reklama
teri114
Fanka BB :)
WITAM DZIEWCZYNY JESTEM POTWIERDZONĄ CZERWCÓWKĄ 2013 BETA ŁADNIE ROŚNIE DZISIEJSZY WYNIK 378,60 GIN MÓWI ZE ŁADNIE ROŚNIE :-) ZA TYDZIEŃ WIZYTA MAM NADZIEJE ZOBACZĘ MOJĄ KROPECZKĘ :-) JEDNAK MOJE PRZECZUCIE MNIE NIE ZAWIODŁO TERMIN GDZIEŚ KOŁO 10 CZERWCA TAK WYCHODZI Z OSTATNIEJ @
Fioletowa - nie mart się, dasz radę i będzie dobrze. A który dokładnie był dzisiaj tydzień?
Niestety od rana mam plamienia. Nie duże, bez żywej krwi, ale... dzwoniłam już do lekarza i kazał przyjechać na 18. Mam nadzieję, że to nic groźnego. Nie wiem czy coś w ogóle zobaczy w tej mojej skrzywionej macicy. Masakra.
Do tego złapało mnie jakieś potworne przeziębienie. W nocy spać nie mogłam, a potem rano nie umiałam córci do szkoły wyprowadzić (a jeszcze musiałam jej do nocy piec babeczki na dzień chłopaka, bo zapomniałam wcześniej). Gardło mnie potwornie boli, ledwo mówię i do tego ogólnie się czuję jakby mnie czołg przejechał.
I jeszcze dolegliwości ciążowe: piersi bolą jakby miały odpaść, pomimo, że są malutkie , brzuch stale boli jak na @, no i pryszcze i w sumie tyle... Od niczego mnie nie odrzuciło, na nic szczególnej ochoty nie mam.
W poprzedniej ciąży na tym etapie już nie mogłam nic jeść i mdłości mnie męczyły całodobowo.
leydykiss - witaj! i gratulacje! zawsze chcieliśmy mieć bliźniaki, ale jakoś nie jest nam chyba dane. Nasi dobrzy znajomi mają bliźniaki - 2 chłopców (w wieku mojej córci) i zawsze było dla nas fenomenem jak oni są zorganizowani i jak poukładani. Nam usypianie jednej córki zajmowało nieraz 1,5godz., a im uspanie dwójki zajmowało 15 minut.
Zmykam zaraz szykować się do gina. Ale mnie już stresik ogarnia...
Niestety od rana mam plamienia. Nie duże, bez żywej krwi, ale... dzwoniłam już do lekarza i kazał przyjechać na 18. Mam nadzieję, że to nic groźnego. Nie wiem czy coś w ogóle zobaczy w tej mojej skrzywionej macicy. Masakra.
Do tego złapało mnie jakieś potworne przeziębienie. W nocy spać nie mogłam, a potem rano nie umiałam córci do szkoły wyprowadzić (a jeszcze musiałam jej do nocy piec babeczki na dzień chłopaka, bo zapomniałam wcześniej). Gardło mnie potwornie boli, ledwo mówię i do tego ogólnie się czuję jakby mnie czołg przejechał.
I jeszcze dolegliwości ciążowe: piersi bolą jakby miały odpaść, pomimo, że są malutkie , brzuch stale boli jak na @, no i pryszcze i w sumie tyle... Od niczego mnie nie odrzuciło, na nic szczególnej ochoty nie mam.
W poprzedniej ciąży na tym etapie już nie mogłam nic jeść i mdłości mnie męczyły całodobowo.
leydykiss - witaj! i gratulacje! zawsze chcieliśmy mieć bliźniaki, ale jakoś nie jest nam chyba dane. Nasi dobrzy znajomi mają bliźniaki - 2 chłopców (w wieku mojej córci) i zawsze było dla nas fenomenem jak oni są zorganizowani i jak poukładani. Nam usypianie jednej córki zajmowało nieraz 1,5godz., a im uspanie dwójki zajmowało 15 minut.
Zmykam zaraz szykować się do gina. Ale mnie już stresik ogarnia...
mama wikusi2010
natis a w którym tyg i dniu jestes? Będzie dobrze. Daj znacjak po wiizycie,
fioltowa trzymam kciuki za was. Bedzie dobrze, musi byc.
teri gratuluje wysokiej bety
fioltowa trzymam kciuki za was. Bedzie dobrze, musi byc.
teri gratuluje wysokiej bety
pam_x_pam
Czesc dziewczynki....
Fioletowa trzymam kciuki wszystko bedzie ok
Natis trzymam kciuki za ciebie, moze to tylko plamienie implantacyjne??
A u mnie dlaej dupa.... @ nie ma II kresek tez nie ale pielegniarka mowila ze spoko sie juz 2 dni spoznia to mozna uwazac ze jestem w ciazy ale mam sie jeszcze nie cieszyc bo @ moze przyjsc.... wiec robie sobie sowaczek na teraz a jak sie potwierdzi to zmienie mam pielegniarce jutro przyniesc pierwszy mocz z rana to zrobi drugi test i ja chyba sama sobie zatestoje moimi bo ona mowila zebym moze kupila bo te co oni maja sa malo czule mowila ze czasem i po tygodniu nie wychodzi pozytywny a ona bierze tez pod uwage ze w poprzedniej ciazy pozytywny mi nie wyszeld do 10tyg wiec jesli okres nie przyjdzie przez nastpeny tydzien wysle mnie na USG
Fioletowa trzymam kciuki wszystko bedzie ok
Natis trzymam kciuki za ciebie, moze to tylko plamienie implantacyjne??
A u mnie dlaej dupa.... @ nie ma II kresek tez nie ale pielegniarka mowila ze spoko sie juz 2 dni spoznia to mozna uwazac ze jestem w ciazy ale mam sie jeszcze nie cieszyc bo @ moze przyjsc.... wiec robie sobie sowaczek na teraz a jak sie potwierdzi to zmienie mam pielegniarce jutro przyniesc pierwszy mocz z rana to zrobi drugi test i ja chyba sama sobie zatestoje moimi bo ona mowila zebym moze kupila bo te co oni maja sa malo czule mowila ze czasem i po tygodniu nie wychodzi pozytywny a ona bierze tez pod uwage ze w poprzedniej ciazy pozytywny mi nie wyszeld do 10tyg wiec jesli okres nie przyjdzie przez nastpeny tydzien wysle mnie na USG
leydykiss.
Zaciekawiona BB
mama wikusi2010 tak rodziłam naturalnie ale i dziecko nie było jakies specjalnie duze obyło sie bez rzadnych komplikacji
mama wikusi2010
natis jestes dzień przede mną tym bardziej jestem ciekawe co zobaczysz na usg.
PAM to testuj jutro z rana. A ile u was czeka się na usg? Szkoda ze u was bety nie robia.
Pamiętam że ja miałam problem z tym porannym moczem bo w nocy ze dwa razy wstawałam sikac hehe.
PAM to testuj jutro z rana. A ile u was czeka się na usg? Szkoda ze u was bety nie robia.
Pamiętam że ja miałam problem z tym porannym moczem bo w nocy ze dwa razy wstawałam sikac hehe.
reklama
pam_x_pam
ja od 3 dni wstaje w nocy sikac ale z rana tez mi sie bardzo chce ze ledwo dobiegam a 2h przed pojsciem spac nic juz nie pije bo mam slaby pecherz.natis jestes dzień przede mną tym bardziej jestem ciekawe co zobaczysz na usg.
U nas standardowo nie uznaja ciazy do 12tygodnia i wtedy dopiero idze sie na pierwsze USG, ale ze ja jedno dziecko stracilam z niewiadomego podowu i dlugo nie wychodzil mi pozytywny test, wysla mnie szybciej na usg i czesciej bede je miala.... jejkus mam nadzieje ze @ nie przyjdzie bylabym taka szczesliwa
przez myls przeszedl mnie glupi pomysl zeby zbierac mocz do jednego pojemiczka z reszty dzisiejszego dnia , z nocywch wypadkow, i z rana to wtedy bedzie duzo hormonu... ale ja glupia jestem ho ho