reklama
DzikaBez
Fanka BB :)
U mnie też łatwo nie było, o pierwszą ciąże w sumie 14 cykli starań w tym 2 poronienia, ale teraz już w 2 cyklu starań się udało.
Ja na szczęście problemu z włosami nie zauważyłam, farbować tez nie muszę, mam naturalny jasny blond, ale włosy najczęściej w kucyk, ale za to mam dużo syfków na plecach, w poprzedniej ciąży miałam na szyi. A mnie ostatnio się wydaje że to chłopiec będzie, ale płeć poznam pewnie dopiero w lutym wiec zdążę zdanie zmienić z 10 razy.
Ja na szczęście problemu z włosami nie zauważyłam, farbować tez nie muszę, mam naturalny jasny blond, ale włosy najczęściej w kucyk, ale za to mam dużo syfków na plecach, w poprzedniej ciąży miałam na szyi. A mnie ostatnio się wydaje że to chłopiec będzie, ale płeć poznam pewnie dopiero w lutym wiec zdążę zdanie zmienić z 10 razy.
EMILIA-CZERWCOWA MAMA2013
Zaangażowana w BB
witam. nam sie niestety nie tym razem nie udawało kilka miesiecy. bo zaczelismy się starać od marca. i co miesiąc ta niepewność.juz od czerwca szczerze mówiąc wydawało mi sie że nam się już nie uda, potem mój D. wyjechał na 3 miesiące za granice i wrócił 14 września i nawet nie mysląc o tym udało się nam odrazu, aledopiero po dwóch tygodniach przyszło mi do głowy że może nam się w końcu udało, zrobiłam 2 testy i były słabiutkie dwie kreski i w 3 tyg poszłam do lekarza (bo miałam cykle nie regularne więc ciężko mi było coś wyliczyć ) i zrobił usg i powiedzial że jest mała plamka ale nie jest to pewne i kazał za kolejne 3 tyg przyjśc i wtedy potwierdził na 100%ciąze i seduszko pokazał maluszka
a co do pirwszej ciązy to była wpadka a druga to palnowana i udało nam się w pierwszyn cyklu
a co do pirwszej ciązy to była wpadka a druga to palnowana i udało nam się w pierwszyn cyklu
Ostatnia edycja:
eh wróciłyśmy z przedszkola budyń zjedzony jeju to moje dziecko ma takie teksty, że ja wymiękam ... rozbierając się z szalika i czapki spoglądnęła w lustro w przedpokoju i nagle słyszę : o może już mam zielone oczy (ma błękitne), bo widzę w nich sałatę i głębie duszy a co do ciąż planowanych / nie planowanych Tosia byłą wpadką, ale później się śmialiśmy, że my tą wpadkę planowaliśmy i faktycznie tak było, bo świadomie się nie zabezpieczaliśmy. A teraz ?? Ja od roku miałam fazę na drugiego dzidziusia Łukasz podchodził do tego sceptycznie, a bo kredyt, a bo większe mieszkanie by się przydało, a bo Tola mała, a bo to , bo tamto Ale wyszło, wrobiłam go w drugie dzieciątko A małżonek oszalał z radości I jak go podpytuje co by chciał to tylko nogą wymiata i mówi, że może teraz wreszcie w piłkę będzie miał z kim pograć
Zaangażowana w BB
anula- oj kochana mój D. ma z kim juz grac a mi sie marzy córeczka. ale co będzie to bedzie. wazne żeby zdrowe. D. twierdzi że kolejny chłopiec bo się śmieje że już ma taka forme ale ja mam inne przeczucie i tez inaczej się czuje niz z chłopcami jak byłam w ciązy. i tez mi cała buzie obsypało trądzikiem. a we wcześniejszych ciązach nie miałam problemu z uroda twarzy :-)
heheh ja powiem tak, przeczucia chyba jeszcze żadnego nie mam, chłopiec mi się marzył, bo Tosia to taka córusia tatusia, a ja bym miała takiego synunia Ale z drugiej strony dziewczynka też byłaby ekstra, zresztą dla dziewczynki mam wszystkie ciuszki po Tosi
Kingusia91
Fanka BB :)
A u mnie w rodzinie pojawiło się parcie na chłopca ja też mam cichą nadzieję że będziemy mieć synka :-) ale dziewczynka też będzie super :-) za to mąż mówi że chciałby już wiedzieć co tam w brzuszku siedzi ale nie nastawia się na żadną płeć ;-)
Zaangażowana w BB
tak szczerze to mam nadzieje że może sie płeć dowiem 26.11 bo wtedy mam usg a to bedzie 13 tc .
a u mnie w rodzinie od mojej strony i męza są same dziewczynki. tylko u nas sa chłopcy
a u mnie w rodzinie od mojej strony i męza są same dziewczynki. tylko u nas sa chłopcy
Witam się :-)
U nas staranka pełną parą były tak od maja tego roku ;-) Co mi w brzuszku siedzi to nie mam pojęcia zielonego najwżniejsze żeby zdrowe było (ale po cichu chciałabym chłopca) ;-)
Dziś mnie naszła faza na zupkę ogórkową i ugotowałam cały gar - mniam zaraz będę wcinać :-)
Co do wizyt to ja miałam już 2 u swojej gin i jedną w szpitalu czyli razem 3 usg, teraz w poniedziałek mam kolejną i nie mogę się doczekać żeby usłyszeć, ze wszystko jest dobrze ...
U nas staranka pełną parą były tak od maja tego roku ;-) Co mi w brzuszku siedzi to nie mam pojęcia zielonego najwżniejsze żeby zdrowe było (ale po cichu chciałabym chłopca) ;-)
Dziś mnie naszła faza na zupkę ogórkową i ugotowałam cały gar - mniam zaraz będę wcinać :-)
Co do wizyt to ja miałam już 2 u swojej gin i jedną w szpitalu czyli razem 3 usg, teraz w poniedziałek mam kolejną i nie mogę się doczekać żeby usłyszeć, ze wszystko jest dobrze ...
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
A mi sie tak marzy dziewczynka....mmmmmmm :-) U nas w rodzince same chlopaki (znaczy nwoe pokolenie). Bo my dwie dziewuchy z siostra ale ona ma synka i 3 grudnia urodzi drugiego. Ja tez synka dlatego marze o panience. Ale tak naprawde to tylko zeby bylo zdrowe...moze byc i chlopaczek :-)
Kiedys kolezanka jakas stara wrozbe wyszperala i wywrozyla mi ze ze bede miec 3 synow ;> Ciekawe... :-)
Kiedys kolezanka jakas stara wrozbe wyszperala i wywrozyla mi ze ze bede miec 3 synow ;> Ciekawe... :-)