anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Ale produkujecie
Palin nasmialam się z twojej filozofiialeasz racje, lepiej tak dumać niż nasłuchiwać złych objawów i sobie wkręcać.
Ktoras pytała o szampon przeciwłupieżowy. Polecam oliprox. Nie wiem czy jesteście świadome (ja nie byłam) ze łupież to grzybica. Włączyłam z łupieżem w ciąży z Bartkiem i dopiero lekarz kazał mi oliprox kupić. Zmiana była zauważalna juz po 2 myciach. Mi płatami normalnie się puszczyk. Nizoral przetestowalam, tylko złagodził objawy ale blnie wyleczył niestety.
Ja mam dzisiaj zły dzień. Nie lubię mówić o pracy, ale się wyzale. Musiałam napisać dzisiaj raport do mopsu i prokuratury. Trojka super fajnych malutkich dzieci trafi do pogotowia opiekuńczego. Nienawidzę tego!
Czekam na Irka bo wpadłam na szalony pomysł. Chyba domyślacie się jaki. Rozmawiałam z panią z centrum i powiedziała, ze da się przyspieszyć pewne rzeczy i papierkologie i jakbyśmy. Jutro stawili się w centrum to na święta byśmy mieli troje dzieci więcej.
Dzieciaki są cudowne... W wieku 6 miesięcy, 2 i 3 latka. Najmłodsze dziewczynusie i chłopiec. 3 latka, jak nasz Krzyś, między nimi by było 8 dni różnicy...
Tak mi podpowiada serce. Budowaliśmy dom z myślą o rodzinnym domu dziecka, wiec może taki plan się zisci?
Och, Xez.. trzymam kciuki aby sie udało!!! To bardzo odważna ale i piękna decyzja!!!