reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
ja zaczelam brac witaminy z zalecenia poloznej :-) wynikow jeszcze nie mialam ale chyba tak na zapas kaza tu brac.
Palindromea
Fanka BB :)
Mnie gin mówiła, że witaminy mam sobie odpuścić (chyba, że wyniki wyjdą słabe) - ale to przy wizycie już spory w sumie czas temu. Jedynie kazała 2x dziennie kwas foliowy brać. Zanim byłam u niej, zaraz po teście kupiliśmy Folik i zaczęłam zażywać. Ślubny kupił też witaminy, ale jak gin powiedziała, żeby odpuścić - sam połknął całe opakowanie (oczywiście nie na raz).
A jak już jesteśmy przy humorku, to przy tym musiałam zrobić przerwę na siusiu - nie wytrzymałabym do końca
https://www.youtube.com/watch?v=ubc0WKv3F7E
A jak już jesteśmy przy humorku, to przy tym musiałam zrobić przerwę na siusiu - nie wytrzymałabym do końca
https://www.youtube.com/watch?v=ubc0WKv3F7E
ailatan1987
Ja biorę Femibion Natal 1, do końca 12 tyg się go bierze Mój gin jak u niego byłam w dniu spodziewanego okresu, (jeszcze ciąży nie widział) nakazał kupić jak się okaże po becie, że jestem w ciąży
U nas długo się staraliśmy. Od początku 2011roku, a zaszłam w ciążę dopiero w listopadzie 2011, w lutym br. łyżeczkowanie.
Teraz udało się w 2 cyklu.
Ewelina - też prócz kwasu foliowego nic nie biorę. Nie dam nawet rady utrzymać witamin w żołądku. Ale lekarz mówi, że wystarczy.
Kari - o której masz usg?
Teraz udało się w 2 cyklu.
Ewelina - też prócz kwasu foliowego nic nie biorę. Nie dam nawet rady utrzymać witamin w żołądku. Ale lekarz mówi, że wystarczy.
Kari - o której masz usg?
Ostatnia edycja:
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
natis 8.40 rano mam byc w szpitalu wiec pewnie w okolicach 9 bede miala usg. Godzine wczesniej mam wypic duza ilosc wody i nie siusiac niby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(
ailatan1987
natis 8.40 rano mam byc w szpitalu wiec pewnie w okolicach 9 bede miala usg. Godzine wczesniej mam wypic duza ilosc wody i nie siusiac niby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(
Kari, trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!
anbas
Mamusia Kubusia
Widze dziewczyny, ze Wy takie "pierwszostrzalowe" ;-) staraczki w wiekszosci. A przynajmniej szybko sie udawalo...U mnie nie bylo az tak wesolo. Po pierwszym poronieniu staralismy sie z R ponad 3 lata (tak ze juz wszystkie badania byly porobione itd.) 2 wrzesnia 2010 mialam slub koscielny (po 6 latach od cywilnego) i pyk :-) udalo sie. Slubny sie smial, ze Pan Bog czekal az z papierami porzadek zrobimy...hihihihi No i tak mamy Kube. Mlody jest z 27 czerwca 2011. No i we wrzesniu znowu sie udalo, tyle ze teraz mam termin na 30 hihihi.
Moj R sie ostatanio smial i mowi do mnie...Wiesz co, Ty to chyba jestes plodna tykko we wrzesniu Dobrze wiedziec!! hihihih
Taka z niego franca
-------
Kari- faktycznie bedziesz miala zwariowany paranek. Ale kciukasy juz mam zacisniete &&&&&&&&& trzymaj sie kochana!!!
Moj R sie ostatanio smial i mowi do mnie...Wiesz co, Ty to chyba jestes plodna tykko we wrzesniu Dobrze wiedziec!! hihihih
Taka z niego franca
-------
Kari- faktycznie bedziesz miala zwariowany paranek. Ale kciukasy juz mam zacisniete &&&&&&&&& trzymaj sie kochana!!!
Ostatnia edycja:
Witam kochane . Wróciłam ze sklepku i zjadłam połowę słoika ogórków konserwowych, od trzech dni za mną łaziły . Wiem , że nie bardzo to zdrowe (ocet) ale nie mogłam już dłużej . A teraz mam ochotę na budyń kokosowy. Była przerwa w zachciankach po czym wróciły ze zdwojoną siłą !!!! Ja biorę tylko folik , witaminki nie. Czekam na drugi trymestr. Gratuluję tym mamusiom które już wkroczyły w ten upragniony czwarty miesiąc. Włosy moje też się przetłuszczają masakrycznie , no i odrosty też mam. Z tym też czekam na czwarty miesiąc.
reklama
DzikaBez
Ja biorę Pharmation mantruelle czy jakoś tak, w poprzedniej ciąży tak od 11 tc a w tej już od 7 bo kiedy w tamtej zaczęłam go brać to mdłości przeszły ale to już był taki okres wychodzenia z tych dolegliwości, ja wynika miałam cały czas bardzo dobre wiadomo erytrocyty i hemoglobina lekko poniżej normy, ale wydaje mi sie ze warto coś brać wiadomo teraz w okresie zimowym ciężko bedzie z samych owoców i warzyw tyle witaminek wyciągnąć