reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

WITAM DZIEWCZYNY JESTEM POTWIERDZONĄ CZERWCÓWKĄ 2013 :-D:-D BETA ŁADNIE ROŚNIE DZISIEJSZY WYNIK 378,60 GIN MÓWI ZE ŁADNIE ROŚNIE :-) ZA TYDZIEŃ WIZYTA MAM NADZIEJE ZOBACZĘ MOJĄ KROPECZKĘ :-) JEDNAK MOJE PRZECZUCIE MNIE NIE ZAWIODŁO :laugh2:TERMIN GDZIEŚ KOŁO 10 CZERWCA TAK WYCHODZI Z OSTATNIEJ @

Gratuluję :) Moje przeczucie też się sprawdziło, dlatego zaczęłam wierzyć w tą kobiecą intuicję :D

mamawikusi - dziś mam 5tydz. i 4 dzień.

Aaaaa to tak jak ja :) Super :)

no to się melduję na leżąco :-(
mam tonę leków
z dobrych wieści: widziałam pęcherzyk, a ginka powiedziała że zarodek jest ok
ze złych: pęcherzyk jest nieregularny, a w macicy mam krew
kolejna wizyta za 2 tygodnie...
ech fajnie się zaczyna, pierwszą ciążę leżałam od 19 tc, a drugą od 5 tc :-(

Będzie dobrze. Przytulam wirtualnie :)

reklama
mi pielegniarka kazala przyniesc jej pierwszy mocz z rana a ja nie bede mogla do 11 wiec bedzie mial juz kilka godzin a powiedziala ze to nie wazne ze moze byc....

Niewiem w takim razie, ale moze poczytaj na ulotkach tych testow co masz w domu, bo na tych co ja mialam wszedzie bylo napisane pierwszy poranny mocz i nie starszy niz 15 min ...

No u mnie nie pisze... szukalam... pisze tylko ze po 10 minutach jakiekolwiek zmiany na tescie trezeba odzucic.... na jednym nawet nie pisze jakiej jest czulosci.... eh...

Czesc dziewczyny, tak czytam o waszych objawach a ja nie mam zadnych oprocz ogolnego zmeczenia i sennosci, czy to jest dziwne? Czuje czasem jakby lekko rozpieralo biodra. Czy ktoras z was tez ma taka prawie bezobjawowa ciaze? Kiedy zaczely was piersi bolec?

reklama
joasia piersi ćmią mnie, wcześniej bardziej bolały. Wiesz ja porównując tą ciąże do pierwszej mam mniejsze objawy, fakt czasami znienacka bierze mnie na pawika ale np tak jak dzisiaj oprócz nerwowości nie miałam zadnych objawów. Są takie dni że zastanawiam się czy na pewno jestem w ciąży :shocked2: Z tego co wiem to niektóre kobiety przechodza ciąże bezobjawowo, wiec można pozazdrościc :)

Do góry