reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis, ostrożnie. Uważaj na siebie. Niefajnie, że tak Cię męczą te plamienia :-( Cudny filmik. A jaki maluszek spokojny...

Ankaka, mnie to gardło boli w nocy - ale to pewnie od suchego powietrza. Po chorych migdałach został mi nawyk spania z otwartą buzią (muszę się pilnować, żeby oddychać nosem, też w dzień). Za to rano z nosa mi się leje jak z niedokręconego kranu. Uspokaja się koło południa i do następnego ranka nie ma śladu. Dziwne jakoś.

Nie dawajcie się dziewczyny choróbskom. Wygońcie je precz.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w ten pochmurny wtorek:/

Ines gratuluję II trymestru... teraz już z górki ;)

Palindromea to u Was jeszcze tyle śniegu... u mnie od 2 dni pada deszcz...:( jest beznadziejnie, jakby nie choinka to w ogóle nie czułabym świąt!!! chce śniegu:(

Teri &&& za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze... też tak mam, że im bliżej wizyty tym większy stres... :p szczególnie, że nie czuje dzidzi i jakby nie czasem USG to w ogóle bym nie wiedziała, że ktoś tam w środku mieszka:p

Korba, fioletowa, ankaka. wracajcie do zdrowia!!!

Natis tulę...:(

MatkaEwa wow... taaakaaa wielka choinka!!! zazdroszczę... chciałabym mieć miejsce na taką... ale muszę się zadowolić moją na 70 cm:p:p:p

Kari co do płci mam tak samo! mam wielką nadzieję, że to będzie dziewczynka... tak strasznie bym chciała... ale czuję, że będzie chłopak... nawet mówię"ON" :p zobaczymy... wiem, że nie mogę się tak nastawiać, bo przecież jakakolwiek płeć nie będzie i tak dzidzia będzie najukochańsza!

a u mnie powoli leci... :) mam dobry dzień dzisiaj... dobry humor:) wczoraj przeleżałam cały dzień w łóżku bo tak się słabo czułam, a dzisiaj jak nowa:) nie mogę się doczekać świąt... i przyszłych świąt :D

Kobietki mam pytanie. Wiem, że ten temat był już kilkakrotnie poruszany ale nie każcie przeszukiwać mi tematu całego. Poszukuje dobrego kremu, żeby brzuszek smarować. Tylko tego tyle jest że nie mogę się połapać co będzie dobre a co zwykłym szajsem.

korba możemy sobie piątkę przybić z tym bólem głowy.....już chyba wszystko wypróbowałam (kąpiel, mleko, czekoladę) i nadal nie jest lepiej. Paracetamol zaraz łyknę (znowu) bo chyba zejdę. Cholera!! :wściekła/y:

Natis kurcze nie wiem co ci mam powiedzieć. W twoim przypadku to chyba tylko leżenie plackiem daje dobre efekty. Trzymam za was kciuki.
Piszecie o leniu... ja jeszcze siedze w pidzamie :D Nie chce mi sie nic,
Ja chyba bym chciała synka (tak ostatnio myślałam o tym) ale pewnie będzie córeczka. I tak bede kochac i tak ale pomarzyć można co nie? :p Marcysiowa dobra jest mustela ale droga

Natis trzymaj się kochana. Współczuje Ci tych plamień i stresu z tym związanego. Jednak musi być dobrze. Dużo zdrówka dla córeczki:tak:

Korba o służbie lepiej się nie wypowiadać bo człowiek sie tylko za mocno zdenerwuje. Życzę Tobie i córeczce przede wszystkim dużo, dużo zdrówka. Niech to cholerstwo już zostawi was w spokoju

Nas w niedziele czeka podróż do rodziców. Mam nadzieję, że trochę tego śniegu ubędzie bo na razie zaspy po kolana są jak nie większe. Wczoraj mąż wieczorem poszedł samochód odśnieżyć co by z córcią rano za długo stać nie musieli to swojego samochodu znależć nie mógł. Dosłownie cały przykryty gruuuuubą warstwą śniegu. Zresztą dzisiaj rano znów odśnieżał więc musiało w nocy nieźle sypać.I tak jest do teraz.

A mnie brzuch strasznie boli :( Zjem coś, wezmę nospę i zmykam do łóżka

Witam, i odrazu zapisuje się do grona z bólem głowy, w poprzedniej ciązy chyba nigdy mnie nie polała a taraz... co drugi dzień

Paulinka- robię tiramisu w ten sam sposób, tylko w upalne lato dla bezpieczeństwa dodaje zamiast piany z białek bitę smietane

Marcysiowa- jeśli krem to tylko Mustela kupuj na allegro, kros pisał o Vichi, sama firma bardzo dobra więc te kremy pewnie też

Ines- gratuluje II trymestru, ja też dzis zaczynam, a licze tak ze jak 18 wrześnie miałam OM to każdego 18 miesięca zaczynam miesięc

natis- trzymaj się, nic wielkiego Ci nie poradze lezec leżeć leżeć....

Kari-
pępek na wierzchu? skąd ja to zanm, moja siostra mówi na to gózik Putina z Ewą wyszedł w 12 tc, a teraz mam go od 7 tc- właściwie po tym mozna poznać z jestem w ciązy a Ewa z chłopca ma tyle ze jest bardziej podobna do taty niż do mnie:-)

wszystkim chorym i ich dziecia dużo zdrowia

Hej dziewczynki.

Czy te choróbska nie mogą Was opuścić ? Maskara co siedzi w tym powietrzu. Dużo zdrówka Wam życzę i dzieciaczkom też. Trzymam mocno kciuki byście w końcu były zdrowe !

Natis, leż kochana. Może mogłabyś kogoś poprosić o pomoc do małej ?

Korba w jakim szpitalu byłaś z małą ?

Smile - ja też mam choinkę, na razie ma 3 m wysokości ! i ze 2 szerokości. Jak się nie zmieści na wysokość to będziemy ucinać :) Pierwszy raz mamy taką wielką bo wcześniej też nie mieliśmy miejsca.

Palindromea - rozumiem Twoje obawy przed podróżą, też niegdyś w jedną stronę mieliśmy 360 km czyli zimą jak było ślisko 8 godz. w jedną stronę. Masakra. Teraz mamy 80 km czyli godzinka z kawałkiem gdy jest gołoledź.
Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż. kciuki trzymam za wszystkie podrożujące - pamiętajcie tylko, żeby mieć zapięte pasy !!

Wczoraj jechałam autkiem dalej i jak dojechałam do domku to stwierdziałam, że kupuję adapter. Trochę uciska już pas brzucho. Jak siedzę z boku albo mam kurtkę to jest ok ale za kierownicą to nie daje rady wcisnąć pod brzuch pasa.

Ja na ból głowy to ostatnio wypijam kawkę - pomaga.

Dziś siedzę w biurze - miałam tyle zaplanowane na dziś. Wszyscy pojechali w teren i nie ma kto interesu pilnować :) Na szczęście jest dość spokojnie. Jak wrócę to zabieram się za kolejne punkty z mojej listy :)

Bombki na choinkę wczoraj dotarły - nawet wszystkie w całości a wysłali mi pocztą !
Dziś miały dojść prezenty - zostawiałm info dla kuriera z nr tel. mam nadzieję, że zadzwoni.

reklama
Witam się ;-)

Was to normalnie nie sposób nadrobić :-D

U mnie niestety poprawy brak, czekam właśnie na mojego lekarza, który jedzie z antybiotykiem i mam nadzieję, że jak zaaplikuję to szybko mi przejdzie. Ponoć gorsza infekcja w ciąży niż branie antybiotyku. Żeby to ucho tak nie kłuło to byłoby git ale jak czasem zakłuje taką mega szpilą to aż łzy mam w oczach :-( Oj kiedy mi się ta górka w końcu skończy???

Natis zdrówka dla Natalki i trzymaj się dzielnie. Przesrane to wszystko (wiem coś o tym) ...

Korba dla Ciebie i malutkiej też dużo zdrówka !!! A Ty bierzesz jakiś antybiotyk???

Buziaki dla Was dziewczynki

Ostatnia edycja:
Do góry