reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wisieńka w razie ''W'' jak będziesz wystawiała ciuszki na all podeslij nam linka :D aa widzę że jesteś z okolic wrocławia... można wiedzieć skąd? (ja wrocław) mamy tu parę mamusiek z wrocławia więc może jak będzie kiedyś lepsza pogoda to gdzieś się spotkamy?
ankaka myślę że normalne. Parę dziewczyn też tak miało. Może dzidzia zmieniła położenie ?

reklama
mama wikusi jak poznam płeć to na pewno dam znać. ja tez mieszkalam we Wro a 2 lata temu przeprowadziliśmy się do Brzegu Dolnego. Wcześniej mieszkałam na muchoborze. Spotkam się chetnie, najlepiej w jednej z kawiarni dla mam z dziećmi, niedługo moja przyjaciółka otwiera takąna Klasztornej.)))
ankaka na tym etapie tak sie zdarza, pewnie dzidzia się wcisnęła gdzieś w kącik i jej wygodnie, ale jak się niepokoisz podejsz posłuchac dzidziolka na IP, lepiej bez nerwów))))

heh tak narobiłyście mi ochoty tymi zakupami, że wzięłam dwie reklamówki, które dostałam od szwagierki w sobotę i zaczęłam przeglądać... i wszystko idzie do mojej kuzynki - same róże i fiolety ;-) zostawiłam jedne spodnie dla synka [kolor zgniła zieleń]

Wisieńka super tort miał syn :) Powiem Ci,że moja siostra rok temu miała 18-tkę i rodzice też zrobili tort a'la gitarrrra..
I też na basie gra..Tzn.grała.Przed 18-tką zamówiła "basię",piecyk a 3 dni po 18 wypadek miała i grać już nie może..
I znowu mam smaka na jakieś słodkości:sorry:

Isis chwal się co kupiłaś ???????????? :-) jak ja uwielbiam oglądać Wasze zakupy tylko potem ja też zaraz chce takie mieć hahha ;-)

TERI za duzo musiałabym linków wklejać :-D Wczoraj obkupiłam siebie i młodą (kupiłam też ten kardigan za 19.90 co Natis). Dla maluszka nic nie kupiłam, bo nic mi w oko nie wpadło, a w weekend wybieram się do stacjonarnego C&A więc na pewno coś zakupię ;-)

Młoda w szkole, ja w Carrefoure byłam na zakupach (mi to się powinno karty kredytowe zablokować i w domu na klucz zamknąć :szok:) Młoda poprosiła mnie zebym jej taki mały piórnik-saszetkę kupiła i kredki (bo wczoraj niechcący cały korektor jej się wylał do środka i wszystko w kubeł poszło), a matka wariatka kupiła masę innych rzeczy i pewnie niepotrzebnie :-D
Przyjechałam do domu, wyszłam z psem na spacer (zmarzłam okrutnie) no i o 15.00 znowu po Młodą do szkoły muszę jechać i po drodze do dziadka wstąpimy.

Zjadłam całą wielką bułę z Nutellą - masakra - zasłodziłam się na maxa ale taką miałam ochotę :-)

Dziewczyny czy Wam krwawią dziąsła przy myciu zębów??? Mi ostatnio masakrycznie :szok: No i dentysta się kłania, bo dziura jest ...

fioletowa zawsze coś)))
Nayaa oj to przykro mi z powodu siostry. Mój Maciek gra na gitarze basowej w zespole a prócz tego na klasycznej i elektryku i akustycznej i pianinie i organach klasycznych i skrzypcach on bardzo uzdolniony jest muzycznie. Gra odkąd skończył jakieś 2,5 roku a jako 3 lattek już chodził do ogniska muzycznego i strasznie tam się nudził bo był poziom za niski:-D
Isis tez mam tak z kartami... cóz począć...
pożarłam pieczone ziemniaczki z maślanką i surówką, schabik sobie odpuściłąm. Nadal mięso mnie nie kręci

reklama
Isis, tak krwawią :(

Mama wikusi, napisałaś na jagodnej, ja przeczytałam jagodzianej i mi się marzy jagodzinka teraz ;) zapas masz spory tych rzeczy, czapeczkę dokupisz i będzie super :)

Do góry