reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

nie no jasne że jak boli boli to trzeba to skonsultowac niż poźniej miec pretensje do samej siebie.
Ciekawa jestem czy we wtorek już coś zobaczysz. Mamy podobny ''wiek'' ciązy a do gina ide dopiero 10.10 ale z nadzieją że juz na 100% zobacze serduszko :)

reklama
a ktorego mialas ostatnia miesiaczke? ja 21 sierpnia wiec we wtorek bedzie 6tc no i licze na serduszko :) Ty 1o juz napewno zobaczysz zdrowe bijace jak dzwon serduszko :D

Witam serdecznie :)
Jestem lutówką 2011 i najprawdopodobniej będę czerwcówką 2013. Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie, żeby już było co oglądać. Pozdrawiam i trzymajcie się dzielnie :)

Mama a nie orietujesz sie kiedy byla owulacja? u mnie 7-8 .09 chetnie wstawilabym juz suwaczek ale nie umiem za dobrze okreslic ile trwa moj cykl bo raz jest 30dni a raz 38 wiec chyba musze czekac do wizyty do tego jakos sie boje za zapesze:zawstydzona/y:

ona współczuję straty, ale takie "okresowe" bóle to raczej norma, wiadomo że nie może być ostrego bólu i wiadomo ze o wszystkim trzeba mówić lekarzom
widzisz ja już teraz jestem na progesteronie, więc mam nadzieję że jakoś to przetrwamy

ja ostatni @ miałam 26 sierpnia a mam zazwyczaj 30 dniowe cykle, tak mi wyszedł 1.06 i powiem wam że troszkę świadomie wybieram czerwiec ;-) pierwszego smyka przenosiłam [mimo zagrożenia] urodziłam 10 dni po terminie, a termin miałam na 30.07 i ;-) nie chcę być znowu ostatnia ;-)
hehe a co do suwaczka - mnie dziewczyny z wątku o wspomaganiu zmolestowały żebym już zrobiła ;-)

wydaje mi się że owu miałam 7.09 a 6 i 7.09 był sexik. od 11 do 13 ćmił mnie brzuch @, myślę że wtedy fasolka robiła sobie miejsce :]. Ja mam tak że jeden cykl trwa 30 dni następny 28, poźniej 30 i znowu 28 i ten wypadł na 28 :)

reklama
Fioletowa ja o tym bolu tak lamentuje dlatego ze wiekszosc mi wmawiala ze bol jest normalny bo wlasnie macica sie rozciaga a to nie prawda, wiec nie chce zeby ktos popelnial moje bledy. Tez bralam progesteron i bole oraz plamienia przeszly ale ciazy nie udalo sie uratowac.. Ale moze juz skoncze ten temat bo teraz mamy sie cieszyc :) u mnie cykle byly takie30 dni, 30dni, 34dni, 38dni no a teraz ciaza wiec z suwaczkiem poczekam na wiek z usg nie bede strzelac ;):-p

Do góry