reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

MamaTrojki nie przejmuj sie czy cos powie czy nie powie! Ty masz swoja rodzinke, super coreczki, dzidzia w brzuszku i niech nie obchodzi cie co inni mysla!

reklama
Dziewczyny, nie przejmujcie się - święta mają to do siebie, że musi być coś, co próbuje nam je zepsuć. I będziemy z nadzieją czekać na te za rok.

Kochane moje, zdrowych, spokojnych świąt, pełnych radości i życzliwości. Smakołyków na stole, niespodzianek pod choinką, ukołysanych kolędą maleństw w brzuszkach. Niech to Boże narodzenie - Noc szczęśliwego rozwiązania - zapewni nam wszystkim nasze rozwiązania w czerwcu równie szczęśliwe.
Życzą Palindromea, Aro i Mikołaj
:happy2::happy2::happy2:

Witam się na momencik :-)

My już z Amelką byłyśmy odebrać zamówione ciasta i pieczywo, teraz młoda siedzi w domku, bo kaszle okrutnie (na 13.15 idziemy do przychodni - o dziwo nas zapisali - szok), a ja mykam jeszcze do sklepu na ostatnie zakupy spozywcze. Potem ok 15.00 ma wpaść na chwilę chrzestny młodej z żoną i córą na kawkę, a na 17.00 do teściówki na kolację. No, to na tyle ;-) Miłego dzionka dziewuszki ;-)

Witam po przerwie:) Świątecznie życzę Wam wesołych i spokojnych bez ciążowych dolegliwości i rodzinnych złośliwości Świąt Bożego Narodzenia:-)

Jednak poznałam wyniki przed świętami, ZD to nie jest.. w czwartek idę do poradnii genetycznej porozmawiać o moim schorzeniu i potem ciąg dalszy badań, ale uspokoiłam się troszkę i brzuszek już widać:) Po świątecznym szaleństwie nadrobię Was i obiecuję aktywnie się udzielać:) A tymczasem byle przeżyć to obżarstwo;-);-)

Cześć Kochane!!!

Niestety nie zdążyłam napisać wcześniej - od wczoraj mamy sajgon w domu. Na szczęście kolacja wyszła pięknie i pysznie. Jutro mamy gości, więc też sporo przygotowań przed nami... UFFF...

ŻYCZĘ WAM KOCHANE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI, SŁONECZKA ŚWIECĄCEGO KAŻDEGO DNIA.

WSPANIAŁEJ CIĄŻY Z SZYBKIM I ŁATWYM ROZWIĄZANIEM
KOCHAJĄCYCH MĘŻÓW / PARTNERÓW I CUDOWNYCH DZIECI :-)
WSPANIAŁYCH CIEPŁYCH, RADOSNYCH I PACHNĄCYCH BLISKOŚCIĄ DOMÓW
I WIELU, WIELU INNYCH RZECZY, KTÓRYCH NIE ZDOŁAM TUTAJ WYMIENIĆ :-)

Witajcie kochane Świątecznie ;) My zaraz jedziemy do mojej mamy na obiadek ( kaczuszka)
Dostaliśmy wczoraj taki prezent od mojej mamy , że aż się popłakałam : piękną kołyskę, taki bujaczek który sam buja, przewijak z wanienką, nianię z monitorkiem, kocyk taki milutki, bodziaki--wszystko takie piękne:-) Nigdy nie dostałam tak pięknych prezentów:tak:

Odpoczywajcie kochane...;-)

reklama
Do góry