reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ja sie alkoholizuje likierem Ballantines (czy jak sie to pisze :p ) a m. Drinki z cola. Na polnoc czeka szampan :)

My tez mamy zamiar postrzelac ;)
Wieczorem m. zabral Michala zeby sie troche nacieszyl bo juz dawno spi teraz ;) a na polnoc mamy jeszcze pare fajerwerkow i pojdziemy razem tylko troszke dalej od domu a niania elektroniczna pojdzie z nami ;) mam nadzieje ze Mati sie nie obudzi jak zaczna strzelać bo bede musiala pedem leciec do domu ;)

reklama
Witam w Nowym Roku! !! U nas poglupieli jeszcze walą i to pod samym oknem mądrzy sąsiedzi rzucają z balkonu huk niesamowity Daria o dziwo spi choć teraz tak huknelo ze się już wiercila ale spi
Kochane oby ten rok był szczęśliwym rokiem dla Wszystkich wielkie buziaki przesyłam

Witam się juz w nowym roku! Tym razem fajerbuchy oglądała z nami Krysia i chyba jej się spodobało, bo wcale nie zamierza zasypiać :p

Ja wymiekłam i zaliczyłam małą drzemke, ale o 23 już nie spalam. Miki podobno popłakał, Aro u niego był, ale odkąd nie śpię Urwisek śpi spokojnie.

Dziewczyny, samych dobrych dni w tym roku! Oby nas nie zabrakło na BB, udało się nieraz spotkać.

reklama
Do góry