reklama
Korba32
Fanka BB :)
No jak to Robaczek już napisała , my już po randce :-):-):-) , ale było fajnie, dziewczyny spotykajcie się , takie to fajne jak jest się równo w ciąży i ma się wspólne tematy ...
Zjadłyśmy duuużą porcję lodów 
U mnie dzieciątko cały dzień bryka, pierwszy dzień tak mam , jak tylko na chwilkę usiądę już się wierci
Natis ,kochana, co za cholerstwo, uważaj na siebie, tak bardzo mi przykro , że tyle się te plamienia utrzymują <tulę> barrrrdzo mocno .
Idę dokończyć obiadek , bo zaraz S wraca a obiadek jeszcze nie gotowy

U mnie dzieciątko cały dzień bryka, pierwszy dzień tak mam , jak tylko na chwilkę usiądę już się wierci

Natis ,kochana, co za cholerstwo, uważaj na siebie, tak bardzo mi przykro , że tyle się te plamienia utrzymują <tulę> barrrrdzo mocno .
Idę dokończyć obiadek , bo zaraz S wraca a obiadek jeszcze nie gotowy

mama wikusi2010
eH Natis widać taka twa ''uroda'' w tej ciązy. Dobrze że u ciebie te krwawienia nie świadczą o niczym złym
Dziewczyny powiedzcie mi jak to mozliwe zeby w ciąży było plamienie owulacyjne? Nosz toż to przecież jest niemożliwe więc nie piszcie ze plamienia moga byc od owulacji jak my w ciąży już jestesmy
Robaczek Korba Fajnie ze spotkanie wam się udalo
Pierwsze usg miałam dopochwowo, drugie przez brzuch i dopochwowo bo bobas był tak ułozony ze lepiej było go obejrzeć przez dół
Dziewczyny powiedzcie mi jak to mozliwe zeby w ciąży było plamienie owulacyjne? Nosz toż to przecież jest niemożliwe więc nie piszcie ze plamienia moga byc od owulacji jak my w ciąży już jestesmy
Robaczek Korba Fajnie ze spotkanie wam się udalo
Pierwsze usg miałam dopochwowo, drugie przez brzuch i dopochwowo bo bobas był tak ułozony ze lepiej było go obejrzeć przez dół
Nayaa
dżiasss.przejęzyczenie pisemne.Za dużo myśli w jednym momencie w głowie miałam.chodziło o plamienie które może występować w dniu spodziewanej miesiączki.a akurat jeszcze o owulacji czytałam..i suma sumarom wyszło jak wyszło 
Idę znaleźć jakiś e-podręcznik do biologii

Idę znaleźć jakiś e-podręcznik do biologii

mama wikusi2010
mi to się poprostu z tego śmiać chciało
Rozumiem że przejęzyczenie
A plemienia w dniu spodziewanej (przypuszczalnej) @ też słyszałam że mogą być, wiec moze to to? Ale gdyby nie przeszło, jednak poszłabym do gin
Mam pytanko. Jak miałam szczepienie na rózyczke to musze robic te igg igm? Przeciez przeciwciała mam?c
Mam pytanko. Jak miałam szczepienie na rózyczke to musze robic te igg igm? Przeciez przeciwciała mam?c
Co bo brzuszków ciążowych to u mnie jak co najmniej w 6 miesiącu ;-). Jest typowo ciążowy, nietłuszczykowy ;-).
Ale w każdej ciąży brzuch tak szybko się pojawia - tak chyba mam.
KORBA, ROBACZEK - ach zazdroszczę Wam tej randki!!! Na drugi raz domagam się zabrania i mnie!
MAMA_WIKI - moja położna mówi zawsze o 'dowcipnych' tabsach :-).
Wróciliśmy właśnie od dentysty. Natusia była niesamowicie grzeczna i dzielna. Zazwyczaj to sporo się musieliśmy nagimnastykować, żeby buźkę otworzyła, a dziś bez niczego. Mówi: 'No w końcu jestem starszą siostrą, muszę pokazać, że nie ma się czego bać'. Mój Łobuziak kochany :-)
A dziś mój M. w kuchni. Wyczarował pomidorową z ryżem - wyszła mu przepyszna - jego debiut (oprócz rosołu żadnej zupy w życiu nie ugotował). Teraz właśnie kotlety z pieczarkami czaruje. A mi się tak kaszanki chce...
Ale w każdej ciąży brzuch tak szybko się pojawia - tak chyba mam.
KORBA, ROBACZEK - ach zazdroszczę Wam tej randki!!! Na drugi raz domagam się zabrania i mnie!
MAMA_WIKI - moja położna mówi zawsze o 'dowcipnych' tabsach :-).
Wróciliśmy właśnie od dentysty. Natusia była niesamowicie grzeczna i dzielna. Zazwyczaj to sporo się musieliśmy nagimnastykować, żeby buźkę otworzyła, a dziś bez niczego. Mówi: 'No w końcu jestem starszą siostrą, muszę pokazać, że nie ma się czego bać'. Mój Łobuziak kochany :-)
A dziś mój M. w kuchni. Wyczarował pomidorową z ryżem - wyszła mu przepyszna - jego debiut (oprócz rosołu żadnej zupy w życiu nie ugotował). Teraz właśnie kotlety z pieczarkami czaruje. A mi się tak kaszanki chce...
Natis paskudne plamienia niech odejdą natychmiast - a kysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Współczuję :-(. Ale dzidziolka masz twardziela i nie z takimi plamieniami sobie radził już przecież . A wiesz , ze może i ta luteina podrażnia Ci szyjkę ????? Trzeba coś na ten temat poczytać.
kingusia - ja też miałam takie brazowe plamienia od 7 tygodnia do prawie 12 . pod kontrolą lekarza i duphaston brałam. Miałam małego krwiaka . potem już się wchłonął a plamienia zostały jeszcze na trochę. Jeżeli się powtórzą poszłabym do lekarza.
kingusia - ja też miałam takie brazowe plamienia od 7 tygodnia do prawie 12 . pod kontrolą lekarza i duphaston brałam. Miałam małego krwiaka . potem już się wchłonął a plamienia zostały jeszcze na trochę. Jeżeli się powtórzą poszłabym do lekarza.
teri114
Dziewczyny ratunku... Obudzilam się rano i czuje że coś jest nie tak! Nie bolą mnie piersi pierszym raz i w ogóle nic nie czuje, jestem przerażona! Moja kolezanka 3 razy poronila i za każdym razem wiedziała pp piersiach....co mam robic...
Czekam tylko do 08:00 i od razu dzwonie do przychodni... mam bardzo złe przeczuciajeśli coś by się stało, nie przeżyję tego...
Smile4u daj koniecznie znać co z Tobą ??????????
mama wikusi2010
Natis no to twoj mąż szaleje dzisiaj w kuchni 
Smile4u daj znać co u was
Smile4u daj znać co u was
reklama