reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Weszlam do was po tak dlugim czasie a tu widze, ze uciekacie na zamkniety. Wiem tyle ile z fb wyczytam bo nie wyrobie sie ze wszystkim ale jak kiedys bede miala wiecej czasu to na fb poprosze was o dodanie mnie na zamknięty.

reklama
Witam z kawą.
Jakoś zrobił mi się dziejszgo poranka by skrobąć parę słów przy dużej,czarnej, mocnej kawie

Tak mocna i duża. Dziś liczyłam spałam 7 godzin i miałam 5 wstawań :( 3 flaszki i dwa tulaski. 4 flaszkę wypił przed 7 ale dałam mu soczku. Teraz leży merde nogami i śpiewa sobie ze szczeniaczkiem usypiaczkiem ... Ot taki to Hubi Bubi ...
Sewrynek powoli się budzi.

Ogarnał mnie wczoraj jakiś dolik, wypiłam martini, pogadałam 2 h z S. Dziś lepiej , tylko oczy mnie szczypią.

Gosiaku
wciąż o Tobie myślę. Nawet nie wiem jak Cię pocieszyć. Dawać nadziei że wszystko będzie dobrze choć wiesz, że trudna sytuacja ? :( Brak mi po prostu słów. Mocno Cię przytulam. Jak do Ciebie trafił Snack ? Raczej nie przepadam za psami ale Twój jest cudny, takie wierne spojrzenie ma. A Ty jesteś cudowna, tak dbasz o niego.
Nelka śliczna jeset, dobrze sobie wygląda. Widać że spokojna i grzeczna. Emil przeżył za klucze ?

Korba
nie wymiguj się od dentysty. O ząbki trzeba dbać. Ty masz to dobre serduszko ! Udało Ci się znaleźć budę ? Założę się, że przeszło Ci prez myśl, żeby zabrać do siebie psinkę .. :) Jak Nocka ? Zosia pewnie Ci przesypia już całą noc ? Zjadła śniadanko ? Do pracy dziś ?

Amiro,
i ja robiłam dziurkę w smoku, razem z Gosiakiem zresztą :) Nie było u nas nocnych zabaw. W nocy gdy chciała smoka dawałm mu a on go wyrzucał. Czasem był płacza ale butla z mlekiem pomagała i zasypił dalej. Bo Hubi jeszcze mleko pije. Było ot wóczaszbawienne ale teraz coraz bardziej uciążliwe :(

Emka
, jak Twoje plany na ząbki. Paniętam, że myślałaś mocno o nich .

Mikotko Przyjęłaś kolędę ? Jak Zosia pospala ?

Paulus nie uciekaj kochana ? Jak się czujesz ? Jak kręgosłup ? Jak dziewczynki ? Znalazłaś już dobrego specjalistę ?

I zrobiła się 7:30. Czas wyciągać Seewerynka z łóżka. Hubi wydaje się, że przysnął. cisza jak makiem zasiał ....

Witam się porannie!

W nocy Zosia się Przebudzila, ale usnela w miarę szybko, dospalysmy do 7.15. Za godzinę jedziemy najpierw zawieźć moja Mamę do pracy, a potem z moim.Tata do denstysty, on na kontrolę po wyrwaniu zębów (proteza), ja na wizytę, a Zosia do towarzystwa.

Teri wstałas??? Moje nogi!!! Czuję każdy mięsień :-D

Kingusia gdzie jesteś? Wróć...

Paulunia co u Was?

Paulus uciekamy, tam Będzie nam swobodniej rozmiawiac o wszystkim, bez obawy na podczytywaczy. Także wracaj do nas. I do zdrowia! Jak się czujesz?

Robaczku ojejku :-( ale noc :-( Hubi musi teraz odespac. Co to za dołki??? Nie dolujemy się! Kolęda przyjęta, ks. Szybko załatwił temat u nas na wsi.

Gosiaczku jak samopoczucie? Noc spokojna?

Korbus udało się załatwić budę? Mogłaś spać?

Witajcie
Nie wiem czy już jestem na zamkniętym czy nie bo w moim telefonie nie widać żadnej z grup zamkniętych. Jeśli tak będzie nie będę mogła z wami pisać bo w pracy mam tylko telefon a w domu nie otwieram laptopa dopóki dzieci nie zasną. A czasem wcale bo wszystkie aplikacje mam w telefonie.
U nas wszystko w porządku. P dziś wraca do pracy. Koniec laby. Generalnie do końca miesiąca się nie widzimy.
Miłego dnia. Wracam do pracy

Starszak daje mi popalić. Psychicznie. Wczoraj poszłam spać z Tymkiem.
Tymek już ok. Pije mleczko. Kupa lepsza. Ale na zabawy naszlo go już po 5.

Miłego dnia :* Wracam do pracy, nadrobię wieczorem

A tak Wisienko ! Nie odejdziemy stąd bez Ciebie ( żadnej tu nie zostawimy ! )

Mikotko Ty też do dentysty ? Mam nadzieję, że tylko kontrolnie. Intensywnie dzień zaczynasz. Moje dołeczki takie ze zmęczenia i tęsknoty :) Ale już wróciłam do siebie. Do tego lada dzień przyjedzie S :) Może nawet dziś :)

Jejku ależ jestem niewyspana. Muszę coś wymyślić z tym moim Hubulkiem by dał mamuni spać ..... Miałam za dobrze gdy Wy nie spałyście a ja spałam przez pierwsze 6 miesiecy :) Teraz nadrabiamy :)

Robaczku temat zebow musialam zamknac ze wzgledu na brak kasy,ale naprawiam na biezaco spaprana robote po poprzednim dentyscie-przede mna 2dziury do ponownego zalatania i ta osemka w dziasle do wyrwania u chirurga:(
Kochana ja nie wiedzialam,ze Hubi nadal tak czesto w nocy wstaje na mleko! Jak Ty funkcjonujesz? U nas ponad pol roku byly 4butle w nocy,potem 3 i tak schodzila,od pewnego czasu jest 1,nie zapeszajac od 3 nocy 0.

Mikotku kto Cie namowil na taki wycisk?;)

Milego dnia dziewczyny:)

O moich przejsciach z nerwica to moze juz na zamknietym...

hej kochane :) My znów od 5 na nogach. Koleżanka zaprowadzila Julcie więc tylko ją sprowadzilismy na dół. Tosiunia śpi od 10 min więc biore się za zupke i drugie ale najpierw herbatka :)

reklama
Hej kochane , ja na razie tylko na momencik :tak:

Zupa się gotuje , żeberka się robią , głowa umyta , biorę się właśnie za odkurzanie

Robaczku, Oczywiście , że przeszło mi przez myśl żeby pieska przygarnąć :-D Tylko niestety S już za nic w świecie nie chce się zgodzić :wściekła/y::sorry2: a po drugie to pies a ja mam 3 suczki w domku :-D no i pesek ma 10 lat i od małego w tej firmie . Jestem coraz bliżej załatwienia budy ( muszę troszkę jeszcze kasy wyskrobać , co by S nic nie wiedział ) Kochana nie łap dołków :-( A tak w ogóle masz jeszcze nr. telefonu do mnie ???;-)

Mikotku, Ruszyłaś od rana pełną parą , trzymajcie się dziewczynki :tak:

Mam pytanie : Z telefonu mogę wejść na zamknięty wątek a z komputera jak to zrobić ???

Do góry