reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

a krew nie wiem skąd.... mam brać aspirynę na rozrzedzenie krwi, luteina standardowo, no i magnez z potasem...
ech zaraz idę zrobić coś do żarcia i idę spać
musi być dobrze

reklama
WITAM DZIEWCZYNY JESTEM POTWIERDZONĄ CZERWCÓWKĄ 2013 :-D:-D BETA ŁADNIE ROŚNIE DZISIEJSZY WYNIK 378,60 GIN MÓWI ZE ŁADNIE ROŚNIE :-) ZA TYDZIEŃ WIZYTA MAM NADZIEJE ZOBACZĘ MOJĄ KROPECZKĘ :-) JEDNAK MOJE PRZECZUCIE MNIE NIE ZAWIODŁO :laugh2:TERMIN GDZIEŚ KOŁO 10 CZERWCA TAK WYCHODZI Z OSTATNIEJ @

Fioletowa - nie mart się, dasz radę i będzie dobrze. A który dokładnie był dzisiaj tydzień?

Niestety od rana mam plamienia. Nie duże, bez żywej krwi, ale... dzwoniłam już do lekarza i kazał przyjechać na 18. Mam nadzieję, że to nic groźnego. Nie wiem czy coś w ogóle zobaczy w tej mojej skrzywionej macicy. Masakra.
Do tego złapało mnie jakieś potworne przeziębienie. W nocy spać nie mogłam, a potem rano nie umiałam córci do szkoły wyprowadzić (a jeszcze musiałam jej do nocy piec babeczki na dzień chłopaka, bo zapomniałam wcześniej). Gardło mnie potwornie boli, ledwo mówię i do tego ogólnie się czuję jakby mnie czołg przejechał.
I jeszcze dolegliwości ciążowe: piersi bolą jakby miały odpaść, pomimo, że są malutkie ;), brzuch stale boli jak na @, no i pryszcze i w sumie tyle... Od niczego mnie nie odrzuciło, na nic szczególnej ochoty nie mam.
W poprzedniej ciąży na tym etapie już nie mogłam nic jeść i mdłości mnie męczyły całodobowo.

leydykiss - witaj! i gratulacje! zawsze chcieliśmy mieć bliźniaki, ale jakoś nie jest nam chyba dane. Nasi dobrzy znajomi mają bliźniaki - 2 chłopców (w wieku mojej córci) i zawsze było dla nas fenomenem jak oni są zorganizowani i jak poukładani. Nam usypianie jednej córki zajmowało nieraz 1,5godz., a im uspanie dwójki zajmowało 15 minut.

Zmykam zaraz szykować się do gina. Ale mnie już stresik ogarnia...

natis ja mam 5tc 1 dz

ona zrobiła mi usg, bo mam twardą macicę, a moja ginka stwierdziła że musi sprawdzić czy nie jest pozamaciczna
więc uff że zarodek jest na miejscu :-D

Czesc dziewczynki....

Fioletowa trzymam kciuki wszystko bedzie ok :)

Natis trzymam kciuki za ciebie, moze to tylko plamienie implantacyjne??

A u mnie dlaej dupa.... @ nie ma II kresek tez nie ale pielegniarka mowila ze spoko sie juz 2 dni spoznia to mozna uwazac ze jestem w ciazy ale mam sie jeszcze nie cieszyc bo @ moze przyjsc.... wiec robie sobie sowaczek na teraz a jak sie potwierdzi to zmienie :-D mam pielegniarce jutro przyniesc pierwszy mocz z rana to zrobi drugi test i ja chyba sama sobie zatestoje moimi bo ona mowila zebym moze kupila bo te co oni maja sa malo czule mowila ze czasem i po tygodniu nie wychodzi pozytywny a ona bierze tez pod uwage ze w poprzedniej ciazy pozytywny mi nie wyszeld do 10tyg wiec jesli okres nie przyjdzie przez nastpeny tydzien wysle mnie na USG :-D

natis jestes dzień przede mną :) tym bardziej jestem ciekawe co zobaczysz na usg.

PAM to testuj jutro z rana. A ile u was czeka się na usg? Szkoda ze u was bety nie robia.
Pamiętam że ja miałam problem z tym porannym moczem bo w nocy ze dwa razy wstawałam sikac hehe.

reklama
natis jestes dzień przede mną :) tym bardziej jestem ciekawe co zobaczysz na usg.

PAM to testuj jutro z rana. A ile u was czeka się na usg? Szkoda ze u was bety nie robia.
Pamiętam że ja miałam problem z tym porannym moczem bo w nocy ze dwa razy wstawałam sikac hehe.
ja od 3 dni wstaje w nocy sikac ale z rana tez mi sie bardzo chce ze ledwo dobiegam a 2h przed pojsciem spac nic juz nie pije bo mam slaby pecherz.
U nas standardowo nie uznaja ciazy do 12tygodnia i wtedy dopiero idze sie na pierwsze USG, ale ze ja jedno dziecko stracilam z niewiadomego podowu i dlugo nie wychodzil mi pozytywny test, wysla mnie szybciej na usg i czesciej bede je miala.... jejkus mam nadzieje ze @ nie przyjdzie bylabym taka szczesliwa :-D

przez myls przeszedl mnie glupi pomysl zeby zbierac mocz do jednego pojemiczka z reszty dzisiejszego dnia , z nocywch wypadkow, i z rana to wtedy bedzie duzo hormonu... ale ja glupia jestem ho ho :-D:-D:rofl2:

Do góry