reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
U nas najczulsze testy sa 15.... moj mnie uszczesliwil i powiedzial ze pojdziemy kupic.... mam robic dzis jeszcze? czy jutro rano dopiero ?

Pam poczekaj do jutra ;) A sa u Was te test Clearblu elektoriniczne, ktore pokazuja w ktorym tyg sie tez jest ? Bo to niby sa 25, ale naprawde sa bardzo czule ... Trzymam kciuki Kochana :*

Ja bym poczekała do jutra. Niby się mówi ze ten sik poranny jest najlepszy na testowanie bo zawiera najwięcej hormonu. A moze w Twoim przypadku będzie tak jak dziewczyny piszą, że później doszło do zagnieżdżenia i test wyszedł pozytywny dopiero kilka dni po terminie @... Moze poczekaj do poniedziałku.... Sama juz nie wiem :-D

Mamolinka tak sa.... ale drogie cholernie bo prawie 20euro... moj jest przed wyplata wiec troche nie bardzo... a tez szkoda mi go jakby mial wyjsc negatywny.... a moge kupic dwa o czulosci 15 za niecale 9 euro.... wiec chyba to kupie.... i moze jeden w Euro shopie za euro tak na dzis :-Dbo mi ostatnio kumpela mowila ze jej wyszedl pozytwny jak wszystko innego bylo niet a w ciazy byla.... magia ceny czy jak ?:-D

Dzieki dziewczyny !!!
pytanie do zafasolkowanych potwierdzonych..... czy wy tez macie takie uczucie ze wam morko? jakby zaraz miala @ przyjsc.... bo mi oj kilku dni tak morko sie zorbilo, baly zluz mam taki rozciagliwy... zrobie dzis po powrocie ten test tani i zobaczymy co bedzie :-D a te drozsze czule zostawie sobie na jutro rano.... a jak @ nie przyjdzie to nastpeny bedzie w poniedzialek u pielegniarki.... trzymajcie kciuki

Owszem duuuzo bialego sluzu mam i teraz i co chwile ide do wc sprawdzac czy to przypadkiem nie krew leci a czasem mam wrazenie ze sie zsiusialam :zawstydzona/y: Kolejny obiecujacy objaw :D

reklama
Do góry