A jeszcze przed pójściem spać naskrobię.
Po pierwsze Xez, szacun, gratulację, powodzenia, sil i wytrwania. To będzie trudne ale dla dzieciaczków pewnie najcenniejszy prezent jaki mógłby ich spotkać na święta. Pewnie teraz tego nie zrozumieją ale po latach zapewne tak. Będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po Waszych myślach.
Paulus, witaj. Trzymam kciuki, żeby ciąża była nudna i nie w łóżku !
Natis, Smile, Matka Ewa - zachęcam do spotkania z własnego doświadczenia. ( oczywiście o ile Tobie Natis to nie zaszkodzi ).
Pojechaliśmy na zakupy o 14:30 wróciliśmy o 19:30
Kupiliśmy sobie ciepłe uszate czapy - teraz to nie zmarzniemy, i pełen kosz spożywki na święta - pewnie będzie co jeść aż do kwietnia
Na szczęście ludzi jakoś nie było nigdzie pełno, pewnie wczoraj się obkupili.
Muszę się jeszcze wybrać sama do sklepu po prezencik S bo wpadłam dziś na kilka pomysłów oczywiście standardowych ale fajne ciuszki byly
Ja z moim młodym nie miałam nigdy problemu, zawsze spał w swoim łóżku i nigdy nie chciał z nami spać....bo mu z nami niewygodnie
Nawet mam problem jak jest chory by z nami spał - żebym nie musiała biegać do jego pokoju. Więc niestety w tej kwestii nie pomogę.
MamaTrójki - nie przejmuj się jakimiś głupimi gadaniami. Im bardziej będziesz miała "wylane" na nią i na to co mówi, tym bardziej ją Ty wkurzysz
A jesteś dobrą i kochającą mamą więc tym bardziej nie bierz do siebie takich bredni.
Do jutra kochane, miłej, spokojne i PRZESPANEJ nocy !
A, instrukcje pokazałam mojemu S
Rozbawiło go najbardziej przywiązanie materaca z wodą .....
Dobra instrukcja