RobaczekII
Fanka BB :)
I ja się oderwałam od świętowania by życzyć Wam życzenia
Więc Kochane, przede wszystkim zdrowia, zdrowia dla Waszych maleństw w brzuszku, dzieci i mężów.
Spokojnej donoszonej ciąży i szybkiego, łatwego porodu bez komplikacji.
Po nad to samych chwil radości i uśmiechu, bez zmartwień. Jasnej bezproblemowej przyszłości.
Niech Boża Dziecina jest z Wami na każdym kroku i Was Błogosławi !
Króciutka relacja
Kolacyjka się udała i mimo, że byliśmy tylko w trójkę było cudownie. Uwielbiam spędzać czas z moimi chłopakami.
Gwiazdor oczywiście prezenty podrzucił i było szaleństwo
Wybraliśmy się na pasterkę na szczęście u nas jest o 22 dla rodzin z dziećmi i młody nawet nie zasnął.
Dziś oczywiście błogie lenistwo i wielkie obżarstwo Weszłam na wagę i więcej tego w święta nie zrobię
Jutro chata pełna gości.
No i na całego kruszynka buszuje w brzuszku i to dla mnie jest największą radością
Korba prezent od rodziców mieliście niesamowity - cieszę się razem z Tobą !
Więc Kochane, przede wszystkim zdrowia, zdrowia dla Waszych maleństw w brzuszku, dzieci i mężów.
Spokojnej donoszonej ciąży i szybkiego, łatwego porodu bez komplikacji.
Po nad to samych chwil radości i uśmiechu, bez zmartwień. Jasnej bezproblemowej przyszłości.
Niech Boża Dziecina jest z Wami na każdym kroku i Was Błogosławi !
Króciutka relacja
Kolacyjka się udała i mimo, że byliśmy tylko w trójkę było cudownie. Uwielbiam spędzać czas z moimi chłopakami.
Gwiazdor oczywiście prezenty podrzucił i było szaleństwo
Wybraliśmy się na pasterkę na szczęście u nas jest o 22 dla rodzin z dziećmi i młody nawet nie zasnął.
Dziś oczywiście błogie lenistwo i wielkie obżarstwo Weszłam na wagę i więcej tego w święta nie zrobię
Jutro chata pełna gości.
No i na całego kruszynka buszuje w brzuszku i to dla mnie jest największą radością
Korba prezent od rodziców mieliście niesamowity - cieszę się razem z Tobą !