Kingusia91
Fanka BB :)
Witaj asiulka ;-) rozgość się u nas i pisz jak najczęściej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już praktycznie po świętach. Przejeść się nie przejadłam bo apetyt dalej mi nie dopisuje. Jadłam tyle co zwykle czyli porcje typu pół kawałka chleba na śniadanie, dwa ziemniaki na obiad, pieróg na kolacje... Nie wiem czym to moje dziecko żyje i od czego urosło takie duże jak na 14tydzień. Właściwie to już 15 mamy ;-)
Teraz siedze sama bo niestety mój mąż ma taka prace że nie może mieć wszystkich dni świąt wolnych. Na szczęście ostatnie 3 dni był ze mną.
Jakieś kaszlisko mi się przyplątało... musze chyba rano skoczyć do apteki, są chyba jakieś syropy bezpieczne w ciąży?
Palindromea ale Ci dobrze że synuś tak kopie :-) kiedy ja się tego doczekam... i kiedy dowiem się kto w moim brzuszku mieszka...