzenia. Ja mam wielką nadzieję , że tak jak Sara mówi , że to taki tylko wirus objawiający się gorączką....
Wiem, wiem, że nie chodzi o straszenie. Dziękuję Ci za uwagę i radę- każdą. Mnie czasem trzeba takiej historii bo jestem wyjątkowo "nielekarzowa". Raczej radze sobie sama, a do lekarza od wielkiego dzwonu. Nie do końca to jest dobre podejście.
Ale też mam nadzieję, ża Sara ma rację.
ewelina19820711
Cześć dziewczyny.
My w domku siedzimy,zima u nas na całego, zaspy mamy wkoło domu niezłe.
Właśnie wcinam snickersa, lubię słodkie w tej ciąży.
Ines- bardzo się cieszę, naprawdę, super!!
Xez- dobrze, że się odzywasz. Jedźcie, odpocznijcie.
Co do wyprawki, nic nie kupuje jeszcze, dla synka mam wszystko po Bartusiu, jedynie wanienka nam pękła to trzeba kupić.
W piątek usg to może maleństwo zaprezentuje wdzięki:-)
My w domku siedzimy,zima u nas na całego, zaspy mamy wkoło domu niezłe.
Właśnie wcinam snickersa, lubię słodkie w tej ciąży.
Ines- bardzo się cieszę, naprawdę, super!!
Xez- dobrze, że się odzywasz. Jedźcie, odpocznijcie.
Co do wyprawki, nic nie kupuje jeszcze, dla synka mam wszystko po Bartusiu, jedynie wanienka nam pękła to trzeba kupić.
W piątek usg to może maleństwo zaprezentuje wdzięki:-)
ech ja mam nadzieję że w sobotę ginka mi powie że jest spoko z szyjką to wtedy powiem mężowi żeby pościągał rzeczy ze strychu i zacznę sobie układać i sortować a potem będę wiedzieć czego brakuje...
ech się nie mogę doczekać..
ech się nie mogę doczekać..
mama wikusi2010
Cześć dziewczyny..
Mam wyniki amnio..
KARIOTYP MĘSKI, BIOCHEMIA OK!! czyli.. SYNUŚ CAŁKOWICIE ZDROWY!!!
MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!! ALE SIĘ CIESZĘ
Dzisiaj jak byłam z małą w przychodni to spotkałam internistę i pytam o ból kręgosłupa to mówi mi że wszystko przygotowuje się do porodu, rozluźnia i stąd ten ból... ehWitajcie, ja jestem po wizycie na pytanie o ból w łonie pani doktor powiedziała, że to normalne. Są to zmiany hormonalne i niektóre boli łono, inne czują ból w biodrach, miednicy, plecach (kręgosłupie) a nawet w łokciach.
A pediatry nie zastałam... brat jej zmarł i w sumie nie wiem kiedy będzie. Najwyżej jutro pójdę do innej ale jakoś do niej zaufania nie mam bo daje antybiotyk na ''zaś'' a nasza nie
Xez odpoczynek dobrze wam zrobi.
Jeżeli chodzi o wyprawkę to oprócz wózka wanienki fotelika materaca i kosmetyków chyba mam wszystko dla małej... w sobotę przeglądałam jej garderobę i :
BODY 56-62 łącznie 20szt
68-74 łącznie 17szt
80-86 łącznie 8szt
Rampersy 56-62 4szt
68 2 szt
Spodeneczki małe 9 szt
Pajac: 56-62 10szt
68-74 5 szt
Kaftaniki 56-62 6szt
Bluzeczki 56-62 2 szt
skarpetki 8szt (małe)
i jedna czapczka. (to muszę dokupić)
Wydaje mi się że na początek wystarczy, a dodam że większe rozmiary też już czekają ale muszę je przejrzeć jeszcze. Chyba wystarczy tego ? Co o tym myślicie?
Czesc kobietki!
Chroujemy dalej :-(, Michas ma sie juz nieco lepiej (ale w weekend wszystkie nocki gorączka), teraz przeszlo na mnie.
Pierunsko boli mnie gardlo i czuje sie podle.....
Wczoraj jak bylam w przychodni z malym lekarka powiedziala ze to wirusowe zapalenie gardla... wiec wszystko sie zgadza...:-(
Na nic nie mam sily... byle by tylko gorzej nie bylo... no ale jakos sie zebralam i wstawilam obiad, Michas sie bawi a ja leze i pisze.
Nie zagladalam wczoraj bo nie bylam w stanie.
Oj byle do lata
Chroujemy dalej :-(, Michas ma sie juz nieco lepiej (ale w weekend wszystkie nocki gorączka), teraz przeszlo na mnie.
Pierunsko boli mnie gardlo i czuje sie podle.....
Wczoraj jak bylam w przychodni z malym lekarka powiedziala ze to wirusowe zapalenie gardla... wiec wszystko sie zgadza...:-(
Na nic nie mam sily... byle by tylko gorzej nie bylo... no ale jakos sie zebralam i wstawilam obiad, Michas sie bawi a ja leze i pisze.
Nie zagladalam wczoraj bo nie bylam w stanie.
Oj byle do lata
Wisieńka
Cześć dziewczyny..
Mam wyniki amnio..
Gratulacje kochana, ciesze się, ze wszystko w poprządku
saara, DzikaBez torcik zjedzony a piekła go moja siostra. To jej pierwsze dzieło tego typu. Był przepyszny
dmuchawiec jak goraczka sie utrzyma powyżej 38 i 3 dni a nie bedzie innych objawów zrob badanie moczu. Moja Milusia tak miala i leczyli ją na oślep to 3dniówka, to zeby to niby gardło, po dwóch tygodniach wylądowaliśmy w szpitalu z odmiedniczkowym zapaleniem nerek , z tego zrobiła się sepsa i tak naprawdę ciesze sie, ze jest dziś z nami. A wystarczyło zrobić zwykłe badanie moczu żeby tego uniknąć.
mama wikusi sporo maz tych ubranek, ja też ale wszystkie prawie dziewczęce a płci jeszcze nie znamy to nawet nie myślę, zeby w tym grzebać. Jak bedzie chłopak to sprzedam dziewczyńskie na alle i kupię chłopięce. A myślę, ze pójda jak woda bo to same firmowe i porządne ubranka
No i reszt ę zapomiałam
Ide kończyć obiad i pościerać podłogi i już jestem obrobiona))))
reklama
madzia128
Cześć dziewczyny..
Mam wyniki amnio..
super gratuluję-kamień z serca:-)