reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
6 tydzien widac 2 zarodki na pierwszym usg było widac tylko kropeczke jedna na 2 juz z 2 zarodkami
tak mam córke jedna co ma prawie 2 latka i 2 z czerwca tego roku :) mam na imie klaudia 32 lata 9 lat staralismy sie o dziecko a jak sie raz udało to reszta juz poszła automatycznie :)

Ostatnia edycja:
leydykiss a miałaś jakies przeczucia że to będą bliźniaki? Jak wasza reakcja? Macie w rodzinie bliźniaki?
Sory za tyle pytan, ale ciekawi mnie to bo sama w rodzinie mam blizniaki, Tato ma brata bliźniaka, siostra też brata (brat przy porodzie zmarł) a u mnie z Wiki na pierwszym USG ''coś'' obok na macicy bylo ale nie wiadomo co. Miałam plamienia więc moze samo się oczyściło? Nie wiem do tej pory co to byłoo,

nie robiłam bete i wynik bardzo wysoki powiedziano mi ze pewnie ciaza mnoga no i na usg sie okazało ze tak :) ja jestem po 8 letnim leczeniu chormonalnym to moze dlatego to pierwsze bliznieta w rodzinie co prawda moja gin nie kaze sie nastawiac poniewaz do 12 tyg jedno moze sie wchłonac ponoc u mnie to bedzie ciaza wysokiego ryzyka jestem po 1 cc i niedawno rodziłam siłami natury wiec wszystko osłabione

Hej
Tak sobie Was czytam bo moze tez jestem w ciazy ale jeszcze nie sprawdzalam. Mam pytanie do Terii, kiedy dowiedzialas sie o ciazy? Pisalam ze ostatnio @ mialas 4 wrzesnia a to dokladnie wtedy co ja:tak:Ja jeszcze nie robilam testu.

no to się melduję na leżąco :-(
mam tonę leków
z dobrych wieści: widziałam pęcherzyk, a ginka powiedziała że zarodek jest ok
ze złych: pęcherzyk jest nieregularny, a w macicy mam krew
kolejna wizyta za 2 tygodnie...
ech fajnie się zaczyna, pierwszą ciążę leżałam od 19 tc, a drugą od 5 tc :-(

fioletowa dobrze ze poszłaś tak wcześnie do lekarza. Dostałas leki więc bedzie dobrze. Dużo odpoczywaj (wiem wiem łatwo się mówi, starszak przeciez tez jest w domku) A skąd ta krew? I co to znaczy ze nieregularny?

pęcherzyk powinien być owalny, a mój jest taki "poszarpany" trochę
starszak na razie w przedszkolu, potem rodzice go od biorą
na razie staram się nie martwić, zobaczymy za dwa tygodnie...

reklama
Do góry