reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie przejmujcie się - święta mają to do siebie, że musi być coś, co próbuje nam je zepsuć. I będziemy z nadzieją czekać na te za rok.
Kochane moje, zdrowych, spokojnych świąt, pełnych radości i życzliwości. Smakołyków na stole, niespodzianek pod choinką, ukołysanych kolędą maleństw w brzuszkach. Niech to Boże narodzenie - Noc szczęśliwego rozwiązania - zapewni nam wszystkim nasze rozwiązania w czerwcu równie szczęśliwe.
Życzą Palindromea, Aro i Mikołaj
Kochane moje, zdrowych, spokojnych świąt, pełnych radości i życzliwości. Smakołyków na stole, niespodzianek pod choinką, ukołysanych kolędą maleństw w brzuszkach. Niech to Boże narodzenie - Noc szczęśliwego rozwiązania - zapewni nam wszystkim nasze rozwiązania w czerwcu równie szczęśliwe.
Życzą Palindromea, Aro i Mikołaj
Witam się na momencik :-)
My już z Amelką byłyśmy odebrać zamówione ciasta i pieczywo, teraz młoda siedzi w domku, bo kaszle okrutnie (na 13.15 idziemy do przychodni - o dziwo nas zapisali - szok), a ja mykam jeszcze do sklepu na ostatnie zakupy spozywcze. Potem ok 15.00 ma wpaść na chwilę chrzestny młodej z żoną i córą na kawkę, a na 17.00 do teściówki na kolację. No, to na tyle ;-) Miłego dzionka dziewuszki ;-)
My już z Amelką byłyśmy odebrać zamówione ciasta i pieczywo, teraz młoda siedzi w domku, bo kaszle okrutnie (na 13.15 idziemy do przychodni - o dziwo nas zapisali - szok), a ja mykam jeszcze do sklepu na ostatnie zakupy spozywcze. Potem ok 15.00 ma wpaść na chwilę chrzestny młodej z żoną i córą na kawkę, a na 17.00 do teściówki na kolację. No, to na tyle ;-) Miłego dzionka dziewuszki ;-)
madzia128
Witam po przerwie Świątecznie życzę Wam wesołych i spokojnych bez ciążowych dolegliwości i rodzinnych złośliwości Świąt Bożego Narodzenia:-)
Jednak poznałam wyniki przed świętami, ZD to nie jest.. w czwartek idę do poradnii genetycznej porozmawiać o moim schorzeniu i potem ciąg dalszy badań, ale uspokoiłam się troszkę i brzuszek już widać Po świątecznym szaleństwie nadrobię Was i obiecuję aktywnie się udzielać A tymczasem byle przeżyć to obżarstwo;-);-)
Jednak poznałam wyniki przed świętami, ZD to nie jest.. w czwartek idę do poradnii genetycznej porozmawiać o moim schorzeniu i potem ciąg dalszy badań, ale uspokoiłam się troszkę i brzuszek już widać Po świątecznym szaleństwie nadrobię Was i obiecuję aktywnie się udzielać A tymczasem byle przeżyć to obżarstwo;-);-)
Cześć Kochane!!!
Niestety nie zdążyłam napisać wcześniej - od wczoraj mamy sajgon w domu. Na szczęście kolacja wyszła pięknie i pysznie. Jutro mamy gości, więc też sporo przygotowań przed nami... UFFF...
ŻYCZĘ WAM KOCHANE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI, SŁONECZKA ŚWIECĄCEGO KAŻDEGO DNIA.
WSPANIAŁEJ CIĄŻY Z SZYBKIM I ŁATWYM ROZWIĄZANIEM
KOCHAJĄCYCH MĘŻÓW / PARTNERÓW I CUDOWNYCH DZIECI :-)
WSPANIAŁYCH CIEPŁYCH, RADOSNYCH I PACHNĄCYCH BLISKOŚCIĄ DOMÓW
I WIELU, WIELU INNYCH RZECZY, KTÓRYCH NIE ZDOŁAM TUTAJ WYMIENIĆ :-)
Niestety nie zdążyłam napisać wcześniej - od wczoraj mamy sajgon w domu. Na szczęście kolacja wyszła pięknie i pysznie. Jutro mamy gości, więc też sporo przygotowań przed nami... UFFF...
ŻYCZĘ WAM KOCHANE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI, SŁONECZKA ŚWIECĄCEGO KAŻDEGO DNIA.
WSPANIAŁEJ CIĄŻY Z SZYBKIM I ŁATWYM ROZWIĄZANIEM
KOCHAJĄCYCH MĘŻÓW / PARTNERÓW I CUDOWNYCH DZIECI :-)
WSPANIAŁYCH CIEPŁYCH, RADOSNYCH I PACHNĄCYCH BLISKOŚCIĄ DOMÓW
I WIELU, WIELU INNYCH RZECZY, KTÓRYCH NIE ZDOŁAM TUTAJ WYMIENIĆ :-)
Korba32
Witajcie kochane Świątecznie My zaraz jedziemy do mojej mamy na obiadek ( kaczuszka)
Dostaliśmy wczoraj taki prezent od mojej mamy , że aż się popłakałam : piękną kołyskę, taki bujaczek który sam buja, przewijak z wanienką, nianię z monitorkiem, kocyk taki milutki, bodziaki--wszystko takie piękne:-) Nigdy nie dostałam tak pięknych prezentów
Odpoczywajcie kochane...;-)
Dostaliśmy wczoraj taki prezent od mojej mamy , że aż się popłakałam : piękną kołyskę, taki bujaczek który sam buja, przewijak z wanienką, nianię z monitorkiem, kocyk taki milutki, bodziaki--wszystko takie piękne:-) Nigdy nie dostałam tak pięknych prezentów
Odpoczywajcie kochane...;-)
reklama
Paulunia8713
Dziewczynki i ja również życzę wam spokojnych i wesołych świat. Dużo szczęścia, zdrowia. Pociechy z mężów/ partnerów, dzieci Spełnienia marzeń i spokojnej ciąży Wszystkiego naj kochane