reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

natis ja z kolei mam jakieś przeczucie na różowo ;-)

a w sumie to najchętniej już bym rozpakowała ubranka, posortowała, poprała, wyciągnęła wózek ;-) ale coś trzeba robić w 6. miesiącu no nie ;-)
więc sie powstrzymuję, ale jak będę miała usg za sobą to spadam po jakieś ciężarówkowe zakupy, a co ;-)

emalia mierzy się wewnętrznie, zawsze o tej samej porze, w tym samym miejscu od razu po otworzeniu oczu, bez wstawania

reklama
Ja miałam jakieś przeczucie. Miałam poczekać do jutra, na dzień spodziewanego okresu, ale jakoś tak wyszło, że zrobiłam wczoraj i już wiem :) Według moich wyliczeń termin powinien 7.06.2013

Emilia witaj kochanie :)

Ja bylam dzis u pielegniarki na uczelni i zorbila mi test wyszedl negatywny ale powiedziala ze moze byc za niskie stezenie hormonu jeszcze i jesli nie dostane @ w weekend to mam wrocic w poniedzialek zrobi drugi. Zaczela ze mna rozmawiac itp naprawde usper jest wiec wspiera mnie....bylam tez u lekarza rozmawialam z nim duglo i zdecydowalam ze jesli teraz sie nie udalo bede miec zakladany implant podskore.... taka decyzja zapadla poniewaz ja moge urodzic tylko w wakacje bo potem uczelnia i studia musze wrocic.... i zaczely mie tez meczyc mysli ze moj nie podola sam w dzien, ze bede sie przejmowac czy wszystko ok i poporstu nie zdam ostatniego roku. A wiec jesli w tym cyklu sie nie udalo zaprzestajemy staranka na rok... moze glupia jestem ale tak to juz ze mna jest....

Pam ja tez dzisiaj podjelam decyzje, ze jak w tym cyklu sie nie uda to chyba przestaniemy sie starac na rok podobnie jak Ty... A stezenie faktycznie moglo byc za niskie, mi test z II kreskami wyszedl 2 dni po terminie spodziewanej @ ... Wiec wszystko jeszcze przed Toba :)

Mamolinka zobaczymy co to bedzie... jesli sie udalo bede sie cieszyc jesli nie.... zawiode sie troszke ale konca swiata nie bedzie...

Jakos damy rade ;) Ja tez pewnie bede rozczarowana jak by sie nie udalo w tym cyklu, ale wszystko sie dzieje nie bez przyczyny... Widocznie Ten na gorze moze miec inne plan y w stosunku do nas :)

Mamolinka, Pam na razie głowy do góry i czekamy :-) Będzie dobrze. jak nie teraz to później.
A w zasadzie Mamolinka to działaj a nie czekaj :-D

Buziaki :*

reklama
Ja miałam jakieś przeczucie. Miałam poczekać do jutra, na dzień spodziewanego okresu, ale jakoś tak wyszło, że zrobiłam wczoraj i już wiem :) Według moich wyliczeń termin powinien 7.06.2013

Witam serdecznie :)
Jestem lutówką 2011 i najprawdopodobniej będę czerwcówką 2013. Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie, żeby już było co oglądać. Pozdrawiam i trzymajcie się dzielnie :)

Gratulacje kochane :)

A wogóle to któraś już była na wizycie i słyszała serduszko?
Bo nie ogarniam już kto kiedy i gdzie :D

Do góry