reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

mnie ciagneło po bokach brzucha, piersi bolały jak przed okresem i spac mi sie chciało i lekkie krawawienie a raczej brazowy sluz...teraz po tyg juz tak nie ciagnie i mam wiecej energii a kawy juz nie pije wiec ok
Teraz ciagnie po prawej stronie, wiec leze i odpoczywam bo od 6 rano jestem na nogach non stop:-D
Dzisiaj odudziłam się z wielkim bólem piersi masakra:no:
Mam lekkie nudnosci ale one najczesciej zaczynaja sie po 6 tyg a ja mam dzis rowno 5 tydz. Wg obliczen termin na 3 czerwca
Dziewczynki czy

reklama

Pam
pisalas, ze kupilas clearblu to radzilam bym go jutro rano wyprobowac, te elektryczne sa naprawde czule, mimo ze jest napisane 25... Trzymam kochana dalej kciuki :*

ja nie kupilam elektrycznego... tylko taki co zmienia kolor koncowki jak mocz pobiera....

Joasiu ja puki co (o ile to ciaza) oprucz humorkow nie mam nic... piersi lekko cmiac ale mdlosci mi troszke przeszly..... z koleji bola mnie wlasnie bioda tak jak mowisz i plecy... a te plecy to strasznie ale to pewnie od chodzenia duzo.

To zescie mnie troche uspokoily :) tfu tfu oby tak gladko to się rozwijalo do konca. Kolezanka tez mnie powiedziala, ze piersi zaczely ja bolec bo rosly dopiero w 8tc, mezus musi jeszcze poczekac na te widoki, mowi ze już się doczekac nie moze, erotoman jeden :p

moj tez Erotoman :-D on sie mie pyta- ale jak jestes w ciazy to bede musial do 12 tygodnia na recznym jechac? ja
sie na niego patrze i nie wiem o co mu chodzi dopiero po kilku minutach mnie oswiecilo :-D powiedzialam tylko ze jesli nie bedzie problemow to jak bedzie grzeczny to mu lancuch troche upuszcze :-D

hej hej
fajnie, ze jest nas tu coraz wiecej;)

ja sie tez zastanawiam, czy jestem w ciazy, nawet piersi mnie nie bola, a pierwszej ciąży bolaly bardzo, nie mam zadnych nudności, tylko mała ochote na czekolade i dorobilam sie kilku nowych pryszczy, ale to objawy jak przed zwyklym okresem;)
jutro zadzwonie do gina;)
powodzenia czerwcóweczki;)

A ja sie dorobilam duzooo pryszczy a od 5 lat mam cere bez skazy ani jednego pryszcza a teraz na plecach na twarzy na tylku na ramionach :szok: normlanie jakbym sie wytarzala w chrupkach :szok:

reklama Lays na tv mnie powalila :-D Ziemniak tez czlowiek :-D

Ostatnia edycja:
A ja mam cere jak pupcia niemowlecia, wszystkie pryszcze zniknely w dzien po zrobionym tescie. Same korzysci :) co prawda apetyt mam wiekszy ale ja zawsze chuda tyczka bylam więc się tym na razie nie przejmuje.
Pam, moj powiedzial: to teraz jak w ciazy jestes to musze zyc jak ksiadz? ;)

Ostatnia edycja:
hehehe jak ksiadz :-D

ja wam powiem ze jak ja nie jestem w ciazy to nie wiem bo moj wlasnie sobie zapalil a ja mu zwymiotowalam na kolana od tego smordu :szok:

reklama Lays na tv mnie powalila
laugh.gif
Ziemniak tez czlowiek
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny,

jestem po wizycie. W sumie wszystko OK, chyba. Pęcherzyk ciążowy jest w macicy. Nie widać jeszcze zarodka ani serduszka, ale jest jeszcze czas.
Przez dzisiejsze plamienie zwiększył mi dawki leków.
Mam się oszczędzać, jak najwięcej leżeć, nic nie podnosić, itd., no i bez sexu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie i wszystko zweryfikuje czy ciąża jest prawidłowa. Dla siebie kazał jeszcze zrobić betę w odstępie 48h, aby sprawdzić właściwy przyrost.

pam - mam tak samo w tymi pryszczami. masakra jakaś.

joasiu 81 - myślę, że trochę za wcześnie na typowe objawy ciążowe. Teraz prócz bólu brzucha i piersi nie więcej się nie dzieje. Ale z córką mdłości zaczęły się dopiero po 7tyg. W ostatniej ciąży wymioty i mdłości dokładnie po 6tyg. Mam nadzieję, że tym razem mdlości sobie odpuszczą.

Do góry